restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
17 April 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DEN DIJVERDe mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Brugge verdient zijn naam Venetië van het Noorden door kanalen, de “Reien”, het uitzicht van dit restaurant. Het interieur is zoals het huis: historisch oud en prachtig. Een must om te bezoeken. En dat geldt ook voor het proeven van de bereiding van sommige gerechten met bier. Maar niet eender welk, een bier van.. hier! Dus alleszins een creatieve keuken met producten die uitblinken door kwaliteit en versheid. Een huis dat we aanbevelen, alsook het reserveren.

 ’T ZILTE: CULINAIR VUURWERK EN UNIEKE TOPWIJNEN Een klassieke vorming, gecombineerd met de meest moderne keukentechnieken kan onverwacht voor culinair vuurwerk zorgen. Het beste bewijs is ongetwijfeld Viki Geunes die met zijn restaurant ’t Zilte , eerst in Mol en nu in het MAS in Antwerpen spetterende creaties bereidt. De combinatie van zijn gerechten met de wijnen van het huis Bernard Magrez zorgt andermaal voor een waterval van smaken en inventiviteit.

Dit artikel lezen

EAU DE VILLéE De distilleerderij van Biercée is bekend om de passie waarmee ze al jaren uitpakt en met diezelfde passie traditie en moderniteit weet te verzoenen. Alleen al de flessen lokken en verleiden de blikken met hun zuivere stijlrijke en moderne lijnen.

Dit artikel lezen

HOEVEKIP MET GROF ZOUT, KRUIDENBOUILLON EN GESTOOMDE GROENTEN Ingrediënten: - 1 hoevekip - 100 g eiwit - 200 g spinazie - 100 g kervel - 150 g courgettes - 200 g broccoli - 100 g babymaïs - 150 g lente-uitjes - 100 g prei - 200 g aardappelen - 200 g grof zout - 100 g kruidkers - 5 dl water - 1 bouillonblokje Knorr Original Gevogelte - 2 dl Solo Delifine...

Dit artikel lezen

VITTEL START EEN GROOTSCHALIG HERBOSSINGSPROGRAMMA Vittel, het emblematisch merk van de groep Nestlé waters, was zich al zeer vroeg bewust van de impact van zijn activiteit op het milieu. Al bijna 20 jaar neemt het merk zijn verantwoordelijkheid op en onderneemt actie om zijn milieuvoetafdruk te verminderen.

Dit artikel lezen

LIERS VLAAIKE KRIJGT EUROPESE BESCHERMING ALS STREEKPRODUCT. Op 6 juli 2010 diende de Orde van het Liers Vlaaike haar aanvraagdossier in voor een Europese erkenning. Drieënhalf jaar later heeft de Europese Commissie haar akkoord gegeven en prijkt het Liers vlaaike op de lijst met Beschermde Geografische Aanduidingen (BGA).

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca