restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
22 December 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DEN DIJVERDe mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Brugge verdient zijn naam Venetië van het Noorden door kanalen, de “Reien”, het uitzicht van dit restaurant. Het interieur is zoals het huis: historisch oud en prachtig. Een must om te bezoeken. En dat geldt ook voor het proeven van de bereiding van sommige gerechten met bier. Maar niet eender welk, een bier van.. hier! Dus alleszins een creatieve keuken met producten die uitblinken door kwaliteit en versheid. Een huis dat we aanbevelen, alsook het reserveren.

STEAKHOUSE CARNIVOOR: VLEESETERSPARADIJS Restaurant-steakhouse De Carnivoor is de laatste aanwinst in het culinair Kortenbergs palet. Ondergebracht in een recent compleet vernieuwde statige villa wil de uitbater een aanvulling brengen op de diverse keukentypes die reeds in de gemeente worden weergevonden.

Dit artikel lezen

KASTEEL ENGELENBURG Kasteel Engelenburg in het Nederlandse Brummen biedt vele mogelijkheden om een etentje, romantisch weekend, verjaardag, trouwdag of jubileum op gastronomische wijze te vieren. De geschiedenis van het landgoed Engelenburg gaat zeker terug tot de 8ste eeuw. Meerdere eigenaars drukten hun stempel op de ontwikkeling van het domein dat in 1828 conform de Engelse landschapsstijl werd ingericht.

Dit artikel lezen

NIEUWE HARING: SUPERIEURE KWALITEIT Het haringseizoen 2011 is met de veiling van het eerste vaatje in Scheveningen officieel van start gegaan. Scheveninger Best wist het vaatje voor een bedrag van €67.750 te bemachtigen. De keurmeesters die de haring voorafgaand aan de veiling beoordeelden, zijn zeer te spreken over de kwaliteit. "De haring is nu al goed vet, lekker mals en zilt. Het mooie weer heeft gezorgd voor veel voedsel in zee, waardoor de haring goed heeft kunnen gedijen. We kunnen nu al spreken van een uitzonderlijke kwaliteit, die vergelijkbaar is met het topjaar 2009", aldus Peter Koelewijn, voorzitter van het proefpanel van keurmeesters.

Dit artikel lezen

STREEKPRODUCTEN OM VAN TE WATERTANDEN Het palet van de erkende Vlaamse traditionele streekproducten is bijzonder rijk en divers en wordt regelmatig uitgebreid met specialiteiten die aan de nochtans strenge normering beantwoorden. Watertanden doe je so wie so bij elk van hen al kunnen sommige best een figuurlijke sterke borrel gebruiken.

Dit artikel lezen

L’ETANG BLEU: Restaurant L’Etang Bleu in Mont-Sainte-Geneviève, is enkele jaren terug het culinaire palet van Henegouwen komen verrijken en bezorgt de regio een nieuwe elan. Mont-Sainte-Geneviève is een van die dorpjes waarvan je de naam nooit meer vergeet eens je er bent geweest.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca