restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
28 September 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
RAPHAŽL : EEN BAROK EN ROMANTISCH DECOR Er was eensÖ een restaurant dat de naam van voorman der apostelen droeg, Le Saint Pierre, maar helaas geen aanspraak meer kon maken op de sleutels van het paradijs. Het sinds 1999 tot RaphaŽl gedoopte adres, ligt nog steeds op een boogscheut van de Brusselse Grote Markt.

Dit artikel lezen

KIP MET NOEDELS, ASPERGES EN PEULTJES Aantal personen: 4
Bereidings tijd: 20 minuten
Menugang: hoofdgerecht


IngrediŽnten
- 300 g hokkiennoedels
- 1Ĺ eetlepel plantaardige olie
- 400 g kipfilet, in dunne plakjes
- 2 teentjes knoflook, fij...

Dit artikel lezen

ZEEDUIVEL, VIS VAN HET JAAR Zeeduivel is een lelijk ogende vis. Decennia geleden boezemde deze vis vissers angst in. Hij werd bovendien gezien als een ongeluksbrenger. Wie deze vis bovenhaalde, gooide hem liefst zo snel mogelijk opnieuw overboord, meestal nog met de rest van de vangst. Lokaal wordt hij ook roggevreter en hozemond genoemd, er bestaan twee soorten: de gewone zeeduivel (lophius piscatorius) en de zwarte zeeduivel (lophius budegassa).

Dit artikel lezen

RESTAURANT ESSENCIEL LEUVEN: Restaurant Oesterbar in de Leuvense Muntstraat kreeg onder impuls van Niels Brants, een nieuw toekomstperspectief en heropende de deuren onder de benaming EssenCiel .

Dit artikel lezen

WITLOOF De geschiedenis van het witloof (of 'witlof' in Nederland) gaat terug tot 1830. Op een eerder toevallige manier ontdekte men in het Brusselse dat chicoreiwortels die lang in een donkere schuur hadden gelegen, scheuten wit loof kregen.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in BelgiŽ, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals