restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
23 November 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: 'T KEMPISCH PALLET Restaurants in Westerlo

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Bert Taels draait al wat jaren mee, maar dat is aan zijn uitbundige en eigentijdse aanpak niet te merken. Kookt constant op niveau en weet ook zijn meest trouwe klanten geregeld te verrassen met aparte en geslaagde presentaties. Genieten zonder zorgen en pluk de dag, zijn typerende zinnen voor Bert en Rita. Bij mooi weer kan je ongedwongen tafelen op het terras.

RESTAURANT L’OPERA, DE LIEFDE VOOR ITALIë Sinds de opening een kleine 10 jaar terug, is restaurant L’Opera uitgegroeid tot een van de beste tafels van Waterloo en omstreken. Ongetwijfeld deels door het mooie decor en het prachtige kader, maar ook en vooral dankzij de inzet van Americo Serfilipi.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HELSEN : PURE KEUKEN Restaurant Helsen , in Kasterlee, is een frisse nieuwkomer met pure keuken van uitgesproken kwaliteitsingrediënten. Frédéric Helsen, een jonge dertiger, is een man van weinig woorden die liever zijn borden laat spreken. Zijn gerechten getuigen van klare taal. Zonder wolligheid of overbodige franjes toont het jonge keukentalent een fris signatuur...

Dit artikel lezen

EQUINOXX – UKKEL: Equinoxx tekent tweemaal per jaar voor een evenlange dag als nacht. Francis Lefèvre koos deze benaming voor zijn restaurant, niet omdat de oud leerling van het CERIA een fervente aanhanger is van de astronomie, maar wel omdat deze benaming het evenwicht symboliseert dat hij wil bereiken in zijn restaurant. Evenwicht tussen enerzijds het welzijn van de klanten en anderzijds de creativiteit en kwalitatieve producten die hij de klanten voorschotelt.

Dit artikel lezen

HOF TE RHODE – SCHAFFEN: De zomerzon, tuinfeesten en koude buffetten maken plaats voor het gure najaar, haardvuur en stevige winterkost. Ze openen meteen de weg naar een klassieker in het Xaveriusjaar: het jachtfestijn.

Dit artikel lezen

LEUVENSE HOTELSCHOOL De week van de vis kreeg in de hotelschool VTI Leuven ditmaal een gans apart en gezond tintje door de introductie van de Omegabaars. De Scortum barcoo of Jade Perch behoort tot de familie van de grunters en is in Australië en bij andere tegenvoeters zeer gegeerd, in Europa is hij quasi onbekend. In het Nederlands is dit de Jadebaars met als commerciële benaming de Omegabaars. Een toepasselijke naam doordat het een vette vis is, van nature zeer rijk aan omega-3 vetzuren met een concentratie van 2.5-3g per 100g vlees, een heel stuk meer dus dan zalm of makreel.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca