restaurant Belgium

Restaurants , Deltaweb Guide

 FR   NL   | Contact | Help
restaurants Brussels Belgium
restaurants and hotels
Restaurants in Belgium guide
Restaurants > Belgium
January 16th 2018

KEYWORD SEARCH

TOP SEARCH RESTAURANTS *

Restaurants in Brussels
1. Pirate Café

* This section lists the most wanted restaurants and hotels on Deltaweb site. It does not corresponds to any qualitative selection made by us.

Restaurants

RESTAURANT BRUGMANN  hats_title hats_title 
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel: 02 880 55 54 
Cuisine : French and gastronomic
Dishes and specialties :
Saumon bio label rouge d'Ecosse fumé par les soins de la maison (28.00€). Tarte tatin de foie gras, sauce Porto et Armagnac - La langoustine, signature du chef (22.00€). Arrivage journalier de poisson - Découpe en salle.
RESTAURANT LE PASSAGE À NIVEAU
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel: 02 343 65 69 
Cuisine : French and Italian
Dishes and specialties :
Entrecôte irlandaise (24.50€). Scampis du Passage (curry, pommes croquantes) (16.00€). Carré d'agneau en croûte de moutarde, gratin dauphinois et légumes (27.00€).
RESTAURANT AU FESTIN DE ZEUS
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel:  02 346 69 00 Fax:  02 346 69 00
Cuisine : Greek
Dishes and specialties :
Mézès (7.40€). Moussaka (9.00€).
[ MORE DETAILS ]·[ BOOK ]
RESTAURANT COSI COM'È
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel: 02 345 48 09 Fax: 02 345 48 09
Cuisine : family style and pizza
Dishes and specialties :
Fusilli scampis et zucchine. Antipasti de légumes (8.00€). Raviolis spek.
RESTAURANT SCHIEVELAVABO
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel: 02 343 38 09 
Cuisine : Brewery
Dishes and specialties :
Boulettes sauce tomate (12.50€). Croquettes au fromage (9.50€). Pavé de boeuf (280 grammes) (17.00€).
RESTAURANT CHEZ RICCI
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel: 02 344 23 73 
Cuisine : Bourgeoise (F) and Italian
Dishes and specialties :
Osso Bucco (18.00€). Scampis à l'ail et beurre persillé (12.00€). Foie de veau aux oignons (18.00€).
RESTAURANT LA LOCANDA
1190 BRUSSELS Forest (Brussels)
Tel: 02 376 87 79 
Cuisine : Italian and French
Dishes and specialties :
Osso Bucco (18.00€). Carpaccio di bresaola (16.00€). Papardelles à la saucisse de porc et champignons pleurotes (21.00€).
[ MORE DETAILS ]·[ BOOK ]
Find a Restauranta Hotela Seminar Center  or a Banquet Room -  Suggest a restaurant -  Pro-Horeca -  Delta Deals