restaurant belgië

Hotels Montigny-le-Tilleul, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Hotels > België
14 Oktober 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een RESTAURANT of een SEMINARIECENTRUM en niet een hotel,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Gemiddelde prijs per kamer (single):

Gemiddelde prijs per kamer (double):
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
In provincie:

Rookkamer:

Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: Restaurants in Sint-Niklaas

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

De gelagzaal van dit restaurant in een burgerhuis is een charmante voltreffer en bij mooi weer verschaft ook het met bomen omzoomde terras achteraan een aangenaam verblijf. De kaart kondigt Belgische en Franse keukenbereidingen aan die goed uitgevoerd blijken. Zij kunnen vergezeld worden van een lekker Frans, Italiaans of Spaans wijntje. De naam blijft zijn belofte getrouw! Een sympathiek adres dat je niet links mag laten liggen.

VA DOUX VENT Dit Ukkels restaurant zag ruim anderhalf jaar terug het levenslicht en dit op initiatief van drie jonge culinaire leeuwen. Voor de naamgeving gingen ze te raden in de Indische kruidenwereld die een erg ruim assortiment van mengsels en creaties aanbiedt.

Dit artikel lezen

L’OLIVIER Na 8 jaar restaurant Ocean in Heist aan Zee hebben Frédéric en Veerle Duez-Teughels dichter bij hun woonplaats een eigen stek gevonden waar ze hun droom kunnen waarmaken. Zij ontvangen hun gasten in een gerenoveerde villa die ze omtoverden tot een gezellig restaurant met dominante tinten van aubergine en chocolade.

Dit artikel lezen

DE 7DE TAFEL: KOKEN MET RESPECT VOOR HET PRODUCT Restaurant de 7de tafel vond een onderkomen in een onopvallende burgerwoning aan het gemoedelijke dorpsplein van Peutie. De 7de tafel is een creatie van de voorgangers van chef Jelle Fluit, die vond dat de naam voldoende geheimzinnigheid en aantrekkingskracht inhield, om hem te behouden.

Dit artikel lezen

WITTE EN ZWARTE PENSEN EN BRABANTSE KOP UIT MIDDEN-BRABANT: Zwarte en witten pensen maken sinds 1929 deel uit van het ruime gamma huisbereide vleeswaren bij Beenhouwerij Segers-Kerremans. De recepten bleven 3 generaties lang onveranderd, dit betekent voor de zwarte pensen een traditioneel recept met varkensvlees, bloed, brood, ajuin, eieren en als voornaamste kruiden kruidnagel en piment. In tegenstelling tot de witte pensen zijn de zwarte pensen vrij zacht gekruid en is de structuur smeuïger.

Dit artikel lezen

DE MEESTERKOKS 2013! De Meesterkoks van België anno 2013 zijn een moderne en dynamische vereniging die de link legt tussen de top van de Belgische gastronomie en de lekkerbekken in dit land.

De nieuwe dynamiek van de vereniging, onder impuls van haar nieuwe voorzitter Frank Fol, wordt gedragen door het Masterplan “The Mastercooks of Belgium – On the Move”. Dit Masterplan is het resultaat van een enquête en verschillende brainstormsessies onder meer bij de leden en bestaat uit 4 invalshoeken.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals