restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
24 Oktober 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: 'T KEMPISCH PALLET Restaurants in Westerlo

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Bert Taels draait al wat jaren mee, maar dat is aan zijn uitbundige en eigentijdse aanpak niet te merken. Kookt constant op niveau en weet ook zijn meest trouwe klanten geregeld te verrassen met aparte en geslaagde presentaties. Genieten zonder zorgen en pluk de dag, zijn typerende zinnen voor Bert en Rita. Bij mooi weer kan je ongedwongen tafelen op het terras.

NETWERK VAN ‘SMART WORK CENTERS’ Het eerste netwerk van ‘Smart Work centers’ geïnstalleerd op Axisparc van Mont-Saint-Guibert kreeg bij zijn officiële opstart een zeer ruime belangstelling van tal van potentiële klanten. Dit initiatief van de VZW Euro Green dat kadert in een nieuwe arbeidsfilosofie en komt tegemoet aan de toenemende noden van de ondernemingen op het stuk van flexibiliteit, mobiliteit en produktiviteit.

Dit artikel lezen

LES PAPILLES, FOODPAIRING IN WINEBAR Restaurant Les Papilles , in feite een duo-locatie met enerzijds een restaurant en anderzijds een wijnbar, vond een onderkomen in een voormalige Mexicaans getinte locatie, waarvan de basissfeer werd behouden.

Dit artikel lezen

NIEUWE TRADITIONELE VLAAMSE STREEKPRODUCTEN De Beoordelingscommissie Vlaamse Streekproducten, die drie maal per jaar de erkenningsaanvragen doorneemt, erkende vier nieuwe traditionel streekproducten. Het natuurlijk mineraalwater uit de Vlaamse Ardennen, Kempense koffie, Moese patat en Belgische Elixir mogen voortaan het Vlaams erkenningslabel dragen.

Dit artikel lezen

MEER ZEEVIS OP HET BORD VAN DE BELG 2010 was een goed jaar voor de visverkoop. Op jaarbasis kocht de Belg 12,34 kg vis, week- en schaaldieren waarvan 6,66 kg vers. De totale categorie groeide, vooral onder impuls van de verse mosselen en zeevis, met bijna 4%. Verse vis, week- en schaaldieren stegen met 5% sterker dan het marktgemiddelde. Het aandeel van vis, week- en schaaldieren binnen de korf van vlees, gevogelte en vis wist vorig jaar wat terrein te winnen op het vlees. Het visaandeel in deze korf steeg van 16,5 naar 17,1%.

Dit artikel lezen

VEGETARISCHE MOUSSAKA MET AUBERGINE Bereidingstijd:
30-60 minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Vegetarische keuken
Smaak:
Hartig

Ingrediënten voor 4 personen
1 kg vaste aardappel
75 g marga...

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca