restaurant belgië

Restaurants , Belgisch keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Belgisch Keuken    terug naar vorige pagina
19 Oktober 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Belgisch keuken

RESTAURANT HÔTEL DES ARDENNES  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6838 CORBION-SUR-SEMOIS  (Luxemburg)
Tel: 061 25 01 00 Fax: 061 46 77 30
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Halve gegrilde kreeft (550gr) met witte boter. Ganzenlever met warme frambozen.
RESTAURANT DE GELOFTE
3200 AARSCHOT  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 57 36 75 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DE KREBBE
1080 BRUSSEL Sint-Jans-Molenbeek (Brussel)
Tel: 02 410 49 40 Fax: 02 410 49 40
Keuken : Brasserie en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Paling in 't groen.
RESTAURANT LA JOUE DE VACHE
1040 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 742 28 10 
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT KOLYA  hats_title hats_title 
1060 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 533 18 30 Fax: 02 539 36 55
Keuken : Mediterraans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Timbaal van scampi met gember, soja & sesam. Tong à la meunière of gewoon gegrild met een scheutje extra olijfolie.
RESTAURANT ULTIME ATOME
1050 BRUSSEL Elsene (Brussel)
Tel: 02 513 48 84 Fax: 02 502 55 72
Keuken : Brasserie en Belgisch
RESTAURANT ALBATROS  hats_title 
9320 AALST  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 053 83 00 78 Fax: 053 83 97 57
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Paling in ‘t groen. Cocktail van scampi en Noordzeegarnalen . Gebakken zalmfilet met Provençaalse saus.
RESTAURANT 'T KREUKELTJE
1755 GOOIK  (Vlaams Brabant)
Tel: 054 56 81 07  Fax: 054 56 80 36
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, groene asperges en zomerse truffels (44.00€).
RESTAURANT KASTEEL VAN LAARNE  hats_title hats_title 
9270 LAARNE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 230 71 78 Fax: 09 230 33 05
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT LES BRIGITTINES 'AUX MARCHES DE LA CHAPELLE'  hats_title hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 512 68 91 Fax: 02 512 41 30
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zenne Pot. Gebakken rundsvlees.
RESTAURANT VICTOR BAR & RESTAURANT
1060 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 528 98 00 Fax: 02 528 98 01
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT MOULIN DE LINDEKEMALE  hats_title hats_title 
1200 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 770 90 57 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT VINS SUR 20
1140 BRUSSEL Evere (Brussel)
Tel: 02 726 73 35 Fax: 02 726 82 95
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT CHEZ NOUS
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 80 92 00 Fax: 059 80 92 00
Keuken : Belgisch en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Noordzeetong. Geplette polderaardappel met dagverse handgepelde garnalen (15.00€). Praline van zeeduivel met spek, geplette aardappel en blanke boter (23.00€).
RESTAURANT HOF VAN CRAYNBERGH  hats_title 
3140 KEERBERGEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 015 51 65 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook (38.00€). Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout (29.00€). Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus (38.00€).
RESTAURANT LA PETITE GAYOLE
6536 THUILLIES  (Henegouwen)
Tel: 071 95 56 43 Fax: 071 95 56 75
Keuken : Belgisch en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Specialiteiten: streekgerechten (varkenspoot, Lyonese worst, andouillettes,...), Gegrilde Simmenthal aan 25,95€. Beenmerg - Waterzooi van vis. Lunch formule (2 gang.) aan 25,95€ (voorgerecht, keuze tussen 2 gerechten & koffie).
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals