restaurant belgië

Gids met hotels in België Deltaweb hotel gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
22 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



DE KRISTALLIJN: GASTRONOMISCHE VERWENNERIJ De nieuwbouw waarin restaurant De Kristallijn is ondergebracht biedt de gepassioneerde foodies chef Koen Somers en directeur Jos Schols, de kans om hun gastronomische dromerijen na 12 jaar intense arbeid, te realiseren.

Dit artikel lezen

LE PETIT BAIGNEUR: BADEN IN WEELDE Naast een van de zijarmen van het kanaal van Charleroi, branche de Bellecoeur, heeft Marie Leurquin, geen onbekende in de Brusselse horecamiddens, in Seneffe, een voormalige frituur vervangen door een spetterende duo-instelling, nl restaurant-brasserie Le Petit Baigneur .

Dit artikel lezen

RESTAURANT D'OUDE PASTORIE Restaurant D'Oude Pastorie in het centrum van de faciliteitengemeente Kraainem is ondergebracht in de voormalige pastorie en geniet van een deel idyllische, deels historische ligging. Centraal tussen kerk en kasteel vervulde de pastorie indertijd een bufferrol tussen het volk en de aristocratie en de adel. De pastorie moest immers opdringerige parochianen de toegang tot het kasteel ontraden.

Dit artikel lezen

Ontdek: LES DAMES TARTINERestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sinds mensenheugenis gehouden door twee charmante dames dicht bij de 'Botanique', werd dit kleine eethuisje met bekoorlijk intiem kader in 2016 nog opgefrist. Ze blijven voor een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding gastronomische bereidingen van het allerhoogste niveau aanbieden, met edele seizoenproducten (kreeft, sint-jakobsnootjes, truffel, gegrilde zeebaars, asperges...), verzorgd opgediend met de glimlach. Die kunnen we dan begeleiden met de inhoud van een fles uit de welvoorziene kelder met opmerkelijke flessen uit diverse hoeken van onze planeet. Reserveren noodzakelijk. Private parking. Typisch voor het huis: je moet aanbellen en dan komt men de deur openen...

VIN DU JARDIN… ...innoverend niet-alcoholisch alternatief voor wijnen en aperitief

Iedereen die om diverse redenen geen alcohol wil of mag drinken, en die graag gezellig tête-à-tête of in groep geniet op restaurant of bistro, heeft recht op aangepaste drank bij zijn maaltijd of diner. Maar mag het ook nog even lekker, krachtig en foodpairend zijn? Dat was het uitgangspunt van Patrick Tavernier & Sophie Tobback om ‘Vin du Jardin’ te lanceren. Zelf gaan ze graag op restaurant maar ze constateerden proefondervindelijk dat de niet-alcoholische dranken op de kaart, zelfs van toprestaurants, niet krachtig of zuur genoeg zijn van smaak, laat staan in harmonie met de gerechten.

Dit artikel lezen

LA VILLA DU HAUTSART - MéLIN In het hart van het Waalse Mélin, één van de mooiste dorpjes van Wallonië, heeft Olivier Wilbers twintig jaar geleden een stukje paradijs en de prachtige villa overgenomen. Verfijning en authenticiteit maken het restaurant tot een topper in de Waalse gastronomie. Een magische plek: De prachtige villa ligt in een groen kader, is volledig omringd door velden en beschikt over een grote private parking. Het interieur is met smaak en elegantie ingericht.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI Eén familie - 4 generaties - Georges et Héléna, - Louis et Simone, - Pierre et Marie-Thérèse, - Lionel et Laurence, werkten samen aan het ontstaan van dit mooie verhaal …
Vandaag viert Comme chez Soi het verleden en het heden, met de blik vooruit op de toekomst met Laurence en Lionel Rigolet die zichzelf heruitvinden om het vervolg van dit gastronomische avontuur te schrijven en u mee te nemen naar een eeuwfeest tussen de sterren.

Dit artikel lezen

CERVENA… HET ZOMERSTE ROOD VLEES OOIT KOMT UIT NIEUW-ZEELAND Een nieuw stukje rood vlees dat deze zomer voor het eerst in de Belgische restaurants kan gedegusteerd worden is Cervena. Het heeft een verfijnde, zachte smaak en textuur, licht verteerbaar en zo mals dat het als boter in de mond smelt. Het is dus een perfecte aanvulling voor de lichtere, hedendaagse keuken die zowel echte foodlovers als moeilijke eters kan overtuigen. Er is slechts één beperking: Cervena is enkel beschikbaar van midden april tot eind augustus via de groothandel.

Dit artikel lezen

BEURZEN/EXPO'S

Beste restaurant-en hotelhouders,

Indien er een speciaal evenement in jullie streek of bij uzelf plaats vindt, zouden wij het fijn vinden mochten jullie het ons doorgeven. Wij zullen bepalen of het in onze lijst degelijk past.

EENVOUDIGE ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Naam van de zaak:

In provincie:
Gemiddelde prijs per kamer:

DE RECEPTEN VAN DELTAWEB

HOTELS PER STAD

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals