restaurant belgië

Restaurants Mechelen, Antwerpen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Mechelen    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Mechelen, Antwerpen

RESTAURANT L' OLIVIER
2860 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 63 31 43 Fax: 015 63 41 36
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tomaat, Serranoham, buffelmozarella, gerookte scamorzakaas (12.00€). Gebakken zeetong (350 gr) met verse tartaar en handgesneden frietjes (dagprijs).
RESTAURANT GRAND CAFÉ LAMOT
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 20 95 30 Fax: 015 20 93 03
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Belgisch wit/blauw, met witlof frietjes of spicy wedges saus naar keuze: béarnaise, peperroom, champignonsaus (21.90€). Carpaccio van Wagyu vlees, rucola, parmezaan, truffelolie en bruschetta met tapenade van tomaat (13.70€). Zalmfilet, prei, aardappelpuree, gedroogde ham, mousseline “gouden carolus triple” (22.00€).
RESTAURANT MARTINIQUE
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 36 35 33 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Gebraden lamsribstuk . Zuiderse groenten, gratin, rozemarijn jus (28.00€). Runds carpaccio met truffelolie en parmezaan (15.00€). Pladijsfilet, ravioli met kreeft, brocoli crème, geroosterde venkel (23.00€).
RESTAURANT DE KRAANBRUG
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 20 00 98 Fax: 015 27 77 34
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Paling in het groen. Kreeft uit eigen homarium.
RESTAURANT MONTREAL
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 20 40 77 Fax: 015 20 34 30
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Mechelse koekoek gevuld met Brugse kaas en een sausje van witbier (17.95€). Gegratineerde oesters (16.25€). Gegrilde zalm Dijonaise (21.75€).
RESTAURANT BEST WESTERN GULDEN ANKER  stars_title stars_title stars_title stars_title 
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 42 25 35 Fax: 015 42 34 99
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
De alom geprezen Zeetong meunière met slaatje, tartaarsaus en fijne frietjes of smeuïge aardappelpuree. Gebakken eendenlever geblust met porto azijn op salsa van gedroogde vijgen en dennepitjes. Moderne Angus Beef tournedos (of chateaubriand voor 2 personen) “Rossini” met gebakken ganzenlever in Oud Portosausje vergezeld van kleine groentekrans.
RESTAURANT BRASSERIE BATTENBROEK
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 20 70 46 Fax: 015 20 63 38
Schotels en specialiteiten :
Gebakken Noordzeetong "Meunière" (22.00€). Carpaccio van tonijn (13.90€). Steak Rucola met kappertjes en parmezaan (17.70€).
RESTAURANT PASSADE
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 21 21 85 Fax: 015 21 21 86
Keuken : Internationaal en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Lamskoteletjes met groene boontjes, rozemarijnsaus en aardappelgratin (24.90€). Zeeuwse creuse oesters natuur op geschaafd ijs, 6st. - 9 st. (Seizoen): 9 pièces: 9.60€ - (13.90€). Scampi op wijze van de chef met tomaten-taboulé en zachte Madras-curryroom (18.50€).
RESTAURANT PURO
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 33 68 22 Fax: 015 34 36 20
Keuken : wereldkeuken
Schotels en specialiteiten :
Babykreeft "Belle-Vue" 1/2. Carpaccio van rundsvlees met "extra vierge" olijfolie, parmezaan, rucola en balsamicosiroop (14.00€). Gegrilde tonijn met canneloni van ricotta en Zuiderse ratatouille (25.00€).
RESTAURANT BRASSERIE 'T OUD CONSERVATORIUM
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 56 95 21 Fax: 015 56 95 25
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Filet van Mechelsekoekoek 't Oud Conservatorium (20.50€). Rundscarpaccio (11.50€). Scampi's op de wijze van de chef (12.50€).
RESTAURANT BISTRO CASTELLINI'S
2860 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 32 14 00 Fax: 015 32 13 00
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Rumsteak natuur met frietjes (16.50€). Duo van kaas- & garnaalkroketjes (9.20€). Doradefilet gemarineerd met tomaatjes en mosterd met puree (17.50€).
RESTAURANT FANTERLOK
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 21 69 12 
Keuken : Brasserie en Internationaal
RESTAURANT GILDENSHOF
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 34 38 36 
RESTAURANT BISTROT ACHILLES
2811 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 26 28 26  Fax: 015 43 58 51
Keuken : Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Cannelloni van Holstein rund & Noordzeekrab (24.00€). Vol-au-vent van zwartpootkip (30.00€).
RESTAURANT DE WITTEN VOS
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 20 63 69 Fax: 015 33 72 80
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Gegratineerde mosseltjes met gruyère en een vleugje look. Gegrilde zalmfilet, een salsa van komkommer, olijven, tomaat en gestoofde slakropjes, gnocchi en een tomatenbotersaus.
RESTAURANT DE VOLKSVRIEND
2860 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 55 27 39 
Keuken : Belgisch
RESTAURANT CENTPOURCENT  hats_title hats_title 
2860 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 63 52 66 
Keuken : Frans en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Seizoensgebonden. Gamba's, tomaat, koffie, saffraan (26.00€). Tartaar van Iers rundsvlees, ziltig, spicy & crispy (32.00€).
RESTAURANT FRIDA & DE HENRI’S
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 33 92 67 
Keuken : Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte bordelaise met aardappel in de schil. Griet met Spaanse bonen & Chorizo Bellota. Hazenrug met knolseldercrème, wildsausje, zoete rode kool & pekel van witte kool.
RESTAURANT 'T KORENVELD
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 42 14 69 Fax: 015 42 14 69
Keuken : Frans en Provençaals
Schotels en specialiteiten :
Reuzenbrochet.
RESTAURANT HEADQUARTERS CAFÉ
2800 MECHELEN  (Antwerpen)
Tel: 015 46 06 56 
Keuken : kleine restauratie
Schotels en specialiteiten :
In snackbar zijn ontbijten, broodjes, panini's en dranken verkrijgbaar, In self service zijn dagschotels, salad bar, koude schotel en desserten verkri. Meetings, diners, recepties,.... Daarnaast zijn oplossingen op maat mogelijk.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 |  >  
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals