restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
23 Oktober 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: HOEVE DEWALLEFFRestaurants in Tongeren

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Deze prachtig gerestaureerde hoeve is werkelijk een lust voor het oog. Een heerlijk decor voor recepties, huwelijksfeesten, communies… Ook voor intieme etentjes, zakenlunches of uitgebreid tafelen geniet u altijd een attente dienstverlening. De basis met de beste ingrediënten geldt nog altijd als het eerste gastronomische gebod op deze hoeve.

RESTAURANT RAVEN IN ANTWERPEN Het Antwerpse restaurant Raven valt op door zijn een unieke locatie met zicht het stadhuis, de Grote Markt en het Antwerps symbool, Brabo. Gert-Jan Raven brengt hier, na een lange carrière in diverse tophotels, een makkelijk toegankelijke kaart waarin plaats is voor puur smakende klassiekers, hartige seizoensuggesties en trendy gerechten.

Dit artikel lezen

COUSCOUS MET GEGRILDE ZOMERGROENTEN Aantal personen: 4
Kok: Jamie Oliver

© receptenvandaag.nl
Ingrediënten
- rodewijnazijn
- 250 g couscous
- 3 rode paprika's
- 10 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels citroensap
- 2-4 verse rode pepers, dungesneden
- 1 ha...

Dit artikel lezen

LE CHEF ET MOI Het middeleeuwse Brugge en de reien blijven nog steeds een absolute trekpleister waarbij op de oevers van de kanaaltjes talrijke herenhuizen tot restaurant werden getransformeerd, Le Chef et Moi is één van de vele voorbeelden.

Dit artikel lezen

LE CHAMEAU S’EN FOUT De Franse chansonnière Edith Piaf was een grote bewonderaarster van variété artieste Marie Dubas die een van haar sketches de naam ‘le chameau s’en fout’ meegaf. Het Leuvens restaurant met gelijkluidende naam, in de schaduw van de St. Pieterskerk in het hartje van de stad, verwijst naar de Franse buurtrestaurants waar gezelligheid en lekker eten voorop staan en is een knipoog naar de no-nonsese stijl van de zaak.

Dit artikel lezen

KASTEEL WITHOF HEROPENT RESTAURANT... ... na complete metamorfose.

Kasteel Withof in Brasschaat opende opnieuw de deuren, eigenaar Cornelis den Braven wil zijn grote droom om in het kasteel een restaurant te houden, een nieuwe kans geven. Kasteel Withof biedt nu een radicaal ander concept, een vernieuwd interieur en een gewijzigd team.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca