restaurant belgië

Restaurants Antwerpen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Antwerpen    terug naar vorige pagina
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Antwerpen

RESTAURANT DANIELI ZUID
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 248 52 52 Fax: 03 238 71 67
Keuken : Italiaans
RESTAURANT WATERSCHOOT  hats_title 
2310 RIJKEVORSEL  (Antwerpen)
Tel: 03 314 78 78 Fax: 03 314 78 78
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte ganzenlever terrine ‘en torchon’. Rib-eye fris slaatje, handgesneden frietjes, kruidenboter (26.00€).
RESTAURANT COLETTE  hats_title hats_title 
2260 WESTERLO  (Antwerpen)
Tel: 014 74 94 74 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Vier bereidingen van langoustines (tartaar, ravioli-groene kool-ganzenlever, filodeeg-basilicum, gebakken, consommé-vanille). Krokant gebakken kalfszwezerik met laurier, Romeinse sla, compote van ui met spek .
RESTAURANT HUIS DE COLVENIER  hats_title hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 0477 23 26 50  
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
6-gangenmenu 90€ & 7-gangenmenu aan (100.00€). Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei & getoaste brioche (25.00€). Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever & truffelsaus (40.00€).
RESTAURANT PASTORALE  hats_title hats_title hats_title hats_title 
2840 RUMST  (Antwerpen)
Tel: 03 844 65 26 Fax: 03 844 73 47
Keuken : Frans
RESTAURANT DE NOTELAER  stars_title stars_title stars_title stars_title 
2880 BORNEM  (Antwerpen)
Tel: 03 889 13 67 Fax: 03 899 13 36
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gastronomisch 4-gangenmenu (54.00€). Carpaccio “Harry’s Bar” met krullen van ganzenlever (18.50€). Rundstartare met gefruit eitje en “pommes Pont Neuf” (19.00€).
RESTAURANT IN 'T KEMPISCH PALLET
2260 WESTERLO  (Antwerpen)
Tel: 014 54 70 97 Fax: 014 54 70 57
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
De kaart wisselt om de 6 weken. Gebakken ganzenlever, appel, sweet&sour (28.00€). Zuiderse bouillabaisse (38.00€).
RESTAURANT LOMBARDIA
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 233 68 19 Fax: 03 233 68 19
Keuken : vegetarisch en bio
RESTAURANT L' OLIVIER
2860 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 63 31 43 Fax: 015 63 41 36
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tomaat, Serranoham, buffelmozarella, gerookte scamorzakaas (12.00€). Gebakken zeetong (350 gr) met verse tartaar en handgesneden frietjes (dagprijs).
RESTAURANT VILLA DORIA  hats_title 
2900 SCHOTEN  (Antwerpen)
Tel: 03 644 40 10  
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Tagliolini met room van parmezaan en zomertruffel (23.00€). Vitello tonnato, fijn gesneden kalfsvlees met tonijnsaus (18.00€). Terrine van huisgemaakte ganzenlever met “Chutney van ananas" (25.00€).
RESTAURANT DESSENSI  hats_title hats_title 
2970 SCHILDE  (Antwerpen)
Tel: 03 644 47 45  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Asperges met gepocheerd ei, espuma van miso en dash. Speenvarken ribstuk (ontbeend), jonge koolblaadjes, vinaigrette van hazelnootboter, pommes fondants, zilte groentjes Bout (ontbeend), bloemkool, honing, dashi-azijn, hazelnoten.
RESTAURANT DE TROUBADOUR  hats_title 
2600 BERCHEM  (Antwerpen)
Tel: 03 239 39 16 
Keuken : Internationaal
Schotels en specialiteiten :
Australische zesrib graangevoederd (ong 330 gr) (31.90€). Hand Gepelde Zeebrugse garnalen, krokant korstje (15.40€). Met de lijn gevangen zeebaars uit Frankrijk, ratatouille van ZuidFranse groentjes (39.60€).
RESTAURANT DÔME SUR MER
2018 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 281 74 33 
Keuken : van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel (2 pers.) (84.00€). Calamar op Baskische wijze (18.00€). Langoustines, boter met zeezout (31.00€).
RESTAURANT DEL REY
2018 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 470 28 61 Fax: 03 232 51 09
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Tea-room voor fijnproevers.
RESTAURANT VALENCIA
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 234 09 23 Fax: 03 233 00 71
Keuken : Spaans
Schotels en specialiteiten :
Paëlla (17.00€). Tapa's schotel (20.00€).
RESTAURANT 'T ZILTE  hats_title hats_title hats_title hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 283 40 40 
Keuken : Frans en creatief
RESTAURANT 'T NIEUW WERK
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 345 340 Fax: 015 217 856
RESTAURANT PASTINAAK
2270 HERENTHOUT  (Antwerpen)
Tel: 014 51 74 64 Fax: 014 50 16 19
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Steak. Garnaalkroket.
RESTAURANT BRASSERIE BATTENBROEK
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 20 70 46 Fax: 015 20 63 38
Schotels en specialiteiten :
Gebakken Noordzeetong "Meunière" (22.00€). Carpaccio van tonijn (13.90€). Steak Rucola met kappertjes en parmezaan (17.70€).
RESTAURANT DE PEERDESTAL
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 231 95 03 Fax: 03 226 64 06
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken Sint-Jacobsvruchten (21.50€). Paardenfilet pur 'Rossini', madère saus (35.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals