restaurant belgië

Restaurants Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Henegouwen    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Henegouwen

RESTAURANT ASHOK'S INDIAN CUISINE
7050 JURBISE  (Henegouwen)
Tel: 065 36 07 76 
Keuken : Indisch en vegetarisch
RESTAURANT DIMITRI
7390 QUAREGNON  (Henegouwen)
Tel: 065 67 50 69 
Keuken : Grieks en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Suggesties van de maand.
RESTAURANT LA TABLE D'ERIC  hats_title 
7500 SAINT-MAUR  (Henegouwen)
Tel: 069 22 41 70 Fax: 069 84 22 58
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Ierse filet pur (28.00€).
RESTAURANT IL TRULLETTO
6043 RANSART  (Henegouwen)
Tel: 071 35 44 18 
Keuken : Italiaans en pizza
Schotels en specialiteiten :
De WE: geen pizza - Suggestiebord.
RESTAURANT AU TROU NORMAND
6000 CHARLEROI  (Henegouwen)
Tel: 071 32 51 34 
Keuken : Frans en van de markt
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte ganzenlever (19.00€). Côte à l'Os (+- 1,2 Kg - 2 pers.) (54.00€).
RESTAURANT LE PRÉ EN BULLES
6567 MERBES-LE-CHÂTEAU  (Henegouwen)
Tel: 071 59 16 90 
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT LE BERCHA
7130 BINCHE  (Henegouwen)
Tel: 064 36 91 07 
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Snoekbaars filet met gember & dille (13.00€). Eendeborst met 3 pepers & frambozenazijn (13.00€).
RESTAURANT LA FERME DU CHÂTEAU  hats_title hats_title 
7730 ESTAIMBOURG  (Henegouwen)
Tel: 069 55 72 13 
Keuken : gastronomisch en Seizoen gebonden
RESTAURANT L' OLIVE NOIRE
7330 SAINT-GHISLAIN  (Henegouwen)
Tel: 065 600 250 
Keuken : Italiaans en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Suggesties om de 15 dagen. Carpaccio van zwaardvis, limoen, olijfolie (14.90€). Osso bucco van de chef (22.90€).
RESTAURANT LE MINARET
7300 BOUSSU  (Henegouwen)
Tel: 065 79 18 52  
Keuken : Maghrebijns en Frans
Schotels en specialiteiten :
Ierse tussenribstuk, grof zout (23.00€). Couscous Méchoui (20.50€).
RESTAURANT AU PETIT CHÂTEAU
7700 MOESKROEN  (Henegouwen)
Tel: 056 33 22 07 Fax: 056 84 02 11
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde tussenrib bearnaise, pont-neuf aardappelen (30.00€).
RESTAURANT LE VIEUX ROND
7322 POMMEROEUL  (Henegouwen)
Tel: 065 62 07 52 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LA CUISINE DE FRANCO
6001 MARCINELLE  (Henegouwen)
Tel: 071 47 29 19 
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Weekelijks suggestiebord.
RESTAURANT LE BOUCHON & L'ASSIETTE  hats_title hats_title 
7060 SOIGNIES  (Henegouwen)
Tel: 067 33 18 14 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Eendenfilet, pistache korst, kersen, variatie van wortelen. Vitello kalfsvlees, stukjes tonijn, knapperige groenten, parmezaanse crumble. Tussenrib, groenten van het seizoen.
RESTAURANT LE ZEPHYROS
6534 THUIN  (Henegouwen)
Tel: 071 51 31 38 
Keuken : Grieks
RESTAURANT LE PETIT BAIGNEUR
7180 SENEFFE  (Henegouwen)
Tel: 064 45 83 58 Fax: 064 54 87 48
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Filet américain 'minute', frietjes & salade (16.50€).
RESTAURANT CASA JOSÉ
6250 AISEAU-PRESLES  (Henegouwen)
Tel: 071 16 16 23 
Keuken : Spaans en Mediterraans
RESTAURANT LES CAVES DE L'ABBAYE D'AULNE  hats_title 
6534 THUIN  (Henegouwen)
Tel: 071 51 98 28 Fax: 071 56 27 76
Keuken : Brasserie en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tartaar van Aubrac op z'n Italiaans (tomaten, basilicum pesto, parmezaan, truffelolie). In de oven geroosterd beenmerg, zeezout en peterselie. Kalfszwezeriken met sabayon van abdijbier (26.00€).
RESTAURANT FLEUR DE SEL
7011 GHLIN  (Henegouwen)
Tel: 0478 04 64 09 
Keuken : Frans
RESTAURANT MAXENS  hats_title hats_title 
7030 SAINT-SYMPHORIEN  (Henegouwen)
Tel: 065 84 59 45 
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Javanais van ganzenlever & 'Gandaham' met zijn aardappelsalade en zure bonen. Kabeljauw filet op fondant van prei, witte boter met champagne azijn - Filet van wilde eend met verse vruchten van onze boomgaarden, oude Bourgogne saus.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals