restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
28 Maart 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Kogge in 8620 -Nieuwpoort
't Korennaer in 9100 -Sint-Niklaas
in 9100 -Sint-Niklaas
DE WORTEL De wortel is één van de eerste groentesoorten die we in onze kinderjaren op ons bord kregen. Dit is niet toevallig: wortelen zijn zeer voedzaam en kunnen zowel rauw als gekookt, gestoomd of gestoofd, klein en groot bekoren. De wortelen zoals we die vandaag in de winkel of in de groentetuin terugvinden zijn echter nog relatief nieuw. Het was pas in de tweede helft van de 19de eeuw dat Franse boeren oranje worteltjes kweekten. Voordien waren deze wortelgewassen donkerpaars tot bijna zwart en werden ze vooral gebruikt voor hun geneeskrachtige werking.

Dit artikel lezen

RELAIS & CHâTEAUX: ROUTES DU BONHEUR In Autoworld Brussel namen een 60-tal leden van de hotelketen Relais & Châteaux deel aan de tweejaarlijkse promotour die in het voorjaar doorheen Europa wordt georganiseerd. Een succesformule zo bleek na afloop gezien enkele honderden verenigingen en bedrijven tal van informaties en inlichtingen opvroegen.

Dit artikel lezen

SENZANOME… EEN SICILIAANSE GESCHIEDENIS In het begin van de jaren '70 kwam de Bruno familie met 5 kinderen aan in België, om hun droomproject te realiseren... het openen van een restaurant. Giovanni leerde er het vak naast zijn ouders. Ook zijn broers en zussen namen aanvankelijk deel aan dit avontuur, voordat ze elk hun eigen weg opgingen.

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE – SCHAFFEN: De zomerzon, tuinfeesten en koude buffetten maken plaats voor het gure najaar, haardvuur en stevige winterkost. Ze openen meteen de weg naar een klassieker in het Xaveriusjaar: het jachtfestijn.

Dit artikel lezen

LA CHALOUPE D’OR Restaurant De Gulden Boot, La Chaloupe d’Or , is ondergebracht in een van de typische woningen uit eind 17de eeuw die de Brusselse Grote Markt sieren. Het was indertijd het statige gildehuis van de Brusselse kleermakers.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals