restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
2 Augustus 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE KOGGERestaurants in Nieuwpoort

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Langs het rustige Sint-Bernardusplein vinden we restaurant De Kogge dat sinds 2003 wordt uitgebaat door Kim Devolder. De Kogge is de naam van een schip uit de Middeleeuwen dat gebaseerd was op de Vikingsschepen. De dagelijkse aanvoer van verse vis, schelp –en schaaldieren uit de vismijn van Nieuwpoort verklaren de specialiteiten van het huis. Visgerechten overheersen op de kaart maar de vleesliefhebber kan genieten van een ferm stuk Limousin vlees. De menu’s Jeanne Panne, verwijzend naar de heks van Nieuwpoort en Jan Turpin, de reus van deze badstad zijn een aanrader. Een eenvoudig en familiaal interieur.

Andere ideeën restos ?
Weinebrugge in 8200 -Brugge
't Korennaer in 9100 -Sint-Niklaas
in 9100 -Sint-Niklaas
CENTER PARCS LANCEERT TWEE NIEUWE PACK&GO VAKANTIES: De hond is niet zo maar een huisdier, maar onderdeel van het gezin. Logisch dus dat hondenbezitters hun trouwe viervoeter mee op vakantie willen nemen. Daarom introduceert Center Parcs Pack&Go Vakantie met de hond. Het is de nieuwste vakantie in het unieke Pack&Go-concept van Center Parcs: een compleet verblijf- en verwenpakket voor elke vakantie. Goed geregeld voor een heel aantrekkelijke prijs.

Dit artikel lezen

GOED HARINGJAAR VERWACHT: MAATJES VAN GOEDE KWALITEIT De start van het maatjesseizoen verliep dit jaar vlekkeloos aangezien per 8 juni genoeg haring van goede kwaliteit voorhanden was. Voor het eerst sinds jaren zien biologen het haringbestand toenemen. “Vooral de jaarklasse 2006 blijkt substantieel groter te zijn dan vooraf werd gedacht. En dat is nou juist de haring die we dit jaar gebruiken voor de verwerking van de maatjes of Hollandse Nieuwe,” aldus Luc Ouwehand namens de Nederlandse Groothandelsvereniging.

Dit artikel lezen

RESTAURANT NO.LITA – ZAVENTEM: Restaurant No.lita , een figuurlijke nieuwkomer aan het Zaventems restaurantaureool serveert in een aangenaam en sfeervol kader leuke gerechten met de nadruk op Franse en Italiaanse specialiteiten.

Dit artikel lezen

DE DELTA AWARDS 2010 VOOR BELGIë Vlaanderen

Gouden Delta: Folliez - Marc Clement - (Mechelen)


Zilveren Delta: Sel Gris - Frederik Deceuninck - (Knokke)
...

Dit artikel lezen

RESTAURANT D’ARTAGNAN - LEUVEN: Ernest en Sandra Kalse betrekken sinds enkele maanden een nieuwe locatie in de Naamsestraat in Leuven. Locatie waarin ze hun verdere groei kunnen waarborgen en de fijnproevers op perfecte wijze kunnen ontvangen.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals