restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
27 November 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE KOMMELRestaurants in 's Gravenvoeren

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

De Kommel is de ideale uitvalbasis voor toeristische streekverkenningen met aantrekkelijke midweek-arrangementen. Er bestaat in dit hotel-resto een welgemeende gastenfilosofie (gezelligheid, service met de glimlach,...) dit in een streek die je moet bezoeken als een groot openluchtmuseeum. In het restaurant vindt u een culinair verfijnde inventieve frans, belgische keuken met mediterrane invloeden, met een mooie uitgebreide wijnkaart. Dit alles wordt prachtig geregeld door gastheer en gastvrouw Paul en Wendy Princen-van Aalst.

MILIEUVRIENDELIJK WATER 'FRESH' OP DE KAART ...van Brusselse Starwoodhotels

Het Sheraton Brussels Hotel, het Sheraton Brussels Airport hotel en hotel Le Méridien, serveren sinds kort FRESH water dat van een uitstekende kwaliteit is en bovendien zeer milieuvriendelijk. Deze hotels maken deel uit van de Starwood groep en zetten meteen een nieuwe stap in het ‘groene’ beleid van de groep..

Dit artikel lezen

RODE LOPER EN ‘XL’ GLAZEN VOOR DE ‘MARQUES DE CACERES’ In het hart van de hoogvlakten van de Rioja Alta, de meest prestigieuze wijnregio in Spanje, is Georges Neefs het nobele etiket gaan selecteren dat vanaf nu deel uitmaakt van de ‘Pléiade Grands Crus des Brasseries Georges’. De witte en rode wijnen Marqués de Cáceres hebben immers alle kwaliteiten in zich om volop te worden geapprecieerd in de mooie XL glazen van de Brasseries.

Dit artikel lezen

EL TXOKO: AUTHENTIEK SPAANS-BASKISCH ‘El Txoko’ is de Baskische benaming voor een plaats waar fijnproevers samenkomen om culinair te genieten. Sinds kort vinden we dit typisch gastronomisch gebeuren ook terug in een locatie op amper 100 meter van de Brusselse KVS. El Txoko is een nieuw initiatief van hispanofiel Jules Schiltz die zowat 5 jaar terug Antwerpen verrijkte met El Pinxto.

Dit artikel lezen

SPIGA D’ORO: ITALIAANSE REGIONALE GERECHTEN De opening van restaurant Spiga d’Oro in 1990 was voor Franco di Taranto een stap in het onbekende. Het opzet, de klanten een gevarieerd palet van Italiaanse regionale specialiteiten aanbieden om hen dichter bij de charme en eigenheden van de Italiaanse cultuur te brengen, was beloftevol. Meer dan twee decennia later, blikt Franco met tevredenheid terug op dit initiatief.

Dit artikel lezen

DE 7DE TAFEL: KOKEN MET RESPECT VOOR HET PRODUCT Restaurant de 7de tafel vond een onderkomen in een onopvallende burgerwoning aan het gemoedelijke dorpsplein van Peutie. De 7de tafel is een creatie van de voorgangers van chef Jelle Fluit, die vond dat de naam voldoende geheimzinnigheid en aantrekkingskracht inhield, om hem te behouden.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca