restaurant belgië

Gids met restaurants in België: Deltaweb restaurant gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
28 Juni 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



Dit wijkrestaurant valoriseert een Italiaanse, stedelijke en trendy sfeer, waarin de klant zich goed moet voelen tijdens een lunch of een gezellig avondje uit. Te midden van de levendige sfeer van een Italiaanse kruidenierszaak, waar producten om mee te nemen en degustatie ter plaatse hand in hand gaan, zorgen elegante hanglampen voor een moderne toets. De witheid van het elegante marmer van Carrara contrasteert met de antracietkleurige betonnen vloer. De houten banken, stoelen, tafels, rekken en plafonds verwarmen de sfeer. De toonbank verandert in een kookeiland en een zelfbedieningstafel met Italiaanse salades. Deze plek heeft stijl en ademt een echte Italiaanse sfeer uit.

Dit artikel lezen

Ontdek: DRIE FONTEINENRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een grote klassieker voor alle liefhebbers van Belgische en Brabantse keuken en al dan niet met bier bereide of opgediende gerechten. Een mythische plek die alle wandelaars en bewonderaars van het rustig golvende Pajottenland in hun hart dragen. De sfeer is hartelijk en heel de familie Debelder steekt de handen uit de mouwen. Onze tip: geniet bij uw maaltijd van een geuze of lambic uit de familiale brouwerij naast het restaurant, die ook kan bezocht worden. Een vaste lekkere stopplaats voor uw wandelplannen op mooie dagen.

Andere ideeën restos ?
Weinebrugge in 8200 -Brugge
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI Eén familie - 4 generaties - Georges et Héléna, - Louis et Simone, - Pierre et Marie-Thérèse, - Lionel et Laurence, werkten samen aan het ontstaan van dit mooie verhaal …
Vandaag viert Comme chez Soi het verleden en het heden, met de blik vooruit op de toekomst met Laurence en Lionel Rigolet die zichzelf heruitvinden om het vervolg van dit gastronomische avontuur te schrijven en u mee te nemen naar een eeuwfeest tussen de sterren.

Dit artikel lezen

LA VILLA DU HAUTSART - MéLIN In het hart van het Waalse Mélin, één van de mooiste dorpjes van Wallonië, heeft Olivier Wilbers twintig jaar geleden een stukje paradijs en de prachtige villa overgenomen. Verfijning en authenticiteit maken het restaurant tot een topper in de Waalse gastronomie. Een magische plek: De prachtige villa ligt in een groen kader, is volledig omringd door velden en beschikt over een grote private parking. Het interieur is met smaak en elegantie ingericht.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

CERVENA… HET ZOMERSTE ROOD VLEES OOIT KOMT UIT NIEUW-ZEELAND Een nieuw stukje rood vlees dat deze zomer voor het eerst in de Belgische restaurants kan gedegusteerd worden is Cervena. Het heeft een verfijnde, zachte smaak en textuur, licht verteerbaar en zo mals dat het als boter in de mond smelt. Het is dus een perfecte aanvulling voor de lichtere, hedendaagse keuken die zowel echte foodlovers als moeilijke eters kan overtuigen. Er is slechts één beperking: Cervena is enkel beschikbaar van midden april tot eind augustus via de groothandel.

Dit artikel lezen

RESTAURANT LA FRAIRIE - PERWEZ Genesteld in het Brabantse platteland, is Laurent Martin er samen met zijn echtgenote Nathalie in geslaagd om deze prachtige boerderij om te toveren tot een geraffineerd decor met rustieke toetsen te combineren met een innoverende kaart die perfect overeenstemt met zijn gastronomisch humeur. Ruim 17 jaar geleden nam hij samen met zijn echtgenote deze voormalige rasperij van de Bergense suikerraffinaderij in gebruik. Doorheen verschillende herinrichtingen transforaties en uitbreidingen werd het geheel omgevormd tot een waar toevluchtsoord voor nieuwsgierige gastronomen.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals