restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
11 Februari 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: ANTONIO MORREALERestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig Tratoria decor, vergezeld door een gevarieerde keuze van wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

CUBE3 : GASTRONOMISCH POP-UPRESTAURANT Van 14 mei tot 15 augustus 2013 vestigt het pop-uprestaurant Cube3 zich, samen met een keur aan sterrenchefs, op het dak van de IT Tower op de Louizalaan in Brussel. Het concept en ontwerp van dit tijdelijke restaurant zijn in handen van “Cenare” , een onderneming die er de hele wereld mee rondreist en de glazen fundamenten van dit restaurant telkens voor slechts enkele maanden op de meest prestigieuze plekken ter wereld neerzet.

Dit artikel lezen

RELANCE CAHORS WIJNEN De benaming AOC Cahors werd in 1971 in het leven gereoepen en kende de voorbije decennia een forse uitbreiding van de erg typische Malbecwijnen. De overproductie die begin deze eeuw samenviel met de crisis en de aantasting van de wijnkwaliteit zorgde echter voor een fors imagoverlies.

Dit artikel lezen

ZE ZIJN ER WEER! BRESSE PARELHOENEN! Fijnproevers schatten Bresse parelhoenders omwille van hun elegante, zachte wilde smaak nog iets hoger in dan de wereldberoemde Bresse kippen. Misschien ook omdat ze minder makkelijk verkrijgbaar zijn. Het aantal parelhoenderboeren is immers eerder klein en ook de aanvoer is daarom gering. Op Ferme Le Devant, de boerderij van brasserie Pakhuis (Gent), Dock's Café (Antwerpen) en La Quincaillerie (Brussel) in de Bresse streek, worden naast de beroemde Bresse kippen ook jaarlijks een duizendtal Bresse parelhoenders gekweekt.

Dit artikel lezen

DE MOSSEL De mossel is het meest bekende en geliefde schelpdier. Hij behoort tot de bivalven of tweekleppigen. Dat wil zeggen dat deze schelpdieren omsloten worden door twee scharnierende kleppen.

Dit artikel lezen

UGO: SUBTIELE SMAAKASSOCIATIES Weggemoffeld in de stofferige omgeving van La Louvière zorgt restaurant Ugo voor een uitgesproken lichtpunt. Achter een nette, fleurige façade openbaart zich een verrassend frisse maar vooral degustatief lekkere keuken.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals