restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
28 Mei 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DRIE FONTEINENRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een grote klassieker voor alle liefhebbers van Belgische en Brabantse keuken en al dan niet met bier bereide of opgediende gerechten. Een mythische plek die alle wandelaars en bewonderaars van het rustig golvende Pajottenland in hun hart dragen. De sfeer is hartelijk en heel de familie Debelder steekt de handen uit de mouwen. Onze tip: geniet bij uw maaltijd van een geuze of lambic uit de familiale brouwerij naast het restaurant, die ook kan bezocht worden. Een vaste lekkere stopplaats voor uw wandelplannen op mooie dagen.

Andere ideeën restos ?
Weinebrugge in 8200 -Brugge
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
GO WILD BIJ SMOODS SmoodS zou SmoodS niet zijn als er gekozen zou worden voor zomaar een gewonde wildkaart. Iets wat momenteel helemaal in is, is ‘streetfood’, eetgewoontes en –aanbod op straat. Dus SmoodS is de uitdaging aangegaan om de link te leggen tussen wild en ‘streetfood’.

Dit artikel lezen

RESTAURANT SIGAAR WINKSELE: Zowat gelijktijdig met de vernieuwing van de Brusselse steenweg, onderging ook Café Sigaar in Winksele een volledige renovatie. Het café-snackbar werd grondig vernieuwd, kreeg een aantrekkelijk interieur mee en werd omgevormd tot een volwaardig restaurant .

Dit artikel lezen

RESTAURANT KARAKTER - VILVOORDE Vilvoorde is een restaurant rijker: Karakter , het oogt hedendaags maar focust op kwalitatieve gerechten. Achter Karakter gaan Pieter Van Hyfte, zoon van de vroegere eigenaar, en Stephane Brandelet schuil. Achttien jaar geleden opende Pieters vader, Erik, een zaak met de bedoeling dat Pieter ze later zou overnemen. Het liep echter anders en elf jaar terug veranderde de zaak van eigenaar en naam, het werd restaurant Rouge Glamour . Maar het kan aldus Bredero ‘verkeren’, toen de vorige huurders en uitbaters van Rouge Glamour failliet werden verklaard , twijfelde Pieter geen seconde. Samen met zijn partner Stephane heropende hij de eigen familiezaak.

Dit artikel lezen

RESTAURANT DUMON: FOOD IN A JAZZY MOOD De kleinste deelgemeente van het bierdorp Haacht, nl Wakkerzeel, geniet heel wat minder bekendheid dan het naburige rockmonument Werchter, maar uit zich vooral als een pittoresk kunstenaarsdorpje. Een aureool dat sinds een 8-tal jaren wordt opgesmukt met een extra decoratieve, maar vooral inventieve en creatieve toets, het visrestaurant Dumon .

Dit artikel lezen

CULINAIRE TOPPERS UIT DE NOORDFRANSE REGIO ST OMER De noordfranse regio rondom Saint Omer staat gekend als landstreek die uitmuntende streekproducten voortbrengt. Producten de door de restaurants worden gegeerd om hun uitzonderlijke smaak en natuurlijke herkomst.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals