restaurant belgië

Gids met restaurants in België: Deltaweb restaurant gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
13 December 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



Dit wijkrestaurant valoriseert een Italiaanse, stedelijke en trendy sfeer, waarin de klant zich goed moet voelen tijdens een lunch of een gezellig avondje uit. Te midden van de levendige sfeer van een Italiaanse kruidenierszaak, waar producten om mee te nemen en degustatie ter plaatse hand in hand gaan, zorgen elegante hanglampen voor een moderne toets. De witheid van het elegante marmer van Carrara contrasteert met de antracietkleurige betonnen vloer. De houten banken, stoelen, tafels, rekken en plafonds verwarmen de sfeer. De toonbank verandert in een kookeiland en een zelfbedieningstafel met Italiaanse salades. Deze plek heeft stijl en ademt een echte Italiaanse sfeer uit.

Dit artikel lezen

Ontdek: WEINEBRUGGERestaurants in Brugge

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

In een elegant en hagelwit gebouw met een fraai terras, stelt dit hotel 35 mooie kamers ter beschikking met alle comfort (airco, internetverbinding, flatscreen televisie, safe...), een karaktervolle bar en zalen voor conferenties of vergaderingen met plaats voor 150 deelnemers. De gelagzaal van het restaurant is gezellig en er worden uitstekende Belgische visbereidingen opgediend, evenals grilgerechten. Attente bediening, waterbak met kreeften en gratis parking.

Andere ideeën restos ?
De Vlaamsche Pot in 8000 -Brugge
Drie Fonteinen in 1650 -Brussel
VIN DU JARDIN… ...innoverend niet-alcoholisch alternatief voor wijnen en aperitief

Iedereen die om diverse redenen geen alcohol wil of mag drinken, en die graag gezellig tête-à-tête of in groep geniet op restaurant of bistro, heeft recht op aangepaste drank bij zijn maaltijd of diner. Maar mag het ook nog even lekker, krachtig en foodpairend zijn? Dat was het uitgangspunt van Patrick Tavernier & Sophie Tobback om ‘Vin du Jardin’ te lanceren. Zelf gaan ze graag op restaurant maar ze constateerden proefondervindelijk dat de niet-alcoholische dranken op de kaart, zelfs van toprestaurants, niet krachtig of zuur genoeg zijn van smaak, laat staan in harmonie met de gerechten.

Dit artikel lezen

ER WAS EENS… COMME CHEZ SOI Eén familie - 4 generaties - Georges et Héléna, - Louis et Simone, - Pierre et Marie-Thérèse, - Lionel et Laurence, werkten samen aan het ontstaan van dit mooie verhaal …
Vandaag viert Comme chez Soi het verleden en het heden, met de blik vooruit op de toekomst met Laurence en Lionel Rigolet die zichzelf heruitvinden om het vervolg van dit gastronomische avontuur te schrijven en u mee te nemen naar een eeuwfeest tussen de sterren.

Dit artikel lezen

LA VILLA DU HAUTSART - MéLIN In het hart van het Waalse Mélin, één van de mooiste dorpjes van Wallonië, heeft Olivier Wilbers twintig jaar geleden een stukje paradijs en de prachtige villa overgenomen. Verfijning en authenticiteit maken het restaurant tot een topper in de Waalse gastronomie. Een magische plek: De prachtige villa ligt in een groen kader, is volledig omringd door velden en beschikt over een grote private parking. Het interieur is met smaak en elegantie ingericht.

Dit artikel lezen

RESTAURANT HAPPY’S WAVER Op de vooravond van de 10de verjaardag blikken de initiatiefnemers van restaurant Happy’s met tevredenheid terug op de voorbije jaren. Een restaurant openen vergt soms moed, durf en ondernemingsgeest terwijl het restaurant op zich aan een aantal vereisten moet beantwoorden. De basiselementen zijn ontegensprekelijk kwaliteit en prijs, basiselementen die samengaan met tal van andere aspecten.

Dit artikel lezen

CERVENA… HET ZOMERSTE ROOD VLEES OOIT KOMT UIT NIEUW-ZEELAND Een nieuw stukje rood vlees dat deze zomer voor het eerst in de Belgische restaurants kan gedegusteerd worden is Cervena. Het heeft een verfijnde, zachte smaak en textuur, licht verteerbaar en zo mals dat het als boter in de mond smelt. Het is dus een perfecte aanvulling voor de lichtere, hedendaagse keuken die zowel echte foodlovers als moeilijke eters kan overtuigen. Er is slechts één beperking: Cervena is enkel beschikbaar van midden april tot eind augustus via de groothandel.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals