restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
23 Juli 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: HOEVE DEWALLEFFRestaurants in Tongeren

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Deze prachtig gerestaureerde hoeve is werkelijk een lust voor het oog. Een heerlijk decor voor recepties, huwelijksfeesten, communies… Ook voor intieme etentjes, zakenlunches of uitgebreid tafelen geniet u altijd een attente dienstverlening. De basis met de beste ingrediënten geldt nog altijd als het eerste gastronomische gebod op deze hoeve.

LES GRANDES TABLES DU MONDE 4 nieuwe Belgische leden!

Sinds 1954 groepeert de internationale vereniging ‘Les Grandes Tables du Monde’ de mooiste gastronomische restaurants ter wereld. België was altijd eervol vertegenwoordigd, een eerste maal met de intrede, eind jaren ’60 , van de Villa Lorraine en vervolgens met Romeyer, Comme chez soi...

Dit artikel lezen

GEZONDER KOKEN MET OLIE Olie mag dan wel even vettig zijn als boter, heel wat soorten oliën hebben gezondheidsvoordelen die boter niet heeft. Vooral de exacte samenstelling verschilt sterk. Toch is het soms moeilijk om te beslissen welke olie je best gebruikt: olijfolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, lijnzaadolie en andere gouden vloeistoffen zijn allemaal kandidaten...

Dit artikel lezen

BABBELAAR In de schaduw van de parochiekerk en palend aan de drukke invalsweg naar St. Pieters Leeuw, zorgt restaurant Babbelaar in Ruisbroek voor een figuurlijk rustpunt.


Dit artikel lezen

CAN THE CAN: CANNED FOOD GAAT GOURMET Controversieel, gedurfd, succesvol. Canned food, voeding uit blikjes die de culinaire tour opgaat, en samen met de fado in culinaire kringen verzeilt. Concrete werkelijkheid nochtans die uit Portugal ter gelegenheid van Brussel smaken, ook in het Brusselse slowfood project, restaurant The Sol Ar, neerstreek.

Dit artikel lezen

KEUKENTOREN ELISHOUT: Wie op de Brusselse ring ter hoogte van Anderlecht rijdt, kan er niet naast kijken. De Brusselse skyline is een toren rijker. De strakke constructie, een ontwerp van Xavier De Geyter architecten, is het paradepaardje van de vernieuwde Elishoutschool in Anderlecht en is meteen een primeur in België.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca