restaurant belgië

Restaurants Antwerpen - Restaurant 't Fornuis, Frans en Belgisch keuken

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Antwerpen    terug naar vorige pagina
19 December 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


Delta België 2015

Delta België 2015
14e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
7 indexen, 2000 etablissementen, 584 bladzijden

TE ONTDEKKEN RESTAURANTS

HOEVE DEWALLEFF
3770 TONGEREN
HOEVE DEWALLEFFDeze prachtig gerestaureerde hoeve is werkelijk een lust voor het oog. Een heerlijk decor voor recepties, huwelijksfeesten, communies… Ook voor intieme etentjes, zakenlunches of uitgebreid tafelen geniet u altijd een attente dienstverlening. De basis met de beste ingrediënten geldt nog altijd als het eerste gastronomische gebod op deze hoeve.


DE KOMMEL
3798  'S GRAVENVOEREN
DE KOMMELDe Kommel is de ideale uitvalbasis voor toeristische streekverkenningen met aantrekkelijke midweek-arrangementen. Er bestaat in dit hotel-resto een welgemeende gastenfilosofie (gezelligheid, service met de glimlach,...) dit in een streek die je moet bezoeken als een groot openluchtmuseeum. In het restaurant vindt u een culinair verfijnde inventieve frans, belgische keuken met mediterrane invloeden, met een mooie uitgebreide wijnkaart. Dit alles wordt prachtig geregeld door gastheer en gastvrouw Paul en Wendy Princen-van Aalst.

Uw restaurant HIER

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!LOGIN

Gebruikersnaam:

Paswoord:

Onthou mij:

INFO RESTAURANT 'T FORNUIS

't FornuisReyndersstraat 24, 2000 ANTWERPEN (Antwerpen)
't Fornuis
Dit restaurant contacteren

De internetters mening
Naar een vriend verzenden

Localisatie op plan
Deze pagina afdrukken
Bookmarken
Een fout aanduiden
Share

'T FORNUIS  Eén van de beste restaurants Eén van de beste restaurants Eén van de beste restaurants 
Keuken: Frans en Belgisch
Tel: 03 233 62 70 Fax: 03 233 99 03
Restaurant, Banketzaal, Goede kelder, Mooi kader

Sluitingsdagen : Zaterdag, Zondag
Jaarlijkse sluiting : Kerst-N.J., f.d.
Capaciteit seminariecentrum: 10 personen
Capaciteit banketzaal: 40 personen

Budget per persoon (gemiddelde):
    À la carte: (3 gangen + wijn): +90€
Schotels en specialiteiten :
Zeetong met rabarber (45.00€). Carpaccio van melkkalf en tonijn met kappertjes (25.00€). Gegrilde tarbot met groene kool en mosterdsaus (55.00€).

De mening van DeltaWeb :
Sinds 1977 staat Johan Segers aan het fornuis in "'t Fornuis". U kan zich dan ook met de ogen dicht toevertrouwen aan deze chef van topniveau die zijn Franse keukenbereidingen persoonlijk aan tafel komt voorstellen. De bediening verloopt zeer vakkundig in het warme decor van dit historische gebouw in het centrum van de stad. De prijs-kwaliteitverhouding is niet de voordeligste in de omgeving, maar degelijkheid en raffinement staan boven alle verdenking en verdienen alle waardering.

DE INTERNETTERS MENING

Een commentaar voor deze etablissement schrijven Uw commentaar over deze zaak

De mening van KVK (26/11/2013) : Een sterk overdreven prijs voor wel goed bereid eten. Zonder wijn voor mij meer dan 300 EUR betaald voor 3 gangen/2 personen? Gezien je geen kaart krijgt en dit ook op voorhand niet weet, voor mij zéér oneerlijk/onterecht.

De mening van Rina en Johan (08/07/2013) : Wij hebben de eer gehad voor bij Johan Segers te kunnen gaan eten , het was in een woord geweldig Het eten was tot in de puntjes verzorgd en zeer lekker Wij komen zeker nog terug PROFICIAT

De mening van Mathias (28/01/2013) : De langoustines waren een ongelofelijke ervaring. De tarbot was echter nog beter. Wat een 1 8de verjaardag

De mening van Charles (31/08/2012) : heerlijk gegeten,vriendelijk personeel. sinds 50jaar,dat ik uitga eten in Belgie en Frankrijk,een van DE toprestaurants. Charles

De mening van Johan (25/05/2012) : Nog nooit gaan eten in't fornuis maar ga het zeker eens doen . Want ik vind dat chef Johan zijn eten bereidt met veel liefde. Is echt aandoenlijk zoals hij de etenswaren met liefde gehandeld. Ben fan van Johan als hij op TV kookt . Johan doet het uit liefde en met respect voor de etenswaren . Proficiat Johan

De mening van Karl (06/01/2012) : We zijn goed opgevoed, dus ere wie ere toekomt. Voorgerechten en hoofdgerechten waren ronduit fantastisch. Indrukwekkend ook hoe chef Segers zijn menukaart aan tafel voorstelt. Spijtig dat je dan geen idee hebt over de prijs, maar misschien is dat voor bezoekers van sterren restaurants minder van belang. Zonde ook dat niemand van het zaalpersoneel of uit de keuken ons iets vraagt als twee identieke nagerechten integraal teruggaan. Deze crême brulé had niet meer geserveerd mogen worden. Voor het overige hebben we ons nooit minder welkom gevoeld in een restaurant. Blijkbaar moesten we snel buiten. Het voorgerecht kwam al terwijl het aperitief nog half vol op de tafel stond, het hoofdgerecht volgde 7 minuten later en welke sommelier vraagt iemand die nog volop Ricard drinkt als apero om de (dure) wijn al te proeven? En een I-Pad zal wel trendy zijn om de wijnlijst te presenteren, maar ik hoop dat ze nog ergens een gedrukt exemplaar liggen hebben tegen dat mijn hoogbejaarde vader passeert.

De mening van Nicole (18/11/2011) :  ik heb al verschillende malen het geluk van een 5-tal keer te gaan tafelen in 't Fornuis. Het is telkens een FIJN en FANTASTISCHE ervaring. Johan één van de beste kok's verdient een hoge schaal in de BEAUGIMAUD gids. Ik kan alleen zeggen aan de mensen een goed en gezellig is een MUST. Dus allen daarheen.

De mening van Rita (24/10/2011) : Vrijdag 22-10-2011 al heel lang hier is willen komen eten eindelijk was het zover. Mr Segers ontving ons op een rustige manier het was leuk is de kaart te horen zeggen na onze keus gemaakt te hebben genoten van ons aperitiefje met bijhorende amuses; voorgerecht was een waar genot st Jacobs vruchten met ganzenlever, mijn man pasta met kwartel eitjes, tezamen hebben we genoten van prima fazant met gestoofd witloof dat smolt op de tong dit met een goede wijn en dessert maakte het af, leuk bij de koffie niet allen lekkere koekjes maar je mag er ook in de snoeppot met allerhande lekkers grabbelen prima avond die voor herhaling vatbaar is

De mening van Ann (27/09/2011) : Mijn lievelingsrestaurant. De juiste ambiance maar vooral ook superlekker!

De mening van Sven (27/08/2011) : Prachtig! No nonsense !!! Hier hou ik van , eerlijke keuken, lyrisch voorgesteld door Johan, Eerlijke gerechten ,verse producten. Uitstekende wijnkaart. Meer moet dat niet zijn.

De mening van Maryse (15/07/2011) : Een avondje speciaal afgezakt naar Antwerpen om Johan Segers zijn gerechten te proeven en dan worden we door de chef himseltf ontvangen: top! Genieten met je man in een stijlvol, gezellig kader met heerlijke gerechten en lekkere wijn...wat gaat daar nog boven?We komen zeker nog terug in een ander seizoen, want dit concept ( werken rond seizoenen) geeft dagverse producten en dat merk je in de gerechten.Handteken van de chef was mooi meegenomen in mijn carnet de table!

De mening van Pros (14/07/2011) : Ik heb nog de gelegenheid niet gehad om 't Fornuis te bezoeken, dat zal ik zo vlug mogelijk doen. Maar ik geniet met volle teugen van het kookprogramma van Johan.

De mening van J pierre (24/06/2011) : Ware kunst,echt vakmanschap. De zaak, het interieur mist de ordentelijkheid en de verzorging door een vrouwelijk persoon. Het geheugen van de chef is weldegelijk formidabel, een te beleven spektakel maar inderdaad een menukaart ware gemakkelijker.

Uw commentaar over dit restaurant
Uw voornaam * :
E-mail * :
Commentaren:
(Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen)
Uw persoonlijke beoordeling:
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Uw commentaar verschijnt onder de beschrijving van het restaurant.
MIC Delta behoudt het recht voor het commentaar te verwijderen indien het van de filosofie van de site afwijkt.
Indien u niet wenst dat uw commentaar op de site te voorschijn komt, stuur het dan via dit formulier. Uw commentaar zal dan aan onze mening en waardering Delta bijdragen.

LOCALISEREN HET RESTAURANT 'T FORNUIS

PLAN VOOR HET RESTAURANT 'T FORNUIS ANTWERPEN

Localisatie op plan - 't Fornuis

HET ADRES VAN DIT RESTAURANT VERZENDEN NAAR EEN KENNIS

Deze etablissement een kennis of een vriend aanbevelen
Uw naam:
De e-mail van uw vriend:
Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant 't Fornuis:

CONTACT OPNEMEN MET RESTAURANT 'T FORNUIS

Een e-mail verzenden naar dit restaurant EEN E-MAIL VERZENDEN

Voornaam *:
E-mail *:
   
Uw boodschap *:
 
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen

RESTAURANTS IN 2000 ANTWERPEN

Restaurants in 2000 Antwerpen Restaurants in 2000 Antwerpen

Houten Clara (K. Belgisch en Brasserie)
Brasserie Triton (K. Frans en Belgisch)
K.Zeppos (K. Wereldkeuken)
Grand Café Karbonkel (K. Frans)
Del Sud Classico (K. Italiaans en pizza)
A la Ville (K. Mediterraans)
Dimitri's (K. Grieks)
Crystal (K. Frans)
Volef's (K. Wereldkeuken)
Bourla (K. Frans en Belgisch)
El Puerto (K. Spaans)
Hofstraat 24 (K. Frans en Belgisch)
Umami (K. Aziatisch en gastronomisch)
't Sandt (K. Fusie) ****
't Brantyser (K. Belgisch en Frans)
Hotels in 2000 Antwerpen

Rubens Grote Markt ****
De Matelote ***
The Glorious
De Witte Lelie ****
't Sandt ****
Diamond Princess
Theater ****
Industrie **
Euro ***
Ibis Antwerpen Centrum ***
Colombus ***
Hilton Antwerp Old Town ****
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca