restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
1 Augustus 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: 'T KEMPISCH PALLET Restaurants in Westerlo

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Bert Taels draait al wat jaren mee, maar dat is aan zijn uitbundige en eigentijdse aanpak niet te merken. Kookt constant op niveau en weet ook zijn meest trouwe klanten geregeld te verrassen met aparte en geslaagde presentaties. Genieten zonder zorgen en pluk de dag, zijn typerende zinnen voor Bert en Rita. Bij mooi weer kan je ongedwongen tafelen op het terras.

TRAJECTOR ART FAIR – HOTEL BLOOM! - BRUSSEL Na de eerste editie in de Belgische hoofdstad in 2010, komt de TRAJECTOR ART FAIR op 30 april en 1 mei 2011 terug naar Brussel. Trajector Art Fair is een initiatief van Hotel Bloom !, in het kader van Art ’n BLOOM!, en van Centrifugal Projects in samenwerking met Art Brussels.

Dit artikel lezen

DE VIJF DUURSTE INGREDIëNTEN TER WERELD Nergens zijn televisiekijkers nog veilig: overal duiken kookprogramma’s op als paddenstoelen uit de grond . Toch weet nog niet iedereen wat nu eigenlijk ’ s werelds duurste ingrediënten zijn. Wij verzamelden een top vijf en leggen jullie uit waarom deze lekkernijen nu eigenlijk zoveel moeten kosten.

Dit artikel lezen

TêTE PRESSéE WINT GOUDEN PALM Op initiatief van Leaders Club International, een internationale restaurantvereniging met vertegenwoordigers in een 10-tal top gastronomische landen in Europa, worden tweejaarlijks de nieuwe concepten bekroond. Met een restaurant-concept wordt bedoeld dat het restaurant een duidelijke en herkenbare eigen look heeft en bovendien vernieuwend en trendy is.

Dit artikel lezen

KEMPENS NATUURLIJK MINERAALWATER Vlaanderen is helemaal niet rijk aan bronnen met natuurlijk mineraalwater en in de provincie Antwerpen vinden we er slechts één. Het familie bedrijf Ordal produceert sinds de jaren 1920 siropen en limonades op basis van het lokale bronwater.

Dit artikel lezen

CHAMPIGNONS GEVULD MET KIP Dit recept is voor 4 personen De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 430
Vetten: 6
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 1


De ingredienten: 350 g kipgehakt
versgemalen peper

1 dl bevroren gevogeltefond
...

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca