restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
27 Juli 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
MINDER ZOUT IN ONZE VOEDING De Belgische producenten en distributeurs vertalen hun inspanningen in een convenant met de minister

De distributeurs en de producenten van voedingsmiddelen, verenigd binnen hun respectievelijke federaties Fedis en Fevia, engageren zich om door de gezamenlijke inspanningen van de operatoren, de consumenten en de overheid
te streven naar een vermindering van de zoutinname met minimum 10 % tegen 2012.

Dit artikel lezen

LE D’ARVILLE- WIERDE Al wie van lekker eten houdt en in de regio vertoeft kan niet om Le D’Arville heen in Namen. Een zakenlunch, een romantisch etentje of een diner met vrienden, elke gelegenheid is goed om aan tafel te gaan in deze schitterende boerderij met de vele verrassende facetten en voordelen. Men vertrekt er altijd met spijt in het hart na een uitgebreide maaltijd of gewoon na een vermoeiende dag. Maar vanaf nu hoeft dat niet meer.

Dit artikel lezen

ROUGE TOMATE: EVENWICHTIGE VOEDING Restaurant Rouge Tomate op de Brusselse Louizalaan is trouw aan het S.P.E.®-statuut rond voeding en beschouwt het als haar roeping een unieke gastronomische ervaring te bezorgen die het genot van lekker eten onlosmakelijk combineert met een evenwichtige voeding.

Dit artikel lezen

RESTAURANT L’OPERA, DE LIEFDE VOOR ITALIë Sinds de opening een kleine 10 jaar terug, is restaurant L’Opera uitgegroeid tot een van de beste tafels van Waterloo en omstreken. Ongetwijfeld deels door het mooie decor en het prachtige kader, maar ook en vooral dankzij de inzet van Americo Serfilipi.

Dit artikel lezen

RESTAURANT ESSENCIEL LEUVEN: Restaurant Oesterbar in de Leuvense Muntstraat kreeg onder impuls van Niels Brants, een nieuw toekomstperspectief en heropende de deuren onder de benaming EssenCiel .

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals