restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
10 December 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
LE COMPTOIR D’ANTOINE: GERECHTEN VAN DE SUD-OUEST De man die aan de oorsprong ligt van deze ‘Comptoir’ of toonbank, is Antoine Salviat, een rasechte afstammeling van het Franse departement Corrèze, die op een mooie dag in Brussel strandt en zich vestigt in het “quartier du Châtelain’.

Dit artikel lezen

AU VIEUX PORT - OOSTENDE Dit restaurant aan de Oostendse visserskaai ligt inderdaad vlakbij de oude haven en roept qua inrichting en interieur een aantal nostalgische herinneringen op aan de tijd van toen. De bereidingen echter zijn hedendaags en barsten prijs-kwaliteit uit hun voegen.

Dit artikel lezen

HOSTELLERIE SIMPLE COMME BONJOUR – PEPINSTER: Hostellerie Simple Comme Bonjour vond een onderkomen in de voormalige hostellerie Lafarque, een schitterende manoir, temidden een riant domein op de heuvelflanken van de Douys nabij Pepinster. In oktober 2007 kocht Jan Huygen het domein aan met de bedoeling het geheel extra luister en uitstraling mee te geven. Creativiteit, innovatie en het gebruik van regionale kwaliteitsproducten werden voor het restaurant meer dan ooit de uitgesproken aantrekkingspunten en culinaire toppers.

Dit artikel lezen

VISSERS DAGEN OOSTENDSE CHEFS UIT Voor verse vis moet je in Oostende zijn. De vissers dagen de Oostendse chefs uit.
Van 28 juni 2013 tot 30 september 2014 staat “à l’ostendaise” op de kaart: een mix van smaakvolle evenementen, creatieve streekgerechten, maritieme wandelingen, workshops en ‘Aan Tafel Met’ de visser.

Dit artikel lezen

RUNDVLEES ‘ROOD RAS’ WEST-VLAANDEREN Het Vlaams Steunpunt Streekproducten, dat deel uitmaakt van VLAM, ijvert al geruime tijd voor de valorisatie van oude rassen. Deze rassen maken deel uit van ons landbouwkundig en gastronomisch patrimonium en het zou jammer zijn dat ze verloren zouden gaan.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals