restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
18 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Zonder nostalgisch of zelfs weemoedig te worden grijpen de vlotte, eigentijdse en laagdrempelige café - brasseries STEAKfrit’ terug naar de kwaliteit van de traditionele en authentieke Belgische keuken.

STEAKfrit’ Grand’place is de eerste realisatie van een nieuw concept.

Dit artikel lezen

LA VILLA DU HAUTSART - MéLIN In het hart van het Waalse Mélin, één van de mooiste dorpjes van Wallonië, heeft Olivier Wilbers twintig jaar geleden een stukje paradijs en de prachtige villa overgenomen. Verfijning en authenticiteit maken het restaurant tot een topper in de Waalse gastronomie. Een magische plek: De prachtige villa ligt in een groen kader, is volledig omringd door velden en beschikt over een grote private parking. Het interieur is met smaak en elegantie ingericht.

Dit artikel lezen

RESTAURANT ESSENCIEL LEUVEN: Restaurant Oesterbar in de Leuvense Muntstraat kreeg onder impuls van Niels Brants, een nieuw toekomstperspectief en heropende de deuren onder de benaming EssenCiel .

Dit artikel lezen

LUNCH GARDEN: GROOTSCHALIGE VERNIEUWINGSOPERATIE Lunch Garden evolueert en innoveert. Vorig jaar ging deze Belgische keten familierestaurants van start met een grootschalige vernieuwingsoperatie. Naast deze vernieuwing lanceert Lunch Garden een exclusieve samenwerking met Kookeiland. De populaire tv-kok Piet Huysentruyt, geflankeerd door Brusseleir Albert Verdeyen en jong aanstormend talent Mitch Coldenhoff zullen met hun culinaire expertise en advies de komende maanden een nieuwe wind doen waaien door de Lunch Garden restaurants.

Dit artikel lezen

OPTIONEEL EXTRA GERECHT TIJDENS 9DE EDITIE RESTAURANT WEEK Na het succes van de 'Dining with the Stars' editie in juni en de Benelux editie eerder dit jaar, sluit DiningCity 2011 traditioneel af met een Restaurant Week in het reeds vertrouwde formaat.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals