restaurant belgië

Restaurants Brecht - Restaurant Cuvee-Hoeve, Belgisch en Frans keuken

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Antwerpen > Brecht    terug naar vorige pagina
24 April 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


Delta België 2014

Delta België 2014
13e editie, bestaat in het Frans en het Nederlands.
8 indexen, 2000 etablissementen, 608 bladzijden

TE ONTDEKKEN RESTAURANTS

ANTONIO MORREALE
1930 BRUSSEL
ANTONIO MORREALEChef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig Tratoria decor, vergezeld door een gevarieerde keuze van wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.


'T KEMPISCH PALLET
2260 WESTERLO
'T KEMPISCH PALLET Bert Taels draait al wat jaren mee, maar dat is aan zijn uitbundige en eigentijdse aanpak niet te merken. Kookt constant op niveau en weet ook zijn meest trouwe klanten geregeld te verrassen met aparte en geslaagde presentaties. Genieten zonder zorgen en pluk de dag, zijn typerende zinnen voor Bert en Rita. Bij mooi weer kan je ongedwongen tafelen op het terras.

Uw restaurant HIER

Deltaweb NEWSLETTER

Deltaweb NEWSLETTER
Wilt u verder kennismaken met de maandelijkse promoties die door adverteerders voorgesteld worden of nieuwigheden ontdekken uit de gastro-hotels wereld?
Schrijf in op onze newsletter!



LOGIN

Gebruikersnaam:

Paswoord:

Onthou mij:

Cuvee-HoeveBoudewijnstraat 20, 2960 BRECHT (Antwerpen)
Cuvee-Hoeve
Web site


De internetters mening
Naar een vriend verzenden

Localisatie op plan
Deze pagina afdrukken
Bookmarken
Een fout aanduiden
Share

CUVEE-HOEVE
Keuken: Belgisch en Frans
Tel: 03 313 96 60 Fax: 03 313 73 96
Restaurant, Pareltje, Terras

Sluitingsdagen : Maandag, Dinsdag

Budget per persoon (gemiddelde):
    À la carte: (3 gangen + wijn): 40-50€
Schotels en specialiteiten :
Verse kreeft en oesters uit homarium (25.00€).

De mening van DeltaWeb :
Deze oude Vlaamse hoeve werd bewonderenswaardig knap gerestaureerd. Ze ligt wat buiten het gewoel van de binnenstad, maar is toch nog vlot bereikbaar. Het management maken er zaak van om alle gasten persoonlijk als VIPs te behandelen. Alles staat in het teken om het hen naar hun zin te maken: attente en vlotte bediening, hoogstaande keuken en, vooral, democratische prijzen. De specialiteiten van het huis omvatten ook de producten van de zee die regelmatig aangevoerd worden. De kelder oogt minsten even fraai als het uitzicht over de omliggende landerijen.

DE INTERNETTERS MENING

Een commentaar voor deze etablissement schrijven Uw commentaar over deze zaak

De mening van Paul (24/03/2013) : Al jaren vaste gast voor de lunch wanneer op bezoek bij mijn zakenrelatie in Brecht. In een woord geweldig, altijd al geweest. Zowel tijdens het aspergeseizoen als mede het wildseizoen presteert de ploeg van de Cuvee op hoog niveau. Maar wat ik gisteren voorgeschoteld kreeg heb ik nog nooit zo lekker geproefd. Gestoofde hopscheuten met een gepocheerd ei en sauce Hollandaise. Hoeze vers, op het moment van bestellen waren de hopscheuten nog niet gearriveerd maar onderweg, 15 minuten later dampend op ons bord. Als hoofd, gebakken St Jakobsnootjes met bloedworst en pompelmoes. Buitengewoon! Voeg daarbij de heerlijke wijnen en ook al jaren een topper, het zelfgebakken brood wat gisteren nog warm uit de oven werd geserveerd. Al met al, jaren een topper en nog nooit teleurgesteld door Eric en zijn team. Chapeau.

De mening van Sandra (06/01/2012) : reeds meerdere keren gaan eten. Steeds een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Kinderen nemen steeds de kindermenu ( 9 euro ) en hebben hiermee een zeer degelijke maaltijd ( meer dan voldoende) Bediening is zeker in orde. Soms wat langer wachten maar meestal vlotjes. Zeer lekker eten!!

De mening van Stef (02/08/2011) : Wij zijn op zondag 31 juli 2011 met 4 personen het maand menu gaan eten (en met een kind van 9 zij nam het kinder menu) Niets dan lof . Het menu was gewoon zalig .... veel verrassingen ... zeeeeer vriendelijke bediening . Heel lekker .... Hier mogen ze ons zeker nogmaals verwachten !!!!

De mening van Gaëtan (27/07/2011) : Duur, matige kwaliteit, we hadden 2x lamskroon besteld, 1 van de 2 was te hard gebakken, we hebben het medegedeeld aan de garçon...ik had het ook al gezien was zijn antwoord. Zelf geen koffie aangeboden gekregen, 132 euro voor 2 personen, vind ik teveel voor daar, boerse kader.

De mening van Sonja (15/06/2011) : Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Uw commentaar over dit restaurant
Uw voornaam * :
E-mail * :
Commentaren:
(Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen)
Uw persoonlijke beoordeling:
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Uw commentaar verschijnt onder de beschrijving van het restaurant.
MIC Delta behoudt het recht voor het commentaar te verwijderen indien het van de filosofie van de site afwijkt.
Indien u niet wenst dat uw commentaar op de site te voorschijn komt, stuur het dan via dit formulier. Uw commentaar zal dan aan onze mening en waardering Delta bijdragen.

LOCALISEREN HET RESTAURANT CUVEE-HOEVE

PLAN VOOR HET RESTAURANT CUVEE-HOEVE BRECHT

Localisatie op plan - Cuvee-Hoeve

HET ADRES VAN DIT RESTAURANT VERZENDEN NAAR EEN KENNIS

Deze etablissement een kennis of een vriend aanbevelen
Uw naam:
De e-mail van uw vriend:
Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant Cuvee-Hoeve:

RESTAURANTS IN 2960 BRECHT

Restaurants in 2960 Brecht Restaurants in 2960 Brecht

't Beukenootje (K. Frans en Italiaans)
De Schandpaal
Kasteelhoeve Nottebohm (K. Brasserie en Frans)
E10 Hoeve (K. Frans)
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca