restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
21 Augustus 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: ANTONIO MORREALERestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig Tratoria decor, vergezeld door een gevarieerde keuze van wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

BABBELAAR In de schaduw van de parochiekerk en palend aan de drukke invalsweg naar St. Pieters Leeuw, zorgt restaurant Babbelaar in Ruisbroek voor een figuurlijk rustpunt.


Dit artikel lezen

BELGEN ETEN MEER BELGISCHE KAZEN De gemiddelde Belg kocht vorig jaar ongeveer even veel kaas als het jaar ervoor, nl. 11,92 kg (excl. verse witte kaas). Opvallend is wel het succes van de Belgische kazen. Hun verbruik nam toe met maar liefst 10,6% in volume per capita en hun marktaandeel bedroeg 21%. Dit tekende het marktonderzoeksbureau GfK PanelServices Benelux op bij de analyse van de aankopen van 4.000 Belgische gezinnen in opdracht van VLAM.

Dit artikel lezen

JUPILER FORCE... ...eerste gebrouwen frisdrank voor mannen.
Jupiler lanceerde zopas zijn meest recente innovatie en een primeur voor het merk: Jupiler Force, een natuurlijk gebrouwen frisdrank, dus zonder alcohol, speciaal ontwikkeld voor mannen. Jupiler Force is geen bier, maar bouwt voort op de twee grootste sterktes van Jupiler: de traditie en het vakmanschap van het brouwen en de wetenschap van wat mannen willen. Jupiler Force speelt in op de behoefte aan een smaakvolle verfrissing, ook wanneer men geen alcohol wil of kan drinken.

Dit artikel lezen

VITTEL START EEN GROOTSCHALIG HERBOSSINGSPROGRAMMA Vittel, het emblematisch merk van de groep Nestlé waters, was zich al zeer vroeg bewust van de impact van zijn activiteit op het milieu. Al bijna 20 jaar neemt het merk zijn verantwoordelijkheid op en onderneemt actie om zijn milieuvoetafdruk te verminderen.

Dit artikel lezen

LA CITé DU DRAGON: MENU FILS DU CIEL Het verhaal van het meest emblematische Chinese restaurant in de Europese hoofdstad, begint paradoxaal genoeg in 1950 in de Vietnamese hoofdstad Saigon met de geboorte van de kleine Luc Tu Liem.

La Cité du Dragon is een prachtig restaurant dat de pracht en praal van het Keizerlijk China weerspiegelt. De grote kleurrijke watertuin met aangenaam wandelpad en diverse verrassingen is net als de kooikarpers die onder de dikke glazen salonvloer hun mooiste ornamenten tonen, een aanvullend element.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca