restaurant belgië

Restaurants Antwerpen - Restaurant 't Fornuis, Frans en Belgisch keuken

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Antwerpen    terug naar vorige pagina
1 November 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


Delta België 2014

Delta België 2014
13e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 608 bladzijden

TE ONTDEKKEN RESTAURANTS

RIGOLETTO
8300 KNOKKE-HEIST
RIGOLETTOZonder restaurant Rigoletto zou Knokke, Knokke niet zijn. Een echte instelling. Maar een instelling van hoog niveau. Men hoeft maar de fenomenale wijnkaart te bekijken om er zich van te vergewissen. Maar daar blijft het niet bij. De spijskaart is al even glansrijk. En bovendien toegankelijk voor alle budgetten, sympathiek onthaal inbegrepen. Wat de keuken betreft, blijft zij in alle variaties constant in kwaliteit en vakmanschap ongeacht het type van bereidingen. Van de pizza's (een dertigtal wijzen) tot de meer gesofistikeerde Italiaanse bereidingen. En "last but not least" de algemene sfeer die uniek is en genietbaar voor iedereen. Dat is wat het succes uitmaakt van dit restaurant dat wij beslist kunnen aanbevelen.


'T KEMPISCH PALLET
2260 WESTERLO
'T KEMPISCH PALLET Bert Taels draait al wat jaren mee, maar dat is aan zijn uitbundige en eigentijdse aanpak niet te merken. Kookt constant op niveau en weet ook zijn meest trouwe klanten geregeld te verrassen met aparte en geslaagde presentaties. Genieten zonder zorgen en pluk de dag, zijn typerende zinnen voor Bert en Rita. Bij mooi weer kan je ongedwongen tafelen op het terras.

Uw restaurant HIER

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



LOGIN

Gebruikersnaam:

Paswoord:

Onthou mij:

INFO RESTAURANT 'T FORNUIS

't FornuisReyndersstraat 24, 2000 ANTWERPEN (Antwerpen)
't Fornuis
Dit restaurant contacteren

De internetters mening
Naar een vriend verzenden

Localisatie op plan
Deze pagina afdrukken
Bookmarken
Een fout aanduiden
Share

'T FORNUIS  Eén van de beste restaurants Eén van de beste restaurants Eén van de beste restaurants 
Keuken: Frans en Belgisch
Tel: 03 233 62 70 Fax: 03 233 99 03
Restaurant, Banketzaal, Goede kelder, Mooi kader

Sluitingsdagen : Zaterdag, Zondag
Jaarlijkse sluiting : Kerst-N.J., f.d.
Capaciteit seminariecentrum: 10 personen
Capaciteit banketzaal: 40 personen

Budget per persoon (gemiddelde):
    À la carte: (3 gangen + wijn): +90€
Schotels en specialiteiten :
Zeetong met rabarber (45.00€). Carpaccio van melkkalf en tonijn met kappertjes (25.00€). Gegrilde tarbot met groene kool en mosterdsaus (55.00€).

De mening van DeltaWeb :
Sinds 1977 staat Johan Segers aan het fornuis in "'t Fornuis". U kan zich dan ook met de ogen dicht toevertrouwen aan deze chef van topniveau die zijn Franse keukenbereidingen persoonlijk aan tafel komt voorstellen. De bediening verloopt zeer vakkundig in het warme decor van dit historische gebouw in het centrum van de stad. De prijs-kwaliteitverhouding is niet de voordeligste in de omgeving, maar degelijkheid en raffinement staan boven alle verdenking en verdienen alle waardering.

DE INTERNETTERS MENING

Een commentaar voor deze etablissement schrijven Uw commentaar over deze zaak

De mening van KVK (26/11/2013) : Een sterk overdreven prijs voor wel goed bereid eten. Zonder wijn voor mij meer dan 300 EUR betaald voor 3 gangen/2 personen? Gezien je geen kaart krijgt en dit ook op voorhand niet weet, voor mij zéér oneerlijk/onterecht.

De mening van Rina en Johan (08/07/2013) : Wij hebben de eer gehad voor bij Johan Segers te kunnen gaan eten , het was in een woord geweldig Het eten was tot in de puntjes verzorgd en zeer lekker Wij komen zeker nog terug PROFICIAT

De mening van Mathias (28/01/2013) : De langoustines waren een ongelofelijke ervaring. De tarbot was echter nog beter. Wat een 1 8de verjaardag

De mening van Charles (31/08/2012) : heerlijk gegeten,vriendelijk personeel. sinds 50jaar,dat ik uitga eten in Belgie en Frankrijk,een van DE toprestaurants. Charles

De mening van Johan (25/05/2012) : Nog nooit gaan eten in't fornuis maar ga het zeker eens doen . Want ik vind dat chef Johan zijn eten bereidt met veel liefde. Is echt aandoenlijk zoals hij de etenswaren met liefde gehandeld. Ben fan van Johan als hij op TV kookt . Johan doet het uit liefde en met respect voor de etenswaren . Proficiat Johan

De mening van Karl (06/01/2012) : We zijn goed opgevoed, dus ere wie ere toekomt. Voorgerechten en hoofdgerechten waren ronduit fantastisch. Indrukwekkend ook hoe chef Segers zijn menukaart aan tafel voorstelt. Spijtig dat je dan geen idee hebt over de prijs, maar misschien is dat voor bezoekers van sterren restaurants minder van belang. Zonde ook dat niemand van het zaalpersoneel of uit de keuken ons iets vraagt als twee identieke nagerechten integraal teruggaan. Deze crême brulé had niet meer geserveerd mogen worden. Voor het overige hebben we ons nooit minder welkom gevoeld in een restaurant. Blijkbaar moesten we snel buiten. Het voorgerecht kwam al terwijl het aperitief nog half vol op de tafel stond, het hoofdgerecht volgde 7 minuten later en welke sommelier vraagt iemand die nog volop Ricard drinkt als apero om de (dure) wijn al te proeven? En een I-Pad zal wel trendy zijn om de wijnlijst te presenteren, maar ik hoop dat ze nog ergens een gedrukt exemplaar liggen hebben tegen dat mijn hoogbejaarde vader passeert.

De mening van Nicole (18/11/2011) :  ik heb al verschillende malen het geluk van een 5-tal keer te gaan tafelen in 't Fornuis. Het is telkens een FIJN en FANTASTISCHE ervaring. Johan één van de beste kok's verdient een hoge schaal in de BEAUGIMAUD gids. Ik kan alleen zeggen aan de mensen een goed en gezellig is een MUST. Dus allen daarheen.

De mening van Rita (24/10/2011) : Vrijdag 22-10-2011 al heel lang hier is willen komen eten eindelijk was het zover. Mr Segers ontving ons op een rustige manier het was leuk is de kaart te horen zeggen na onze keus gemaakt te hebben genoten van ons aperitiefje met bijhorende amuses; voorgerecht was een waar genot st Jacobs vruchten met ganzenlever, mijn man pasta met kwartel eitjes, tezamen hebben we genoten van prima fazant met gestoofd witloof dat smolt op de tong dit met een goede wijn en dessert maakte het af, leuk bij de koffie niet allen lekkere koekjes maar je mag er ook in de snoeppot met allerhande lekkers grabbelen prima avond die voor herhaling vatbaar is

De mening van Ann (27/09/2011) : Mijn lievelingsrestaurant. De juiste ambiance maar vooral ook superlekker!

De mening van Sven (27/08/2011) : Prachtig! No nonsense !!! Hier hou ik van , eerlijke keuken, lyrisch voorgesteld door Johan, Eerlijke gerechten ,verse producten. Uitstekende wijnkaart. Meer moet dat niet zijn.

De mening van Maryse (15/07/2011) : Een avondje speciaal afgezakt naar Antwerpen om Johan Segers zijn gerechten te proeven en dan worden we door de chef himseltf ontvangen: top! Genieten met je man in een stijlvol, gezellig kader met heerlijke gerechten en lekkere wijn...wat gaat daar nog boven?We komen zeker nog terug in een ander seizoen, want dit concept ( werken rond seizoenen) geeft dagverse producten en dat merk je in de gerechten.Handteken van de chef was mooi meegenomen in mijn carnet de table!

De mening van Pros (14/07/2011) : Ik heb nog de gelegenheid niet gehad om 't Fornuis te bezoeken, dat zal ik zo vlug mogelijk doen. Maar ik geniet met volle teugen van het kookprogramma van Johan.

De mening van J pierre (24/06/2011) : Ware kunst,echt vakmanschap. De zaak, het interieur mist de ordentelijkheid en de verzorging door een vrouwelijk persoon. Het geheugen van de chef is weldegelijk formidabel, een te beleven spektakel maar inderdaad een menukaart ware gemakkelijker.

Uw commentaar over dit restaurant
Uw voornaam * :
E-mail * :
Commentaren:
(Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen)
Uw persoonlijke beoordeling:
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Uw commentaar verschijnt onder de beschrijving van het restaurant.
MIC Delta behoudt het recht voor het commentaar te verwijderen indien het van de filosofie van de site afwijkt.
Indien u niet wenst dat uw commentaar op de site te voorschijn komt, stuur het dan via dit formulier. Uw commentaar zal dan aan onze mening en waardering Delta bijdragen.

LOCALISEREN HET RESTAURANT 'T FORNUIS

PLAN VOOR HET RESTAURANT 'T FORNUIS ANTWERPEN

Localisatie op plan - 't Fornuis

HET ADRES VAN DIT RESTAURANT VERZENDEN NAAR EEN KENNIS

Deze etablissement een kennis of een vriend aanbevelen
Uw naam:
De e-mail van uw vriend:
Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant 't Fornuis:

CONTACT OPNEMEN MET RESTAURANT 'T FORNUIS

Een e-mail verzenden naar dit restaurant EEN E-MAIL VERZENDEN

Voornaam *:
E-mail *:
   
Uw boodschap *:
 
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen

RESTAURANTS IN 2000 ANTWERPEN

Restaurants in 2000 Antwerpen Restaurants in 2000 Antwerpen

Chilli Club (K. Aziatisch en Brasserie)
El Puerto (K. Spaans)
Al Dente (K. Italiaans)
Invincible (K. Frans en Belgisch)
Mario (K. Italiaans)
Koemmeke Soep (K. Belgisch)
Puur Personal Cooking (K. Frans)
Brasserie Triton (K. Frans en Belgisch)
Pelgrom (K. Belgisch)
La Tavola Italiana (K. Italiaans)
Chez Rini (K. Van de zee)
Grand Café Horta (K. Frans en Belgisch)
De Reddende Engel (K. Frans en Zuid-West (Frankrijk))
Brasserie den Artist (K. Belgisch)
Caramba (K. Mexicaans)
Hotels in 2000 Antwerpen

Ibis Antwerpen Centrum ***
Rubens Grote Markt ****
Hilton Antwerp Old Town ****
De Matelote ***
Industrie **
Diamond Princess
Euro ***
The Glorious
't Sandt ****
De Witte Lelie ****
Colombus ***
Theater ****
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca