restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
5 Maart 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
't Korennaer in 9100 -Sint-Niklaas
De Kogge in 8620 -Nieuwpoort
in 9100 -Sint-Niklaas
STARMEAL FLAGSHIP STORE StarMeal levert al jaren verse groenteslaatjes aan winkels en warenhuizen in heel België, maar ook in Nederland en Frankrijk. In een recordtempo vliegen de groenten van de veiling tot in de koeltoog van de winkel in de buurt.

Dit artikel lezen

MICHELINSTER VOOR RESTAURANT LE SéLYS Door de onverwachte sluiting van L’Hostellerie Lafarque in Pepinster eind december kwam er abrupt een onderbreking in de carrière van sterrenchef Samuel Blanc. Vanaf medio januari komt hij als chefkok van het gastronomisch restaurant "Le Sélys" het culinaire team van het 5* hotel Crowne Plaza hotel Luik versterken en bezorgt aldus het hotel een figuurlijke 6de ster.

Dit artikel lezen

WHO THE F**K IS ELLIS? Met de opening van het Ellis Gourmet Burger restaurant in hartje Brussel, is de hamburger eindelijk aan eerherstel toe. Hamburgers kunnen immers ongelofelijk lekker smaken wanneer de chef van dienst wel met een aantal criteria rekening houdt. Door de korte baktijd stond de hamburger in de Verenigde Staten al gauw symbool voor snel en goedkoop voedsel. Door op de kwaliteit van de basisingrediënten al te zeer te besparen, verloor de lekkernij veel van zijn ontegensprekelijke culinaire troefkaarten. Bij Ellis Gourmet Burger grijpen de chefs terug naar het oorspronkelijke en authentiek recept.

Dit artikel lezen

RESTAURANT ESSENCIEL LEUVEN: Restaurant Oesterbar in de Leuvense Muntstraat kreeg onder impuls van Niels Brants, een nieuw toekomstperspectief en heropende de deuren onder de benaming EssenCiel .

Dit artikel lezen

DOCK’S CAFé: REVOLUTIONAIR MOSSELBESTEK Verrassing alom toen in de vroege jaren negentig enkele culinaire vrijbuiters het aandierven om in Antwerpen een trendy brasserie te openen die bovendien de uitdaging aanging om culinaire toppers te serveren.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca