restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
25 Mei 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE VLAAMSCHE POTRestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een charmant en romantisch eethuis met de belofte van een zeer lekkere en typisch Vlaamse keuken. De waterzooi is op zich al een bezoek overwaard. Een zweempje kritiek toch voor de bediening die de situatie niet altijd even vlot aankan. De wijnkaart is dan weer rijk gevarieerd.

A L’OSTENDAISE: VISSERS DAGEN OOSTENDSE CHEFS UIT Voor verse vis moet je in Oostende zijn. De vissers dagen meer dan een jaar lang, de Oostendse chefs uit. Van 29 juni 2013 tot 30 september 2014 staat “A l’Ostendaise” op de kaart: een mix van creatieve gerechten met verse noordzeevis, maritieme wandelingen, initiaties ‘Vissen op zee’ en infosessies aan de Visveiling.

Dit artikel lezen

DE AARDBEI De aardbei is een doorlevende, kruidachtige plant die verschillende jaren oud kan worden. In de praktijk is het meestal een éénjarige teelt. De rode vrucht van de plant, die "welriekend" betekent, is een van de meest geliefde kleinfruitsoorten.

Dit artikel lezen

CAN THE CAN: CANNED FOOD GAAT GOURMET Controversieel, gedurfd, succesvol. Canned food, voeding uit blikjes die de culinaire tour opgaat, en samen met de fado in culinaire kringen verzeilt. Concrete werkelijkheid nochtans die uit Portugal ter gelegenheid van Brussel smaken, ook in het Brusselse slowfood project, restaurant The Sol Ar, neerstreek.

Dit artikel lezen

ARMAGNAC IN DURBUY Cognac geniet in het westen al lang een goede reputatie. Vaak wordt daarbij de grote broer van cognac, armagnac, vergeten en dat is sneu, want zijn smaak is voller en krachtiger dan die van de latere boreling. Wij trokken naar het fantastische hotel-restaurant Le Sanglier des Ardennes , dat recentelijk volledig vernieuwd werd, om meer te weten te komen over deze drank, die traditioneel na de maaltijd genuttigd wordt.

Dit artikel lezen

MINDER ZOUT IN ONZE VOEDING De Belgische producenten en distributeurs vertalen hun inspanningen in een convenant met de minister

De distributeurs en de producenten van voedingsmiddelen, verenigd binnen hun respectievelijke federaties Fedis en Fevia, engageren zich om door de gezamenlijke inspanningen van de operatoren, de consumenten en de overheid
te streven naar een vermindering van de zoutinname met minimum 10 % tegen 2012.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals