restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
27 Mei 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Kogge in 8620 -Nieuwpoort
in 9100 -Sint-Niklaas
't Korennaer in 9100 -Sint-Niklaas
COMTEKAAS ‘De koning onder de bergkazen.’ Het is een bijnaam die je wel vaker te horen krijgt wanneer iemand het over comté heeft. Bij ons is de kaas misschien niet zo goed bekend als bijvoorbeeld Hollandse Gouda of zelfs Engelse stilton, maar kaasliefhebbers zullen het wellicht met ons eens zijn als we dat een onrecht noemen. Als je dan ook nog eens uitgenodigd wordt voor een picknick waarbij comté in zowat alle bereidingen te vinden is, moet je natuurlijk niet lang nadenken.

Dit artikel lezen

HISTORIUM BRUGGE, EEN INNOVERENDE TOPATTRACTIE Historium Brugge is een unieke en vernieuwende belevenis die de bezoeker terugflitst naar het middeleeuwse Brugge. Deze toeristische topattractie opende op 25 november 2012 zijn deuren op de Brugse Markt.

Dit artikel lezen

SALADE MET GEKRUIDE FETA, PEULEN EN WATERMELOEN Een echte zomerse salade in de kleuren van Italië: groene peulen en kruiden, witte feta en rode watermeloen.

Voor 6 personen
Bereiding: 10 minuten


Ingrediënten:
400 gram niet gedopte bonen
150 gram peulen...

Dit artikel lezen

BRASSERIE DE L’ALLIANCE – BRAINE L’ALLEUD Net na de millenniumwissel beslisten Thierry van Damme en Bénédicte Comblin om een oude vervallen herenhoeve aan de ingang van het prestigieuze bedrijvenpark ‘Parc de ‘Alliance’ in Braine l’Alleud, een diepgaande renovatie mee te geven om er een horeca-uitbating in onder te brengen.

Dit artikel lezen

BABBELAAR In de schaduw van de parochiekerk en palend aan de drukke invalsweg naar St. Pieters Leeuw, zorgt restaurant Babbelaar in Ruisbroek voor een figuurlijk rustpunt.


Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals