restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
1 September 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: ANTONIO MORREALERestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig Tratoria decor, vergezeld door een gevarieerde keuze van wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

ACCOR : PRAKTISCH ONLINE ZOEKHULP Speciaal voor de organisatoren van meetings en congressen heeft Accor Hotels een handige internettool waarmee snel en gemakkelijk de juiste locatie kan worden gevonden, de zogenaamde Meetings & Events e-brochure. De praktische zoekhulp werd voor het eerst getoond tijdens de EIBTM, ’s werelds toonaangevende beurs voor de meetings- en evenementensector in Barcelona.

Dit artikel lezen

RESTAURANT STOCKMANSMOLEN In de middeleeuwen werden op de Woluwev meerdere watermolens gebouwd. De Molen ter Beke, beter gekend als restaurant-brasserie

Dit artikel lezen

CERVELA EN RINGWORST Reeds vernoemd in de 16de eeuw door Rabelais, maakt de “cervela” ook deel uit van het Brabants en Antwerps gastronomisch erfgoed. Samen met ringworst maakt hij voortaan deel uit van de Vlaamse streekproducten.
In Zemst verwerkt Slagerij Coppens-Dirix varkensvlees, paardenvlees en restjes charcuterie tot een traditionele rood gekleurde cervela. Gekruid met onder andere muskaatnoot, foelie, gember, … en een stevige teen look, dit alles volgens het originele recept uit de jaren ‘ 50. Gerookt en bruin van kleur wordt een cervela een ”chasseur” genoemd, hij is onlosmakelijk verbonden met de frietkotcultuur en vereeuwigd in volkse liedjes à la “viva m’boma” .

Dit artikel lezen

CAHORS, DE ORIGINELE MALBEC De specifieke Cahorswijnen die sedert hun eigen label in 1971 een enorme groei kenden, en dit tot de aanvang van het huidige Millennium, maar nadien ietwat terugvielen, beleven thans een tweede jeugd.

De slagzin ‘ Cahors is black, Cahors is back, Cahors is Malbec’ gelanceerd door het UIVC, Union Interprofessionnele du Vin de Cahors, werpt duidelijk zijn vruchten af. De vruchtbare gronden waarop deze wijnen worden geteeld, zijn slechts een deelaspect, maar vooral de authenticiteit, zijn smaak en de diepe donkere kleur, vormen de belangrijkste succesaspecten.

Dit artikel lezen

WITTE EN ZWARTE PENSEN EN BRABANTSE KOP UIT MIDDEN-BRABANT: Zwarte en witten pensen maken sinds 1929 deel uit van het ruime gamma huisbereide vleeswaren bij Beenhouwerij Segers-Kerremans. De recepten bleven 3 generaties lang onveranderd, dit betekent voor de zwarte pensen een traditioneel recept met varkensvlees, bloed, brood, ajuin, eieren en als voornaamste kruiden kruidnagel en piment. In tegenstelling tot de witte pensen zijn de zwarte pensen vrij zacht gekruid en is de structuur smeuïger.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE SAVOYE DE SAVOYE
Een fraai en standingvol huis met een welgevulde kaart die natuurlijk in ruime mate aan de schatten der zeegewijd is, maar ook aan fijne Franse landvoortbrengselen, klassieke in harmonie, samen met meer moderne. En dat geldt ook voor de wijnkaart die aangevuld werd met enkele uitstekende Zuid-Afrikaanse namen (waarvan eentje een homoniem is van de ‘patron’) en zelfs enkele meer dan verdienstelijke Belgische wijnen. Dit is echt een huis met klasse, waarbij alles, van de decoratie tot de bediening, van de sfeer tot het meubilair, tot in de perfectie àf is!

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca