restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
3 Mei 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE KOGGERestaurants in Nieuwpoort

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Langs het rustige Sint-Bernardusplein vinden we restaurant De Kogge dat sinds 2003 wordt uitgebaat door Kim Devolder. De Kogge is de naam van een schip uit de Middeleeuwen dat gebaseerd was op de Vikingsschepen. De dagelijkse aanvoer van verse vis, schelp –en schaaldieren uit de vismijn van Nieuwpoort verklaren de specialiteiten van het huis. Visgerechten overheersen op de kaart maar de vleesliefhebber kan genieten van een ferm stuk Limousin vlees. De menu’s Jeanne Panne, verwijzend naar de heks van Nieuwpoort en Jan Turpin, de reus van deze badstad zijn een aanrader. Een eenvoudig en familiaal interieur.

Andere ideeën restos ?
't Korennaer in 9100 -Sint-Niklaas
Weinebrugge in 8200 -Brugge
in 9100 -Sint-Niklaas
AUTOGRILL OPENT BEST WESTERN HOTEL De nieuwste telg in de Autogrill hotelfamilie, het Best Western Hotel Brussels South in Ruisbroek, werd begin januari op passende wijze ingehuldigd.


Dit artikel lezen

BE COCKTAILS & FINE FOOD: EEN TOTAAL NIEUWE CULINAIRE ERVARING BE Cocktails & Fine Food, elegant georchestreerd door decorateur Jean-Claude Laville, is het nieuwe restaurant van Sofitel Brussels Europe. BE Cocktails & Fine Food heeft een trendy en serene sfeer, wat het restaurant geschikt maakt voor alle gelegenheden, of het nu een cocktail na het werk, een business lunch of diner met de familie.

Dit artikel lezen

POTJESVLEES Potjesvlees, bier en het rode runderras zijn op weg naar een Europees label . Het Vlaamse label STREEKPRODUCT.BE vormt voor enkele producten een opstap naar een Europese erkenning. Zo ook drie West-Vlaamse specialiteiten die in de kijker stonden tijdens de streekproductenmarkt in Oostende. Potjesvlees uit de Westhoek staat al het verst in de erkenningsprocedure.

Dit artikel lezen

ETEN, DRINKEN EN SLAPEN Eten, drinken en slapen met Jonnie Boer, Sergio Herman en Ronald Giphart is het bijzondere boek van twee 3-sterrenchefs en een bijzondere schrijver, Ronald Giphart. Deze laatste draaide tijdens dit project in beide bedrijven enkele weken fulltime mee en heeft hier verslag van gedaan.

Het boek biedt een ongekende kijk in de fascinerende wereld van Jonnie Boer en Sergio Herman. Het peilt naar de filosofie en achtergrond van deze chefs, gaat op zoek naar de bron van hun inspiratie vandaag.

Dit artikel lezen

IL MILANO DI TOTO Salvatore Bongiorno die mede op de barricades stond tijdens de acties tegen de sluiting van Sabena, keert na een verblijf van enkele jaren in St Lambrechts Woluwe terug naar zijn figuurlijke heimat, nl Zaventem.

Na de sluiting van Sabena opende Salvatore, voor ingewijden en kennissen, Toto, het restaurant Bonjour Toto in St Lambrechts Woluwe. Zijn opleiding en jarenlange ervaring bij Sabena waren een welgekomen steun en het restaurant kon op heel wat bijval rekenen. Authentieke Italiaanse gerechten en dagverse ingrediënten waren onderdeel van het succes van het restaurant.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals