restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
24 Augustus 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DRIE FONTEINENRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een grote klassieker voor alle liefhebbers van Belgische en Brabantse keuken en al dan niet met bier bereide of opgediende gerechten. Een mythische plek die alle wandelaars en bewonderaars van het rustig golvende Pajottenland in hun hart dragen. De sfeer is hartelijk en heel de familie Debelder steekt de handen uit de mouwen. Onze tip: geniet bij uw maaltijd van een geuze of lambic uit de familiale brouwerij naast het restaurant, die ook kan bezocht worden. Een vaste lekkere stopplaats voor uw wandelplannen op mooie dagen.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Weinebrugge in 8200 -Brugge
CROSSING BORDERS... ...samenwerkingsverband tussen restaurants uit de Euregio

In het sterrenrestaurant De Leuf, werd het concept ‘Crossing Borders’ gelanceerd. Dit uniek grensoverschrijdend samenwerkingsverband verenigt vijf restaurants uit de Euregio en heeft als doel het grote publiek op een interessante manier te laten kennismaken met de culinaire rijkdom van deze regio.

Dit artikel lezen

RESTAURANT POSTELEIN: HUISKAMERGELUK Chef-eigenaar Yoeri Jansen probeert niet alleen bij de inrichting van het restaurant voor een verademing te zorgen, maar tracht dit ook in zijn gerechten, meestal op Franse leest geschoeid, te laten uitstralen. Een sober interieur met heel veel licht dat met de blik op de achtertuin toch zorgt voor een intiem en sfeervol geheel.

Dit artikel lezen

DE MOSSEL De mossel is het meest bekende en geliefde schelpdier. Hij behoort tot de bivalven of tweekleppigen. Dat wil zeggen dat deze schelpdieren omsloten worden door twee scharnierende kleppen.

Dit artikel lezen

TE GAST BIJ RAPHAëL FRANçOIS Les Epicuriales is een jaarlijks culinair evenement in hartje Luik dat zich voordoet als het grootste openluchtrestaurant ter wereld. Centraal op de affiche dit jaar naast de Franse sterrenchef Jean-Michel Bouvier, de Belg Raphaël François, eveneens drager van twee Michelinsterren, jong en beloftevol maar vrij onbekend in Belgische horecamiddens.

Dit artikel lezen

ROB-RESTAURANT: Met de creatie van een eigen restaurant, zorgt Gourmet Market ROB voor een vernieuwend concept waarbij de consument het basisprincipe van de creatie van deze fijnproevermarkt, ook op zijn bord krijgt gepresenteerd.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals