restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
20 September 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: ANTONIO MORREALERestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig Tratoria decor, vergezeld door een gevarieerde keuze van wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

CULINAIR HUIS ’T KERCKEVELT - STEENOKKERZEEL Brasserie ’t Kerckevelt op het Dorpsplein in Steenokkerzeel kreeg buitenuit een geslaagde nieuwe decoratie mee met aantrekkelijke creatieve impulsen en profileert zich voortaan als culinair huis. De vernieuwde buitengevel past perfect bij de landelijke puurheid van het grote authentieke dorpsplein. Chef Ben Janssens was na zijn studies in meerdere restaurants actief, naar eigen zeggen om de schoolse kennis aan de dagelijkse realiteit te toetsen, maar tevens om de nodige ervaring op te doen qua directe keukenorganisatie en om de diverse ingrediënten beter te leren kennen.

Dit artikel lezen

FEESTJAAR VOOR DUMON Visrestaurant Dumon in het Brabantse Wakkerzeel mag kortelings tien kaarsjes uitblazen. Chef Rik Dumon heeft samen met zijn echtgenote en gastvrouw Mieke dit oud hoeventje uitgebouwd tot een rustpunt en gezellig restaurant waar vis het centrale thema vormt op de kaart.

Dit artikel lezen

RESTAURANT STOCKMANSMOLEN In de middeleeuwen werden op de Woluwev meerdere watermolens gebouwd. De Molen ter Beke, beter gekend als restaurant-brasserie

Dit artikel lezen

NIEUWE HARING: SUPERIEURE KWALITEIT Het haringseizoen 2011 is met de veiling van het eerste vaatje in Scheveningen officieel van start gegaan. Scheveninger Best wist het vaatje voor een bedrag van €67.750 te bemachtigen. De keurmeesters die de haring voorafgaand aan de veiling beoordeelden, zijn zeer te spreken over de kwaliteit. "De haring is nu al goed vet, lekker mals en zilt. Het mooie weer heeft gezorgd voor veel voedsel in zee, waardoor de haring goed heeft kunnen gedijen. We kunnen nu al spreken van een uitzonderlijke kwaliteit, die vergelijkbaar is met het topjaar 2009", aldus Peter Koelewijn, voorzitter van het proefpanel van keurmeesters.

Dit artikel lezen

OOSTERSCHELDEKREEFT: De Oosterscheldekreeft is een op en top authentiek streekproduct uit de Deltawateren die door de kreeftenvissers op duurzame wijze gevangen wordt. Deze kreeft wordt niet gekweekt, de vangst is afhankelijk van wat de natuur de kreeft te bieden heeft aan voedsel, waterkwaliteit en watertemperatuur. In dat laatste schuilt een onzekere factor die de opening van het kreeftenseizoen mede bepaald.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca