restaurant belgië

Restaurants Antwerpen, Antwerpen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Antwerpen    terug naar vorige pagina
24 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Antwerpen, Antwerpen

RESTAURANT DESSENSI  hats_title hats_title 
2970 SCHILDE  (Antwerpen)
Tel: 03 644 47 45  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Asperges met gepocheerd ei, espuma van miso en dash. Speenvarken ribstuk (ontbeend), jonge koolblaadjes, vinaigrette van hazelnootboter, pommes fondants, zilte groentjes Bout (ontbeend), bloemkool, honing, dashi-azijn, hazelnoten.
RESTAURANT DANIELI ZUID
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 248 52 52 Fax: 03 238 71 67
Keuken : Italiaans
RESTAURANT DE TROUBADOUR  hats_title 
2600 BERCHEM  (Antwerpen)
Tel: 03 239 39 16 
Keuken : Internationaal
Schotels en specialiteiten :
Australische zesrib graangevoederd (ong 330 gr) (31.90€). Hand Gepelde Zeebrugse garnalen, krokant korstje (15.40€). Met de lijn gevangen zeebaars uit Frankrijk, ratatouille van ZuidFranse groentjes (39.60€).
RESTAURANT VILLA DORIA  hats_title 
2900 SCHOTEN  (Antwerpen)
Tel: 03 644 40 10  
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Tagliolini met room van parmezaan en zomertruffel (23.00€). Vitello tonnato, fijn gesneden kalfsvlees met tonijnsaus (18.00€). Terrine van huisgemaakte ganzenlever met “Chutney van ananas" (25.00€).
RESTAURANT LOMBARDIA
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 233 68 19 Fax: 03 233 68 19
Keuken : vegetarisch en bio
RESTAURANT HUIS DE COLVENIER  hats_title hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 0477 23 26 50  
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
6-gangenmenu 90€ & 7-gangenmenu aan (100.00€). Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei & getoaste brioche (25.00€). Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever & truffelsaus (40.00€).
RESTAURANT VALENCIA
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 234 09 23 Fax: 03 233 00 71
Keuken : Spaans
Schotels en specialiteiten :
Paëlla (17.00€). Tapa's schotel (20.00€).
RESTAURANT DÔME SUR MER
2018 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 281 74 33 
Keuken : van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel (2 pers.) (84.00€). Calamar op Baskische wijze (18.00€). Langoustines, boter met zeezout (31.00€).
RESTAURANT 'T ZILTE  hats_title hats_title hats_title hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 283 40 40 
Keuken : Frans en creatief
RESTAURANT DEL REY
2018 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 470 28 61 Fax: 03 232 51 09
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Tea-room voor fijnproevers.
RESTAURANT VOLEF'S
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 213 33 33 Fax: 03 213 34 43
Keuken : wereldkeuken
RESTAURANT SPIJKER
2610 WILRIJK  (Antwerpen)
Tel: 03 825 68 60 Fax: 03 828 21 79
Keuken : Belgisch en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Rug en Ham van Pata Negra met spruitjes en appel, zoete Cévennes ui en schaafsel van truffelkaas (27.00€). Snoekbaars, compote van tomaat, dragon en pompelmoes, dressing van groene peper, pistou en avocado (18.50€).
RESTAURANT BODRUM
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 248 01 50 
Keuken : Turks en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Dolmades (gevulde wijngaardbladeren met rijst en vlees) (4.00€). Gemarineerde kippenbouten met gemengde salade (10.95€).
RESTAURANT LE ZOUTE ZOEN  hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 226 92 20 Fax: 03 231 01 30
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Huis gerookte zalm (19.00€). Kabeljauw, klassieke botersaus, geparfumeerd met mosterd (27.00€).
RESTAURANT MARITIME  hats_title 
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 233 07 58 
Keuken : van de zee
Schotels en specialiteiten :
Gepocheerde zeetongfilets op Normandische wijze (39.00€). Mosselen met kruidenboter (18.00€). Mosselen op de wijze van de chef (28.00€).
RESTAURANT BAR 2
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 227 54 36 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Garnaalkroketten (8.00€). Stoofvlees (10.00€).
RESTAURANT 'T KANEEL
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 248 11 11 
Keuken : Belgisch
RESTAURANT ANNOTHER ART, DINING GALLERY
2630 AARTSELAAR  (Antwerpen)
Tel: 03 877 82 84 Fax: 03 877 82 85
Keuken : Frans en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Specialiteit: Businesslunch en prive -of bedrijfsfeesten.
RESTAURANT HET FONDUEKE
2000 ANTWERPEN  (Antwerpen)
Tel: 03 233 53 82 Fax: 03 233 53 82
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Scampi's met lookboter (10.80€). Vlaamse fondue (19.30€).
RESTAURANT EURYANTHE
2970 SCHILDE  (Antwerpen)
Tel: 03 383 30 30 Fax: 03 383 30 30
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse (32.00€). Zelf gemaakte garnaalkroketten (16.00€). King Krab, blanke boter, verse pasta, kerstomaat, bieslook (36.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals