restaurant belgië

Gids met restaurants in België: Deltaweb restaurant gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



CONTACT

Uw voornaam * :
Naam *
E-mail * :
Uw commentaar :
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen

MIC Delta b.v.b.a. Leuvensesteenweg 431 E - B 1380 Lasne België
tel: +32 (0)2 352 83 70
CHAMPAGNE : DE MEEST COMPLETE GIDS OM STREEK EN WIJN TE ONTDEKKEN De auteur van dit nieuwe boek over een van de beste Franse exportpoducten is Europees Ambassadeur van de Champagne. Champagne staat voor veel mensen synoniem voor de feestelijke, bruisende wijn die we openen bij speciale gelegenheden, en terecht.

Dit artikel lezen

DE KRISTALLIJN: GASTRONOMISCHE VERWENNERIJ De nieuwbouw waarin restaurant De Kristallijn is ondergebracht biedt de gepassioneerde foodies chef Koen Somers en directeur Jos Schols, de kans om hun gastronomische dromerijen na 12 jaar intense arbeid, te realiseren.

Dit artikel lezen

LE PETIT BAIGNEUR: BADEN IN WEELDE Naast een van de zijarmen van het kanaal van Charleroi, branche de Bellecoeur, heeft Marie Leurquin, geen onbekende in de Brusselse horecamiddens, in Seneffe, een voormalige frituur vervangen door een spetterende duo-instelling, nl restaurant-brasserie Le Petit Baigneur .

Dit artikel lezen

Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

VIN DU JARDIN… ...innoverend niet-alcoholisch alternatief voor wijnen en aperitief

Iedereen die om diverse redenen geen alcohol wil of mag drinken, en die graag gezellig tête-à-tête of in groep geniet op restaurant of bistro, heeft recht op aangepaste drank bij zijn maaltijd of diner. Maar mag het ook nog even lekker, krachtig en foodpairend zijn? Dat was het uitgangspunt van Patrick Tavernier & Sophie Tobback om ‘Vin du Jardin’ te lanceren. Zelf gaan ze graag op restaurant maar ze constateerden proefondervindelijk dat de niet-alcoholische dranken op de kaart, zelfs van toprestaurants, niet krachtig of zuur genoeg zijn van smaak, laat staan in harmonie met de gerechten.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI Eén familie - 4 generaties - Georges et Héléna, - Louis et Simone, - Pierre et Marie-Thérèse, - Lionel et Laurence, werkten samen aan het ontstaan van dit mooie verhaal …
Vandaag viert Comme chez Soi het verleden en het heden, met de blik vooruit op de toekomst met Laurence en Lionel Rigolet die zichzelf heruitvinden om het vervolg van dit gastronomische avontuur te schrijven en u mee te nemen naar een eeuwfeest tussen de sterren.

Dit artikel lezen

LA VILLA DU HAUTSART - MéLIN In het hart van het Waalse Mélin, één van de mooiste dorpjes van Wallonië, heeft Olivier Wilbers twintig jaar geleden een stukje paradijs en de prachtige villa overgenomen. Verfijning en authenticiteit maken het restaurant tot een topper in de Waalse gastronomie. Een magische plek: De prachtige villa ligt in een groen kader, is volledig omringd door velden en beschikt over een grote private parking. Het interieur is met smaak en elegantie ingericht.

Dit artikel lezen

CERVENA… HET ZOMERSTE ROOD VLEES OOIT KOMT UIT NIEUW-ZEELAND Een nieuw stukje rood vlees dat deze zomer voor het eerst in de Belgische restaurants kan gedegusteerd worden is Cervena. Het heeft een verfijnde, zachte smaak en textuur, licht verteerbaar en zo mals dat het als boter in de mond smelt. Het is dus een perfecte aanvulling voor de lichtere, hedendaagse keuken die zowel echte foodlovers als moeilijke eters kan overtuigen. Er is slechts één beperking: Cervena is enkel beschikbaar van midden april tot eind augustus via de groothandel.

Dit artikel lezen

BEURZEN/EXPO'S

Beste restaurant-en hotelhouders,

Indien er een speciaal evenement in jullie streek of bij uzelf plaats vindt, zouden wij het fijn vinden mochten jullie het ons doorgeven. Wij zullen bepalen of het in onze lijst degelijk past.

DE RECEPTEN VAN DELTAWEB

RESTAURANTS PER STAD

Restaurants - Aalst
Restaurants - Antwerpen
Restaurants - Bergen
Restaurants - Brugge
Restaurants - Dendermonde
Restaurants - Dinant
Restaurants - Doornik
Restaurants - Gent
Restaurants - Halle
Restaurants - Hasselt
Restaurants - Ieper
Restaurants - Knokke-Heist
Restaurants - Kortrijk
Restaurants - Leuven
Restaurants - Lier
Restaurants - Lokeren
Restaurants - Luik
Restaurants - Marche-en-Famenne
Restaurants - Mechelen
Restaurants - Moeskroen
Restaurants - Namen
Restaurants - Oostende
Restaurants - Overijse
Restaurants - Roeselare
Restaurants - St-Niklaas
Restaurants - St-Truiden
Restaurants - Tongeren
Restaurants - Vilvoorde
Restaurants - Waregem
Restaurants - Zaventem

Restaurants per provincie
     Restaurants Brussel
     Restaurants Antwerpen
     Restaurants Vlaams-Brabant
     Restaurants Oost-Vlaanderen
     Restaurants West-Vlaanderen
     Restaurants Limburg
     Restaurants Waals-Brabant
     Restaurants Henegouwen
     Restaurants Luik
     Restaurants Namen
     Restaurants Luxemburg

Restaurants - Brussel
    Restaurants - Anderlecht
    Restaurants - Elsene
    Restaurants - Etterbeek
    Restaurants - Evere
    Restaurants - Vorst
    Restaurants - Ganshoren
    Restaurants - Jette
    Restaurants - Koekelberg
    Restaurants - Laken
    Restaurants - Neder-Over-Heembeek
    Restaurants - Oudergem
    Restaurants - Schaarbeek
    Restaurants - Sint-Agatha-Berchem
    Restaurants - Sint-Gillis
    Restaurants - Sint-Jans-Molenbeek
    Restaurants - Sint-Joost-ten-Node
    Restaurants - Sint-Lambrechts-Woluwe
    Restaurants - Sint-Pieters-Woluwe
    Restaurants - Ukkel
    Restaurants - Watermaal-Bosvoorde
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals