restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
25 Februari 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE VLAAMSCHE POTRestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een charmant en romantisch eethuis met de belofte van een zeer lekkere en typisch Vlaamse keuken. De waterzooi is op zich al een bezoek overwaard. Een zweempje kritiek toch voor de bediening die de situatie niet altijd even vlot aankan. De wijnkaart is dan weer rijk gevarieerd.

Andere ideeën restos ?
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
Weinebrugge in 8200 -Brugge
KIP - CITROENKIP MET KRIELTJES UIT DE OVEN Aantal personen: 4 Bereidings tijd: ongeveer een uur Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten - zout
- peper
- 3 takjes tijm
- 100 ml olijfolie
- 200 ml gevogeltefond
- 1 kip (in 8 stukken)
- 800 g krielaardappelen

Dit artikel lezen

LA VIEILLE MAISON: BULGAARSE GASTRONOMIE De aanwezigheid van een typisch en rasecht Bulgaars restaurant brengt eens te meer de multiculturele samenleving en het rijk voedingssegment van de wijk Ma Campagne in de belangstelling. Het restaurant La Vieille Maison dat vorig jaar de deuren opende en stilaan bekendheid geniet, is het werk van Diana Nedyalkova afkomstig uit het Bulgaarse Pleven, een vrij belangrijk toeristisch centrum in hartje Bulgarije.

Dit artikel lezen

ROUGE TOMATE: EVENWICHTIGE VOEDING Restaurant Rouge Tomate op de Brusselse Louizalaan is trouw aan het S.P.E.®-statuut rond voeding en beschouwt het als haar roeping een unieke gastronomische ervaring te bezorgen die het genot van lekker eten onlosmakelijk combineert met een evenwichtige voeding.

Dit artikel lezen

STREEKPRODUCTEN OM VAN TE WATERTANDEN Het palet van de erkende Vlaamse traditionele streekproducten is bijzonder rijk en divers en wordt regelmatig uitgebreid met specialiteiten die aan de nochtans strenge normering beantwoorden. Watertanden doe je so wie so bij elk van hen al kunnen sommige best een figuurlijke sterke borrel gebruiken.

Dit artikel lezen

ESTLAND CULINAIR: Kleinschaligheid is per definitie geen handicap. Neem nu Estland, een van de nieuwkomers aan het Europees firmament en tevens een van de kleinste deelstaten van Europa. Dit betekent echter niet dat het culinaire aspect monotoon of saai moet zijn, integendeel. De noordelijke natuur en de invloeden van de vele overheersers: Scandinaven, Duitsers en Russen, hebber ervoor gezorgd dat de lokale Estse gastronomie een enorme rijkdom en grote diversiteit kan aanbieden.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals