restaurant belgië

Restaurants Brussel, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brussel    terug naar vorige pagina
21 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brussel

RESTAURANT CICCIO BELLO
1170 BRUSSEL Watermaal-Bosvoorde (Brussel)
Tel: 02 672 32 30 Fax: 02 672 85 12
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio italico. Carpaccio van zwaardvis met rucula (13.50€). Linguine vongole verace (16.50€).
RESTAURANT ALOYSE KLOOS  hats_title 
1560 HOEILAART  (Brussel)
Tel: 02 657 37 37 
Keuken : Frans
RESTAURANT RINO SON RESTO
1050 BRUSSEL Watermaal-Bosvoorde (Brussel)
Tel: 02 649 04 29 
Keuken : Italiaans en pizza
Schotels en specialiteiten :
Osso bucco (18.00€). Linguine alla vongole (14.00€). Linguine alle vongole.
RESTAURANT AN INDIAN AFFAIR
1050 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 514 77 77 
Keuken : Indisch
Schotels en specialiteiten :
Tandoori mixed grill special (13.50€).
RESTAURANT LE CHOU DE BRUXELLES
1050 BRUSSEL Elsene (Brussel)
Tel: 02 537 69 95 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Eendenfilet met Kriekbier (18.00€).
RESTAURANT LES FRÈRES ROMANO  hats_title hats_title 
1180 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 374 70 98 Fax: 02 374 04 18
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Ierse rundfilet, bearnaise. Huisgemaakte ganzenlever.
RESTAURANT REMEMBER  hats_title 
1200 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 770 06 51 
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: skrei, wild, asperges, mosselen.
RESTAURANT BRUGMANN  hats_title hats_title 
1190 BRUSSEL Vorst (Brussel)
Tel: 02 880 55 54 
Keuken : Frans en gastronomisch
RESTAURANT DE KAPBLOK  hats_title 
1700 DILBEEK  (Brussel)
Tel: 02 569 31 23 Fax: 02 569 67 23
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf & versgeklopte Béarnaise (24.00€). Gebraden lijnbaars met geuren uit de Provence, blanke botersaus met basilicum (27.00€).
RESTAURANT ARC EN CIEL
1160 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 673 66 73 
Keuken : Thaïs en Viëtnamees
RESTAURANT LA TABLE DE MUS  hats_title hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 511 05 86 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Geen kaart, enkel menu's. Menu 'Mus' '6 gang. (enkel 's avonds) aan 75€ (met wijn aan 110€).
RESTAURANT L' ATELIER DE LA TRUFFE NOIRE  hats_title 
1050 BRUSSEL Elsene (Brussel)
Tel: 02 640 54 55 Fax: 02 648 11 44
Keuken : Frans
RESTAURANT INADA  hats_title hats_title hats_title 
1060 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 538 01 13 Fax: 02 538 01 13
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Palingfilet op Japanse wijze gekarameliseerd.
RESTAURANT AUBERGE NAPOLÉON
1860 MEISE  (Brussel)
Tel: 02 269 30 78 Fax: 02 269 79 98
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Chateaubriand 'Simmenthal' (2 pers.). Huisgemaakte garnaalkroketten (19.00€).
RESTAURANT LES BRIGITTINES 'AUX MARCHES DE LA CHAPELLE'  hats_title hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 512 68 91 Fax: 02 512 41 30
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zenne Pot. Scheermessen uit Normandië met verse aromaten (17.75€). Rundswang gesmoord gedurende 5 uur in Cantillon kriek seizoen groenten (28.75€).
RESTAURANT KZEG A MODA
1620 DROGENBOS  (Brussel)
Tel: 02 377 65 86 Fax: 02 377 66 16
Keuken : Belgisch en Brasserie
RESTAURANT IN 'T SPINNEKOPKE  hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 511 86 95 Fax: 02 513 24 97
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Stoofkarbonade met Lambic . Kaaskroket van Maredsous .
RESTAURANT DE VOILE ROUGE
1860 MEISE  (Brussel)
Tel: 02 268 81 91 Fax: 02 267 02 00
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Ierse Entrecôte, “Cuberoll” (+/-300gr) (23.50€). Rundscarpaccio met olijfolie, rucola, basilicum en armezaanschilfertjes (14.50€). Kabelkauwrug met mousselinesaus, aardappelen duchesse (24.00€).
RESTAURANT RESTAURANT BRASSERIE JEROEN STORME
1830 MACHELEN  (Brussel)
Tel: 02 253 54 56 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Black Angus Rib eye, frietjes, salade en duivelsaus (36.00€). Gemarineerde zalm met piccalilly van venkel en champagne vinaigrette (16.00€). Gebraiseerde kalfszwezerikken, paddenstoelen, saus van truffel (34.00€).
RESTAURANT LE VIGNOBLE
1150 BRUSSEL Sint-Pieters-Woluwe (Brussel)
Tel: 02 318 46 72 
Keuken : Brasserie
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals