restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
19 November 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
LE CHAMEAU SíEN FOUT De Franse chansonniŤre Edith Piaf was een grote bewonderaarster van variťtť artieste Marie Dubas die een van haar sketches de naam Ďle chameau síen foutí meegaf. Het Leuvens restaurant met gelijkluidende naam, in de schaduw van de St. Pieterskerk in het hartje van de stad, verwijst naar de Franse buurtrestaurants waar gezelligheid en lekker eten voorop staan en is een knipoog naar de no-nonsese stijl van de zaak.

Dit artikel lezen

LE ZINC: EVEN HEERLIJK ALS SYMPATHIEK Zink is een metaal dat vroeger vaak gebruikt werd door dakwerkers, maar ook door fabrikanten van bistrotogen. In die mate dat het woord Ďzincí in het Frans al snel een synoniem werd voor toog en later ook voor een etablissement. De ' zinc í, die Philippe Grootaert installeerde in zijn restaurant op twee passen van het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen, oogt prachtig.

Dit artikel lezen

SAMOURAI: AROMAíS UIT HET LAND VAN DE RIJZENDE ZON Een imposante galerij vlakbij de Brusselse Muntschouwburg die ietwat van haar vroegere glorie heeft ingeboet, wordt alleszins opgevrolijkt door een culinair insigne dat er sinds 40 jaar gevestigd is.

Dit artikel lezen

CHI-CHIíS WIL 50 VESTIGINGEN IN BELGIŽ Chi-Chiís is nog niet zo bekend in het Belgische straatbeeld, maar daar moet snel verandering in komen. Binnen de eerstvolgende drie jaar moet het aantal Chi-Chiís in BelgiŽ van 15 naar 25 worden gebracht en op termijn is er zelfs ruimte voor 50 restaurants! De masterfranchise van de Ė van oorsprong Amerikaanse Ė keten voor Europa, AziŽ en Noord-Afrika is in handen van Chi-Chiís Europe geleid door de Belg Francis Leroy. Hij lanceerde destijds Pizzahut in BelgiŽ en wil vanuit BelgiŽ internationale bekendheid geven aan Chi-Chiís.

Dit artikel lezen

EERSTE ZEEUWSE HANGCULTUURMOSSELEN GEOOGST In Zeeland zijn de eerste hangcultuurmosselen van het seizoen 2017 geoogst. Deze aan touwen in het water gekweekte mosselen dienen zich altijd vier tot zes weken eerder aan dan de mosselen van de bodemcultuur (waarvan het seizoen naar verwachting start op 28 juni). De Zeeuwse hangcultuurmosselen zijn een echt nicheproduct dat gretig aftrek vindt in BelgiŽ en in de Nederlandse restaurants. De productie bedraagt ongeveer 5 procent van het totale Nederlandse mosselaanbod.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in BelgiŽ, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals