restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
23 Juli 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DRIE FONTEINENRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een grote klassieker voor alle liefhebbers van Belgische en Brabantse keuken en al dan niet met bier bereide of opgediende gerechten. Een mythische plek die alle wandelaars en bewonderaars van het rustig golvende Pajottenland in hun hart dragen. De sfeer is hartelijk en heel de familie Debelder steekt de handen uit de mouwen. Onze tip: geniet bij uw maaltijd van een geuze of lambic uit de familiale brouwerij naast het restaurant, die ook kan bezocht worden. Een vaste lekkere stopplaats voor uw wandelplannen op mooie dagen.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Weinebrugge in 8200 -Brugge
CHAMPAGNE DE ROVAL: Maison De Roval streeft ernaar uitsluitend champagnes van uitzonderlijke kwaliteit te maken doorheen een gamma van Cuvées Spéciales. Het vernieuwende merk nestelt zich tussen de grootse champagnes met oog voor schoonheid en kunst. De uitzondering is zijn regel, de excellentie zijn passie, de elegantie zijn ideaal en de creativiteit zijn kracht.

Dit artikel lezen

DE BRASSERIE: RIJKELIJK TAFELEN IN STIJLVOLLE COTTAGE De Vlaams Brabantse gemeente Keerbergen is met de opening van De Brasserie een ‘culinair monument rijker. Initiatiefnemers Pascal Geerts en Ken Delboo, hebben doelbewust de benaming restaurant terzijde geschoven en opteren voor de betere brasserie. De Brasserie is een eetgelegenheid waar kwaliteit en topproducten centraal staan, met zeer acceptabel prijskaartje, eetgelegenheid waar men na de middag ook terechtkan voor leuke versnaperingen en snacks.

Dit artikel lezen

D'OUDE PASTORIE : SFEERVOL CULINAIR VERWENADRESJE Restaurant D’Oude Pastorie in het centrum van de faciliteitengemeente Kraainem is ondergebracht in de voormalige pastorie en geniet van een deel idyllische, deels historische ligging.

Dit artikel lezen

VISITBRUSSELS BRUSSELAAR VAN HET JAAR VISITBRUSSELS is in de categorie Cultuur tot Brusselaar van het jaar uitgeroepen. De lezers, luisteraars en kijkers van diverse Brusselse media bevestigen hiermee het belang van de ontwikkeling van de aantrekkelijkheid van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De prijs geldt voor VISITBRUSSELS als teken van steun van de Brusselse bevolking en reflecteert het dynamisme van zowel de culturele als toeristische sector.

Dit artikel lezen

ACCOR : PRAKTISCH ONLINE ZOEKHULP Speciaal voor de organisatoren van meetings en congressen heeft Accor Hotels een handige internettool waarmee snel en gemakkelijk de juiste locatie kan worden gevonden, de zogenaamde Meetings & Events e-brochure. De praktische zoekhulp werd voor het eerst getoond tijdens de EIBTM, ’s werelds toonaangevende beurs voor de meetings- en evenementensector in Barcelona.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals