restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
6 Juli 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: 'T KORENNAERRestaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In het gehucht Nieuwkerken-Waas gaat een gastronomisch juweeltje schuil: 't Korennaer. Achter een heel gewone, zelfs banale gevel bent u aan het goede adres voor een keuken van zeer hoog niveau. Chef Edwin Van Goethem nodigt u uit op een reis in vier, vijf tot zes culinaire gangen. Met zijn fusie van Franse, Italiaanse, Japanse en Belgische keuken weet het talent en de originaliteit van deze uitzonderlijke chef uit te blinken in elk van zijn creaties. Voor de gehaaste klanten wordt een 1 hour lunch voorgesteld, de levensgenieters kunnen verder hun hartje ophalen aan het decor en de voorgestelde aroma's. Vlotte parkeermogelijkheden.

Andere ideeën restos ?
in 9100 -Sint-Niklaas
Weinebrugge in 8200 -Brugge
De Kogge in 8620 -Nieuwpoort
HOE KAN JE LEVEN TOEVOEGEN AAN DE JAREN? ...Door de gezonde keuze gemakkelijk te maken!


Niet minder dan 610 Belgen tussen 18 en 55 jaar hebben gemiddeld 50 minuten lang de meer dan 200 vragen beantwoord van professionele enquêteurs over hun voedingsgedrag en levensstijl. Op die manier is het verband onderzocht tussen iemands gewicht en de manier waarop die zich voedt en leeft.

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE: CULINAIR FESTIVAL MET TRADE FAIR INGREDIëNTEN Hof te Rhode in Schaffen geniet sedert lange tijd naam en faam als een droomrestaurant waar je dankzij meesterkok Felix Alen, in feesteditie, kan genieten van zowel internationale als regionale topproducten.

Dit artikel lezen

VATEL BRUSSELS TEKENT SAMENWERKINGSVERBAND ... met vier Brusselse hotels voor de professionele praktijkopleiding


VATEL International Business School Hotel & Tourism Management leidt de toekomstige operationele en senior managers in de hospitality en toeristische industrie op. De school geniet een internationale waardering dankzij het leerconcept waar een juist evenwicht is gevonden tussen de academische theorie en de professionele praktijk.

Dit artikel lezen

BUBBLES IN BRUSSELS: Van 1 november tot 31 december organiseert de BHA, Brussels hotel association, reeds voor de zesde keer de actie Bubbles in Brussels.

Dit artikel lezen

LA GLORIETTE- MARCHE: GASTRONOMISCH PRIEELTJE Dit restaurant geniet van een leuke tuin die tijdens zonnige dagen een prieeltje vormt om van de rust, maar vooral van de lekkere gerechten van chef Olivier Bauche te genieten. Olivier en zijn echtgenote Véronique openden hun restaurant La Gloriette in 2002, net buiten het stadscentrum van Marche en Famenne en gaven het herenhuis met ruime tuin een nieuw leven. Het is hun droom om La Gloriette uit te bouwen tot een uniek trefpunt waar fijnproevers verademing zouden vinden, zodat ze rustig van heerlijke tafels kunnen genieten.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals