restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
28 November 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: LA ROSERAIERestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

De zeven kamers van deze cottage vlakbij de Heizelpaleizen zijn reizen op zich: van de Afrikaanse, de Balinese, over de Venitiaanse en de Provençaalse tot de Japanse en beide Romeinse, evenals de grote suite in alle kleuren te wereld…stuk voor stuk uitnodigingen om te reizen naar nieuwe en verre bestemmingen. In de ruime spijszaal van het restaurant, met indrukwekkende gordijnen, wordt uiterst professioneel een Franse keuken opgediend waarin de zeeproducten het hoge woord voeren. Hier en daar mag een origineel toetsje niet ontbreken, zoals de gegrilde zeebaars met vulling van raketsla en parmezaanschilfers, of de pangebraden ganzenlever op een bodem van aardbeien en peperkoek. Mooi terras en tuin met bloemen achteraan.

RESTAURANT GUSTAVINO FIRENZE Het Italiaanse Firenze is niet alleen een stad die overloopt van monumenten en kunstwerken, maar biedt naast de beroemde Ponte Vecchio, als centrum van de regio Toscane, een enorm rijke culinaire traditie.
Een van de bijzonder typische restaurants in hartje Firenze is ongetwijfeld het restaurant Gustavino, eigendom van de familie Guarnieri die eveneens eigenaar is van het wijngoed Lanciola.

Dit artikel lezen

RESTAURANT BRUEGEL: Dit restaurant geniet van de onvervalste rust van het feeërieke decor van de Damse vaart en was het decor van waaruit meesterchef Pierre Fonteyne zijn bekendheid uitdroeg.

Dit artikel lezen

LADYCHEF 2013: ANN DE ROY Het publiek en een jury van culinaire journalisten onder leiding van Wout Bru hebben Ann De Roy van Pand 19 in Geraardsbergen / Deux-Acren uitgeroepen tot nieuwe BRU Lady Chef of the Year. Zij wordt daarmee de 23ste winnares van deze prestigieuze wedstrijd en volgt Lisa Calcus op van Les Gribaumonts in Bergen. In 2008 won Ann nog de ‘Gouden Garde voor de Beste Vrouwelijke Chef’ van WeekendKnack & Trends.

Dit artikel lezen

TONGREEPJES MET HOPSCHEUTEN EN BLOND
Bereidingstijd: 20-30 minuten

Gang: Hoofdgerecht

Keuken: Belgische keuken

Smaak: NeutraalIngrediënten voor 4 personen

16 tongreepjes
200 g hopscheuten
4 d...

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals