restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
24 Maart 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: D'ARTAGNANRestaurants in Leuven

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Gevestigd in het zenuwcentrum van de universiteitstad, biedt deze musketiersafspanning een vlotte Franse keuken, maar wel hedendaagse en gul in smaak en hoeveelheid. Keukenchef Ernest Kalse werkt er zonder vangnet, open en bloot in het zicht van iedereen aan tafel. Het kader is modern en werd met smaak en zonder overdaad ingericht. Zeer mooi terras achteraan het gebouw, ver van de drukte en het gewoel van de stad. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de lunch en menu’s. Om zonder meer van te genieten.

BIOPRODUCTEN IN OPMARS Bio is aan een indrukwekkende opmars bezig. Gemiddeld groeide de totale biobesteding (voor verse voeding) elk jaar met 30%. Dit blijkt uit een onderzoek van GfK Panelservices Benelux, dat de bestedingen van de Belgische gezinnen aan biologische producten voor VLAM opvolgt. In Vlaanderen en bij de welgestelde gezinnen met kinderen was de groei sterker dan gemiddeld. Sterke groeiers waren o.a. rundvlees, kip en vleeswaren, maar ook steenvruchten, witloof en prei groeiden sterker dan gemiddeld.

Dit artikel lezen

ZUIDERSE ZOMERVOLLE BORDEN De grote vakantie is voor jong en oud de gedroomde gelegenheid om de zonnige keuken te (her)ontdekken van rond de Middellandse Zee.

Dit artikel lezen

EXQUISA-CHEF YANAïKA WORDT GEZICHT ‘DAG VAN DE KAAS’ De dag van de Kaas legt dit jaar de nadruk op de uitgebreide culinaire mogelijkheden met kaas. Op elk moment van de dag kan je kaas eten: als beleg bij het ontbijt, als gezond vieruurtje of als klassieke kaasschotel ’s avonds. Maar met kaas kan je nog veel meer richtingen uit. Yanaïka Skrzyszkowiak: “Er zijn ontelbaar veel leuke en lekkere toepassingen te bedenken. Zacht, hard of gesmolten, kaas kan verrassend variëren in smaak, aroma en structuur. Mijn uitdaging is om iets vernieuwend te bereiden, en toch niet te vergezocht.”

Dit artikel lezen

LA MANUFACTURE: TRENDY NOSTALGIE Een vleugje nostalgie en een constante smaakkwaliteit begeesteren de meeste fijnproevers. Met een leuk, smaakvol verjaardagsmenu rondt La Manufacture de activiteiten rondom zijn 20-jarig bestaan af.

Dit artikel lezen

BRASSERIE HOF TER DIJLE Het Brabantse Dijlelandschap wordt gesierd door tal van romantische plekjes en meanders, het is een rivier die zelfs verpozing brengt tijdens de snikhete rockfestivals van Werchter. Het is evenzeer een regio waar tal van regionale producten zoals appelen, witloof en asperges een uitgelezen voedingsbodem vinden.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals