restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
29 Juni 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,



Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DRIE FONTEINENRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een grote klassieker voor alle liefhebbers van Belgische en Brabantse keuken en al dan niet met bier bereide of opgediende gerechten. Een mythische plek die alle wandelaars en bewonderaars van het rustig golvende Pajottenland in hun hart dragen. De sfeer is hartelijk en heel de familie Debelder steekt de handen uit de mouwen. Onze tip: geniet bij uw maaltijd van een geuze of lambic uit de familiale brouwerij naast het restaurant, die ook kan bezocht worden. Een vaste lekkere stopplaats voor uw wandelplannen op mooie dagen.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Weinebrugge in 8200 -Brugge
DE 7DE TAFEL: KOKEN MET RESPECT VOOR HET PRODUCT Restaurant de 7de tafel vond een onderkomen in een onopvallende burgerwoning aan het gemoedelijke dorpsplein van Peutie. De 7de tafel is een creatie van de voorgangers van chef Jelle Fluit, die vond dat de naam voldoende geheimzinnigheid en aantrekkingskracht inhield, om hem te behouden.

Dit artikel lezen

LES FLâNERIES GOURMANDES Les Flâneries Gourmandes bevindt zich in een eerder bescheiden huis vooraan in de Berckmansstraat, vlakbij de Steenweg op Charleroi. Het logo op het raam doet een beetje denken aan dat van Slow Food en laat geen plaats voor twijfel: een gezellige slak die ons vertelt dat we mijlenver verwijderd zijn van een fastfoodtent.

Dit artikel lezen

HEMGIE’S : DE HERONTDEKKING VAN DE HAMBURGER Voor de meeste lekkerbekken is een hamburger synoniem voor een absoluut gastronomisch laagtepunt. Gehakte biefstuk in een broodje, hét symbool van de fastfoodcultuur, daar droomt een liefhebber van goede keuken niet meteen bij weg. En toch…

Dit artikel lezen

RESTAURANT LINDEKEMALE MOLEN Het restaurant heeft sinds 1970 een onderkomen gevonden in een historisch pand, een oude graanmolen op de Woluwe. Tot de tweede helft van de zeventiende eeuw waren er in Sint-Lambrechts-Woluwe vier molens in gebruik. In de twintigste eeuw moet de graanmolen door de concurrentie van meelfabrieken de meelproductie stopzetten en wordt overgestapt op snuiftabak en cichorei. Het hoofdgebouw wordt in het begin van de 20ste eeuw tot café-melksalon omgevormd.

Dit artikel lezen

RESTAURANT DE TUINKAMER IN BEERZEL Vier generaties reeds vervult de familie Van Rompay een vooraanstaande rol in het foodgebeuren van de kleine Antwerpse gemeente Beerzel. Achterkleinzoon Bert, kok van opleiding, is reeds de 4de generatie die in het bakkerijgebeuren verankerd ligt, maar hij besloot om het nostalgisch interieur, naast de geur van vers boord en ambachtelijke producten, ook een gastronomische uitstraling mee te geven.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals