restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
1 Mei 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE VLAAMSCHE POTRestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een charmant en romantisch eethuis met de belofte van een zeer lekkere en typisch Vlaamse keuken. De waterzooi is op zich al een bezoek overwaard. Een zweempje kritiek toch voor de bediening die de situatie niet altijd even vlot aankan. De wijnkaart is dan weer rijk gevarieerd.

Andere ideeën restos ?
Weinebrugge in 8200 -Brugge
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
NIEUWE CULINAIRE TREND: PATAPAS Patapas zijn smaakrijke hapjes op basis van aardappelen die verwijzen naar de meer bekende Spaanse tapas. “Ze vormen een subtrend binnen een meer dominante trend waarbij de aandacht voor het verbruik van eenvoudige, herkenbare en waarachtige natuurproducten aanzienlijk is toegenomen,” weet chef Kwinten De Paepe van restaurant Trente in Leuven. Hij serveert sinds kort diverse Patapas als creatieve hapjes bij het aperitief en als extra minigerecht tijdens het menu.

Dit artikel lezen

CHAMPAGNE DE ROVAL: Maison De Roval streeft ernaar uitsluitend champagnes van uitzonderlijke kwaliteit te maken doorheen een gamma van Cuvées Spéciales. Het vernieuwende merk nestelt zich tussen de grootse champagnes met oog voor schoonheid en kunst. De uitzondering is zijn regel, de excellentie zijn passie, de elegantie zijn ideaal en de creativiteit zijn kracht.

Dit artikel lezen

WILDE CANADESE SABELVIS De wilde Canadese sabelvis (ook zwarte kabeljauw genoemd, hoewel het geen familie van de kabeljauw is) is een kenmerkende diepwatervis die meer en meer over de hele wereld wordt geapprecieerd omwille van zijn smaak, zijn inherente kwaliteiten en zijn geschiktheid om in quasi alle keukens te worden gebruikt. Dit uitzonderlijk product van uniforme topkwaliteit heeft een zachte en rijke textuur en een zachte, milde en nootachtige smaak – het resultaat van een hoog gehalte aan oliën en in het bijzonder aan Omega-3.

Dit artikel lezen

BELGISCHE CHAMPAGNECONSUMPTIE BLIJFT STIJGEN: Het wijnbouwjaar 2011 mag op zijn minst bijzonder genoemd worden. Na een strenge winter, een zomerse lente en een herfstige zomer met weinig zon, hebben de wijngaarden een beetje van de drie weken voorsprong die ze begin juli wel hadden opgebouwd, verloren.

Dit artikel lezen

CULINAIR TOERISME Drie toeristische regio’s – Belgisch Limburg, Luik en Nederlands Zuid-Limburg bundelen krachten ter bevordering van lokale economie en lanceren de campagne ‘Bourgondisch genieten in het Hart van Europa’. Deze campagne wil de culinaire en toeristische troeven van het gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg in de kijker zetten.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals