restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
21 September 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
BRASSERIE DE L’ALLIANCE – BRAINE L’ALLEUD Net na de millenniumwissel beslisten Thierry van Damme en Bénédicte Comblin om een oude vervallen herenhoeve aan de ingang van het prestigieuze bedrijvenpark ‘Parc de ‘Alliance’ in Braine l’Alleud, een diepgaande renovatie mee te geven om er een horeca-uitbating in onder te brengen.

Dit artikel lezen

PATé VAN WILD ZWIJN Paté van wild zwijn

Ingredienten

Voor de basis:

450 g varkenslever (en/of lever van een jong wild zwijn), 600 g rugspek, 45 g boter, 45 ml room, 300 ml melk, 60 g rijstmeel, colorosozout, peper, diverse kruiden in gemalen vorm: majoraan, tijm, r...

Dit artikel lezen

PIERRE BALTHAZAR WORDT CULINARY DIRECTOR VAN THE HOTEL The Hotel op de Brusselse Waterloolaan, heeft ervoor gekozen om alle food & beverage activiteiten over te laten aan een externe partij. De Belgische Pierre Balthazar wordt verantwoordelijk voor zowel de culinaire identiteit en de operationele organisatie van het nieuwe restaurant, de bar & lounge op de gelijksvloers en van het meeting & events gedeelte van The Hotel.

Dit artikel lezen

BOUILLABAISSE UIT MARSEILLE Bereidingstijd: 30-60 minuten

Keuken: Franse keuken

Smaak: Hartig

Techniek: Koken

Soort gerecht: streekgerecht


Ingrediënten voor 4 perso...

Dit artikel lezen

CENTER PARCS LANCEERT TWEE NIEUWE PACK&GO VAKANTIES: De hond is niet zo maar een huisdier, maar onderdeel van het gezin. Logisch dus dat hondenbezitters hun trouwe viervoeter mee op vakantie willen nemen. Daarom introduceert Center Parcs Pack&Go Vakantie met de hond. Het is de nieuwste vakantie in het unieke Pack&Go-concept van Center Parcs: een compleet verblijf- en verwenpakket voor elke vakantie. Goed geregeld voor een heel aantrekkelijke prijs.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals