restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
28 Augustus 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: Restaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

De gelagzaal van dit restaurant in een burgerhuis is een charmante voltreffer en bij mooi weer verschaft ook het met bomen omzoomde terras achteraan een aangenaam verblijf. De kaart kondigt Belgische en Franse keukenbereidingen aan die goed uitgevoerd blijken. Zij kunnen vergezeld worden van een lekker Frans, Italiaans of Spaans wijntje. De naam blijft zijn belofte getrouw! Een sympathiek adres dat je niet links mag laten liggen.

NIEUWE DYNAMIEK VOOR DE BUDGETMERKEN: de eerste stap binnen de nieuwe strategie van Accor

Accor, uitbater van hotels, franchisegever en beheerder van activa in het hotelwezen,
lanceert zijn nieuwe strategie. Met de budgetmerken ibis, ibis styles en ibis budget wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van het bedrijf.

Dit artikel lezen

ESTLAND CULINAIR: Kleinschaligheid is per definitie geen handicap. Neem nu Estland, een van de nieuwkomers aan het Europees firmament en tevens een van de kleinste deelstaten van Europa. Dit betekent echter niet dat het culinaire aspect monotoon of saai moet zijn, integendeel. De noordelijke natuur en de invloeden van de vele overheersers: Scandinaven, Duitsers en Russen, hebber ervoor gezorgd dat de lokale Estse gastronomie een enorme rijkdom en grote diversiteit kan aanbieden.

Dit artikel lezen

RELAIS & CHâTEAUX: ROUTES DU BONHEUR In Autoworld Brussel namen een 60-tal leden van de hotelketen Relais & Châteaux deel aan de tweejaarlijkse promotour die in het voorjaar doorheen Europa wordt georganiseerd. Een succesformule zo bleek na afloop gezien enkele honderden verenigingen en bedrijven tal van informaties en inlichtingen opvroegen.

Dit artikel lezen

LE COMPTOIR D’ANTOINE: GERECHTEN VAN DE SUD-OUEST De man die aan de oorsprong ligt van deze ‘Comptoir’ of toonbank, is Antoine Salviat, een rasechte afstammeling van het Franse departement Corrèze, die op een mooie dag in Brussel strandt en zich vestigt in het “quartier du Châtelain’.

Dit artikel lezen

BELGIAN RESTAURANTS ASSOCIATION Voorgezeten door top-chef Yves Mattagne, wordt de “Belgian Restaurants Association” , BRA ondersteund door een dertigtal chefs en zaakvoerders uit de drie regio’s van het land. De stichtende leden lanceren een oproep aan hun collega’s en willen de belangen van alle restaurateurs verdedigen, bijdragen aan de verbetering van de arbeidsvoorwaarden in de sector en werken aan erkenning voor het talent en de investeringen die ons culinair patrimonium zijn goede reputatie hebben gegeven. Daarenboven willen de Belgische restaurants de urgentie benadrukken van steun aan een bedreigde sector.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals