restaurant belgië

Restaurants Wallonië, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Wallonië    terug naar vorige pagina
26 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Wallonië

RESTAURANT CHÂTEAU DU MYLORD  hats_title hats_title hats_title 
7890 ELZELE  (Henegouwen)
Tel: 068 54 26 02 Fax: 068 54 29 33
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ (enkel woe. avond). Zeebaars in ceviche, koolstructuren, M’hamsa couscous & gerookte yoghurt, blinis met kaviaar (58.00€). Geroosterde reerug, pompoen, pistache & hazelnoten, bloedworst & kweepeer, “Grand-Veneur” (p.p.) (60.00€).
RESTAURANT EPICES & NOUS  hats_title hats_title 
5101 ERPENT  (Namen)
Tel: 081 31 32 24 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT LA CUISINE DE FRANCO
6001 MARCINELLE  (Henegouwen)
Tel: 071 47 29 19 
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Weekelijks suggestiebord.
RESTAURANT SI JAMAIS  hats_title 
7500 DOORNIK  (Henegouwen)
Tel: 069 76 67 29 
Keuken : Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Vagetarische gerechten.
RESTAURANT LE P'TIT GABY  hats_title 
4280 HANNUIT  (Luik)
Tel: 019 63 37 72 
Keuken : Frans
RESTAURANT CIGALON
1400 NIJVEL  (Waals-Brabant)
Tel: 0475 53 17 37 
Keuken : Frans en Lyonese
Schotels en specialiteiten :
Kabeljauwfilet op z'n Lyonees.
RESTAURANT AU RYTHME DU RAIL  hats_title 
4000 ROCOURT  (Luik)
Tel: 04 247 43 46 Fax: 04 247 43 46
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: asperges, wild, skrei, zwarte truffel. In de oven geroosterde kwartel gevuld met gedroogd fruit, pompoenen chutney met anijs, krokante peren, kooksap gedeglaceerd met rode Porto. Vacuüm gekookte kabeljauwrug met sariette, seizoensgroenten, pappardelle met rose garnalen, citroen saus & gember.
RESTAURANT LA CITÉ IMPÉRIALE
6000 CHARLEROI  (Henegouwen)
Tel: 071 41 62 30 
Keuken : Chinées
RESTAURANT BOM FOOD AND DRINKS
6830 BOUILLON  (Luxemburg)
Tel: 061 46 51 66 
Keuken : Internationaal
RESTAURANT LA PÉNICHE
1300 WAVER  (Waals-Brabant)
Tel: 010 22 88 18 Fax: 010 24 34 35
Keuken : van de zee
Schotels en specialiteiten :
Paling in t' groen. Brochette van reuzegamba’s.
RESTAURANT Ô SAVEURS
6210 LES BONS VILLERS  (Henegouwen)
Tel: 071 81 23 79 
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Suggestiebord wisselt om de week.
RESTAURANT POIVRE NOIR  hats_title 
1420 BRAINE-L'ALLEUD  (Waals-Brabant)
Tel: 02 385 14 12 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, skrei, maatjes, hopscheuten, baby kreeft.
RESTAURANT LE PILORI  hats_title hats_title hats_title 
7191 ÉCAUSSINNES  (Henegouwen)
Tel: 067 44 23 18 
Keuken : Frans
RESTAURANT L' ESPIÈGLERIE  hats_title hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 24 00 24 Fax: 081 24 00 25
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LES PAPILLES
5530 YVOIR  (Namen)
Tel: 082 64 52 04 
Keuken : Frans
RESTAURANT A LA TRUITE ARGENTÉE  hats_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 78 61 73 Fax: 080 78 59 73
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT COULEUR ROUGE  hats_title 
4700 EUPEN  (Luik)
Tel: 087 64 79 51 
Keuken : fusie
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, kreeft, skrei, zwarte truffels, vis.
RESTAURANT L' ARTISTE
5522 FALAËN  (Namen)
Tel: 082 71 19 98 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE 13
1310 TERHULPEN  (Waals-Brabant)
Tel: 02 652 46 32 Fax: 02 652 56 32
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT KAMMALA
1380 LASNE  (Waals-Brabant)
Tel: 02 354 46 99 
Keuken : Thaïs
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals