restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
22 Mei 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: MY-TAïRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Als u van exotische gerechten houdt, dan zal My-Tai u beslist weten te bekoren. Het onthaal is alvast voorkomend, de sfeer aangenaam rustig. De keuken wordt geleid door mevrouw Jiraporn Soysuwan die de Thaise keuken van thuis uit op haar duimpje kent. Gastheer Bernard ’t Joen leidt in de zaal alles vlot in goede banen. De kaart is bijzonder uitgebreid en biedt zeker voor iedereen wat wils. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen veilig van tafel weg naar de ingerichte speelkelder onder de eetzaal. My-Tai is eveneens traiteur en u kan er ook uw bestelde gerechten komen afhalen.

PICARD: Deze Franse diepvriesketen opende zopas 2 winkels in België en wil de komende maanden over gans het land uitzwermen. Het basissegment richt zich specifiek tot de retailmarkt, evt aangevuld door een aan huisbestelling.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

LA VIEILLE MAISON: BULGAARSE GASTRONOMIE De aanwezigheid van een typisch en rasecht Bulgaars restaurant brengt eens te meer de multiculturele samenleving en het rijk voedingssegment van de wijk Ma Campagne in de belangstelling. Het restaurant La Vieille Maison dat vorig jaar de deuren opende en stilaan bekendheid geniet, is het werk van Diana Nedyalkova afkomstig uit het Bulgaarse Pleven, een vrij belangrijk toeristisch centrum in hartje Bulgarije.

Dit artikel lezen

BABBELAAR In de schaduw van de parochiekerk en palend aan de drukke invalsweg naar St. Pieters Leeuw, zorgt restaurant Babbelaar in Ruisbroek voor een figuurlijk rustpunt.


Dit artikel lezen

RGB, THE THRILL OF THE GRILL Het RGB Bar & Grill concep, in het gloednieuwe Park Inn Brussels Midi , brengt een aanlokkelijke keuken die openstaat én voor hotelgasten, én voor toevallige passanten. Een keuken die men als low profile kan bestempelen, facet dat enkel geldt voor de kostprijs van de maaltijden, terwijl aan de kwaliteit van de ingrediënten niet wordt getornd. Versheid en degelijkheid zijn de pijlers waarop het foodconcept wordt uitgetekend.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals