restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
1 November 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: RIGOLETTORestaurants in Knokke-Heist

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Zonder restaurant Rigoletto zou Knokke, Knokke niet zijn. Een echte instelling. Maar een instelling van hoog niveau. Men hoeft maar de fenomenale wijnkaart te bekijken om er zich van te vergewissen. Maar daar blijft het niet bij. De spijskaart is al even glansrijk. En bovendien toegankelijk voor alle budgetten, sympathiek onthaal inbegrepen. Wat de keuken betreft, blijft zij in alle variaties constant in kwaliteit en vakmanschap ongeacht het type van bereidingen. Van de pizza's (een dertigtal wijzen) tot de meer gesofistikeerde Italiaanse bereidingen. En "last but not least" de algemene sfeer die uniek is en genietbaar voor iedereen. Dat is wat het succes uitmaakt van dit restaurant dat wij beslist kunnen aanbevelen.

VISSERS DAGEN OOSTENDSE CHEFS UIT Voor verse vis moet je in Oostende zijn. De vissers dagen de Oostendse chefs uit.
Van 28 juni 2013 tot 30 september 2014 staat “à l’ostendaise” op de kaart: een mix van smaakvolle evenementen, creatieve streekgerechten, maritieme wandelingen, workshops en ‘Aan Tafel Met’ de visser.

Dit artikel lezen

ROB - CURRY FACTORY: KRUIDIGE ONTDEKKINGSREIS Weinig fijnproevers en lekkerbekken zijn zich ervan bewust dat kerrie, geapprecieerd omwille van zijn weergaloze smaak, zijn vurig karakter en de pittige finesse waarmee hij gerechten ophaalt, niet een enkel kruid is, maar een subtiel gedoseerde mengeling. Ondertussen hebben we al tal van curry’s ontdekt, op restaurant zorgt de chef voor fijne smaaktoetsen, maar ook in de huiskamer gebruiken we steeds meer curry’s.

Dit artikel lezen

SPIGA D’ORO: ITALIAANSE REGIONALE GERECHTEN De opening van restaurant Spiga d’Oro in 1990 was voor Franco di Taranto een stap in het onbekende. Het opzet, de klanten een gevarieerd palet van Italiaanse regionale specialiteiten aanbieden om hen dichter bij de charme en eigenheden van de Italiaanse cultuur te brengen, was beloftevol. Meer dan twee decennia later, blikt Franco met tevredenheid terug op dit initiatief.

Dit artikel lezen

DE 7DE TAFEL: KOKEN MET RESPECT VOOR HET PRODUCT Restaurant de 7de tafel vond een onderkomen in een onopvallende burgerwoning aan het gemoedelijke dorpsplein van Peutie. De 7de tafel is een creatie van de voorgangers van chef Jelle Fluit, die vond dat de naam voldoende geheimzinnigheid en aantrekkingskracht inhield, om hem te behouden.

Dit artikel lezen

SERENATA: Napolitaan van origine weet Salvatore Ingenito nu reeds bijna 20 jaar menig fijnproever aan het Zaventemse stationplein te verrassen met een volbloed en toch eigentijdse Italiaanse keuken, boordevol mediterrane en creatieve toetsen.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

DE KOGGE DE KOGGE
Een "kogge" is een middeleeuws vaartuig dat veel gelijkenis vertoonde met de drakars van de Vikings. De specialiteiten van het huis komen dan ook van de zee. Sinds 2003 Stelt Kim Devolder er immers een keuken met kundig bereide gerechten op basis van de beste aanvoer vers van de vismijn in Nieuwpoort. Een goed adres.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca