restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
29 Maart 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
LADYCHEF 2013: ANN DE ROY Het publiek en een jury van culinaire journalisten onder leiding van Wout Bru hebben Ann De Roy van Pand 19 in Geraardsbergen / Deux-Acren uitgeroepen tot nieuwe BRU Lady Chef of the Year. Zij wordt daarmee de 23ste winnares van deze prestigieuze wedstrijd en volgt Lisa Calcus op van Les Gribaumonts in Bergen. In 2008 won Ann nog de ‘Gouden Garde voor de Beste Vrouwelijke Chef’ van WeekendKnack & Trends.

Dit artikel lezen

ASCOLI ZAVENTEM – 50 JAAR CULINAIRE PASSIE Passie voor het vak, liefde voor natuurlijke producten en respect voor een traditionele, authentieke keuken zijn de basisbegrippen die voor de ondertussen 65-jarige chef Antonio Di Siervi, de bouwstenen vormen van een passioneel verhaal, geruggensteund door een onmiskenbare Toscaanse gastvrijheid.

Dit artikel lezen

EAU DE VILLéE De distilleerderij van Biercée is bekend om de passie waarmee ze al jaren uitpakt en met diezelfde passie traditie en moderniteit weet te verzoenen. Alleen al de flessen lokken en verleiden de blikken met hun zuivere stijlrijke en moderne lijnen.

Dit artikel lezen

KASTEEL ENGELENBURG Kasteel Engelenburg in het Nederlandse Brummen biedt vele mogelijkheden om een etentje, romantisch weekend, verjaardag, trouwdag of jubileum op gastronomische wijze te vieren. De geschiedenis van het landgoed Engelenburg gaat zeker terug tot de 8ste eeuw. Meerdere eigenaars drukten hun stempel op de ontwikkeling van het domein dat in 1828 conform de Engelse landschapsstijl werd ingericht.

Dit artikel lezen

STEAKHOUSE CARNIVOOR: VLEESETERSPARADIJS Restaurant-steakhouse De Carnivoor is de laatste aanwinst in het culinair Kortenbergs palet. Ondergebracht in een recent compleet vernieuwde statige villa wil de uitbater een aanvulling brengen op de diverse keukentypes die reeds in de gemeente worden weergevonden.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals