restaurant belgië

Restaurants Mons, Henegouwen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Mons    terug naar vorige pagina
19 April 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Mons, Henegouwen

RESTAURANT I COOK
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 33 40 33 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE FAITOUT
7331 BAUDOUR  (Henegouwen)
Tel: 065 64 48 57 Fax: 065 61 32 29
Keuken : Belgisch en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Dik stuk vierkant rundvlees als lendebiefstuk, boter van het huis. Paling-escaveche met Chimay-bier. Kalfszwezerik, béarnaisesaus (29.50€).
RESTAURANT A LA MÉMOIRE DE...
7340 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 36 42 11 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT VILAINE FILLE, MAUVAIS GARÇON  hats_title 
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 66 67 62 
Keuken : Frans
RESTAURANT L' IMPÉRATIF  hats_title hats_title 
7020 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 35 52 55 Fax: 065 31 16 19
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
(Menu 6 gang.aan 80 €) - Deense kebeljauw (46.00€). Mengelmoes van tomaat uit boerderij Longlune, bellota ham, burrata mozzarella, basilicum olie (35.00€). Wilde Tarbot.
RESTAURANT L' ART DES METS  hats_title hats_title 
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 88 51 00 Fax: 065 82 51 00
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gestoomde kabeljauw, eieren, brood, paprika, ui, sorbet, gazpacho (28.00€). Gepocheerd eendenlever van de Landes, emulsie van aardappel sap kip, ui, chips, kruiden (25.00€). Gelakte varkensbout, zoete aardappelen, chorizo, avocado, raap, zoete varkensvlees en champignons aan 32€ - 'Degustatiemenu' 6 gang. aan € 80 - inclusief wijn aan (100.00€).
RESTAURANT D' EUGÉNIE À EMILIE  hats_title hats_title 
7331 BAUDOUR  (Henegouwen)
Tel: 065 61 31 70 
Keuken : Frans
RESTAURANT GUSTAVE
7331 BAUDOUR  (Henegouwen)
Tel: 065 77 97 17 
Keuken : Brasserie en Frans
Schotels en specialiteiten :
Trilogie van beenmerg (13.50€). Suggesties en Franse en Belgische specialiteiten.
RESTAURANT LA CINQUIÈME SAISON  hats_title hats_title 
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 72 82 62 Fax: 065 72 82 61
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Plantaardige bladeren, bloemen, knapperige garnalen (26.00€). Groenten, lamsfilet, grashooi (36.00€).
RESTAURANT MARCHAL
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 31 24 02 Fax: 065 36 24 69
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Montoise tournedos. Licht gerookte zalm, met St-Feuillien op smaak gebracht.
RESTAURANT LE CERF BLANC
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 33 43 45  Fax: 065 84 00 85
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT RESTAURANT TAMARINE
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 84 05 67 Fax: 065 84 05 67
Keuken : Viëtnamees
RESTAURANT LA TABLE DES MATIÈRES
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 84 17 06 Fax: 065 84 91 45
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Ravioli met rundvlees-staart gevuld, salie-boter. Kalfskotelet op Milaanse wijze (25.00€).
RESTAURANT LA CHINE
7012 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 88 54 34 Fax: 065 88 54 34
Keuken : Chinées
RESTAURANT LE BISTRONOMIQUEMENT BELGE
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 31 21 88 
Keuken : Belgisch
RESTAURANT LA PETITE PROVENCE
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 33 70 57 Fax:  065 84 75 64
Keuken : Frans
RESTAURANT LA MADELEINE
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 35 13 70 
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeft (600 gr.) (38.00€). Carpaccio van gemarineerde zalm met dille en raifortroom. Filet pur "Black Angus USA", Cognac pepersaus (30.00€).
RESTAURANT LA CAPITALE
7012 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 88 57 66 Fax: 065 88 57 66
Keuken : Frans
RESTAURANT L' EFFET BOEUF
7020 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 87 11 01 
Keuken : Brasserie en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Elke week nieuwe suggesties.
RESTAURANT LE QUARANTE QUATRE 44
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 31 37 94 
Keuken : Frans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca