restaurant belgië

Restaurants Lier, Antwerpen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Lier    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Lier, Antwerpen

RESTAURANT PETIT CUISTOT  hats_title 
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 488 46 56 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Wilde eend, butternutpompoen, jonge wortel, gebakken rijst “op z’n Thais” (32.00€). Gerookte gele biet, eekhoorntjesbrood, duindoornbes, hazelnoot (17.00€). Black Angus, gegrilde slaharten, gekonfijte sjalot, béarnaise.
RESTAURANT DE GEKRULDE ZINNEN
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 480 30 88 
RESTAURANT DE FORTUIN
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 480 29 51 Fax: 03 489 05 51
Keuken : Frans
RESTAURANT HET LAND  hats_title hats_title 
2590 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 488 22 56 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Tartaar van rund, black Pearl Caviar Iran (38.00€). Zeetong meunière, bouchot mosselen, zeespinazie (44.00€).
RESTAURANT BRASSERIE KOOZIE
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 488 35 25 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte, bleu blanc Belge.(400 gr.) (24.00€). Duo kaas &- bouillabaisse-kroket (14.00€). In hoeveboter gebakken slibtongen, groene sla, tomaat, huisbereide tartaar (27.00€).
RESTAURANT IN DEN DRAAIBOOM
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 480 06 13 Fax: 03 489 11 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Paling in 't groen (16.00€). 1/2 Kreeft "Belle Vue" (22.00€). Filet pur van Belgische wit-blauw (ca 230gr) (26.00€).
RESTAURANT L’ AIR DU TEMPS  hats_title hats_title hats_title hats_title 
5310 ÉGHEZÉE  (Namen)
Tel: 081 81 30 48 
Keuken : Van de streek en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge duif gekweekt in Warêt (48.00€). Kalfszwezeriken, langoustine (45.00€). Streekmenu 8 gangen aan 150€, met wijn (225.00€).
RESTAURANT SMASH 51
4042 LIERS  (Luik)
Tel: 04 278 31 72 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT DIJK 34
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 489 34 69 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Filet Mignon van Belgisch wit/blauw rund (250gr.) gemengde sla met frietjes of kroketjes - (25.80€). Carpaccio van rundsfilet, parmezaankrullen, rucolapesto en pijnboompitten (14.50€). Gamba's à la plancha (6st.), aardappel in de schil met kruidenboter (25.80€).
RESTAURANT NUMERUS CLAUSUS
2500 LIER  (Antwerpen)
Tel: 03 480 51 62 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Gebakken zeetong, veldsla, handgesneden frietjes (30.00€). Garnalenkroketten, peterselie, citroen (17.00€). Franse jonge duif uit Anjou, erwten, boontjes, girollen, portosaus (30.00€).
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals