restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
2 Februari 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: B-INRestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Gevestigd in de vroegere gebouwen van het voormalige Sint-Jansziekenhuis en bijgevolg genietend van een hoogst uitzonderlijke ligging. Dit grote restaurant, in alle betekenissen van het woord - je kan er uitstekend eten en er is ruimte voor groepen met talrijke deelnemers - combineert een klassieke keuken met enkele innoverende toetsjes in mooie harmonie met de aankleding en inrichting van de lokalen. De lounge sfeer is er zeer aangenaam en bij mooi weer staat een prachtig terras wij open voor de gasten om hen op een schitterend uitzicht te vergasten. Fraaie wijnkaart, gedreven service die alle situaties aankan en grote gratis parking.

SPIGA D’ORO: Om de 24ste verjaardag, net voor het eerste groot jubileum, in stijl te vieren, organiseert restaurant Spiga d’Oro op zondag 1 juni een heerlijke topwijndegustatie. In samenwerking met Young Charlie en topsommelier, Michele, zoon des huizes en actief in het restaurant ’t Zilte (3 kokmutsen bij Delta) in Antwerpen, worden de wijnen van het wijnhuis Silvio Jermann ter degustatie aangeboden.

Dit artikel lezen

DE DELTA AWARDS 2009 VOOR BELGIë Vlaanderen
Gouden Delta: Hof Ter Eycken - Philippe Vanheule - (Ninove)

Zilveren Delta:

Dit artikel lezen

SALON DES ANGES: RIJSTPAP MET GOUDEN LEPELTJES… Het prachtige klassieke decor van restaurant Salon des Anges vormt samen met mooie plafondschilderingen en gouden ornamenten, een brug naar de rijstpap met gouden lepeltjes …
Het restaurant gold jarenlang als het kloppende hart van de culinaire wedstrijd ‘fouet d’or’ waarbij talrijke Europese hotelscholen een onderlinge concours betwistten, niet alleen om uit te maken welke school het best de hospitality-waarden kan verkopen en uitdragen, maar vooral een wedstrijd waarbij menige jonge chef struikelde over de onoverkomelijke rijkdommen van de Europese keukens.

Dit artikel lezen

REVOLUTIONAIR : KOKEN MET JE IPHONE, IPAD OF IPOD TOUCH Ongedwongen een lekker aperitief drinken terwijl in de oven, pan of barbecue een heerlijk gerecht gaart? Het lijkt onmogelijk zonder regelmatig polshoogte te moeten nemen. Maar met de iGrill van Brutus Kookt!, het ultieme kookgadget, wordt deze illusie werkelijkheid! Met de iGrill op het plaats delict én je iPhone, iPad of iPod touch binnen handbereik weet je op afstand exact wat de stand van zaken in de keuken is. En op het moment suprême geeft het vernuftige apparaat middels een wireless Bluetooth verbinding via je iPhone, iPad of iPod touch een seintje.

Dit artikel lezen

FEESTJAAR VOOR DUMON Visrestaurant Dumon in het Brabantse Wakkerzeel mag kortelings tien kaarsjes uitblazen. Chef Rik Dumon heeft samen met zijn echtgenote en gastvrouw Mieke dit oud hoeventje uitgebouwd tot een rustpunt en gezellig restaurant waar vis het centrale thema vormt op de kaart.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

LA MAISON BASSE LA MAISON BASSE
De toplevel brasserie van Xavier Dulait vond onderdak in een prachtig hoevetje uit de 17de eeuw dat met weergaloos veel talent en goede smaak gerenoveerd werd. Het kader is prachtig, helemaal in baksteen en met houten schrijnwerkerij, rood en grijs geschilde muren, grote schoorsteen in Franse steen, smeedijzeren kroonluchters en met tal van decoratieve voorwerpen die bij verzamelaars en antiekzaken uitgezocht werden. De amateurs hebben de weg al in grote getalen gevonden (denk er aan enkele dagen op voorhand te reserveren). Je kan er hun beroemde grillades en kleine fijne hapjes proeven zoals gegrilde Sint-Jakobsschelpen met gekarameliseerde witloofstrookjes met een Sauternes of ook als lekker stoofpotje niertjes ‘à la dijonnaise’, twee bereidingen die ons bij ons bezoek wisten te bekoren. De kelder bulkt van fijne Franse flessen die met zeer veel zorg uitgeschonken worden voor prijzen die bijzonder zacht uitvallen voor deze streek. Het gebouw loopt verder door in een 60 are grote Engelse tuin waarin het bijzonder aangenaam toeven is op de grasvlakte tussen de bloemenperken en waterpartijen, verstrooid door opspringende kikkers en padden. Sinds kort beschikt het huis ook over een oranjerie, een soort hedendaagse wintertuin in zwart en wit en ingericht om in alle comfort 200 personen te ontvangen in een luchtige en lichtovergoten ruimte, dankzij de grote raampartijen die op het park uitkijken.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca