restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
24 Januari 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE VLAAMSCHE POTRestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een charmant en romantisch eethuis met de belofte van een zeer lekkere en typisch Vlaamse keuken. De waterzooi is op zich al een bezoek overwaard. Een zweempje kritiek toch voor de bediening die de situatie niet altijd even vlot aankan. De wijnkaart is dan weer rijk gevarieerd.

Andere ideeën restos ?
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
Weinebrugge in 8200 -Brugge
RESTAURANT L’OPERA, DE LIEFDE VOOR ITALIë Sinds de opening een kleine 10 jaar terug, is restaurant L’Opera uitgegroeid tot een van de beste tafels van Waterloo en omstreken. Ongetwijfeld deels door het mooie decor en het prachtige kader, maar ook en vooral dankzij de inzet van Americo Serfilipi.

Dit artikel lezen

CULINAIR TOERISME Drie toeristische regio’s – Belgisch Limburg, Luik en Nederlands Zuid-Limburg bundelen krachten ter bevordering van lokale economie en lanceren de campagne ‘Bourgondisch genieten in het Hart van Europa’. Deze campagne wil de culinaire en toeristische troeven van het gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg in de kijker zetten.

Dit artikel lezen

RELANCE CAHORS WIJNEN De benaming AOC Cahors werd in 1971 in het leven gereoepen en kende de voorbije decennia een forse uitbreiding van de erg typische Malbecwijnen. De overproductie die begin deze eeuw samenviel met de crisis en de aantasting van de wijnkwaliteit zorgde echter voor een fors imagoverlies.

Dit artikel lezen

DE ROOS Temidden het aanbod restaurants aan de Nieuwpoortse Kaai, een stijlvolle en toch onopvallende façade en eenvoudige naam ‘De Roos’. Bij nader toezien een etablissement dat weldra zijn eeuwfeest zal vieren en dus wel enige traditie in zich draagt.

Dit artikel lezen

TêTE PRESSéE WINT GOUDEN PALM Op initiatief van Leaders Club International, een internationale restaurantvereniging met vertegenwoordigers in een 10-tal top gastronomische landen in Europa, worden tweejaarlijks de nieuwe concepten bekroond. Met een restaurant-concept wordt bedoeld dat het restaurant een duidelijke en herkenbare eigen look heeft en bovendien vernieuwend en trendy is.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals