restaurant belgië

Restaurants , Belgisch keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Belgisch Keuken    terug naar vorige pagina
22 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Belgisch keuken

RESTAURANT 'T KREUKELTJE
1755 GOOIK  (Vlaams Brabant)
Tel: 054 56 81 07  Fax: 054 56 80 36
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, groene asperges en zomerse truffels (44.00€).
RESTAURANT LES BRIGITTINES 'AUX MARCHES DE LA CHAPELLE'  hats_title hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 512 68 91 Fax: 02 512 41 30
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zenne Pot. Scheermessen uit Normandië met verse aromaten (17.75€). Rundswang gesmoord gedurende 5 uur in Cantillon kriek seizoen groenten (28.75€).
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT OUD WALLE  hats_title hats_title 
8500 KORTRIJK  (West-Vlaanderen)
Tel: 056 22 65 53  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Kalfszwezerik, dooierzwam, spinazie en venkel (29.00€). Jong duifje, erwtjes, kropsla, citroentijm (41.00€).
RESTAURANT VICTOR BAR & RESTAURANT
1060 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 528 98 00 Fax: 02 528 98 01
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT KOLYA  hats_title hats_title 
1060 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 533 18 30 Fax: 02 539 36 55
Keuken : Mediterraans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Timbaal van scampi met gember, soja & sesam. Tong à la meunière of gewoon gegrild met een scheutje extra olijfolie.
RESTAURANT LE GOURMET  hats_title 
4700 EUPEN  (Luik)
Tel: 087 74 08 00 Fax: 087 74 48 41
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Dégustatiemenu 6 gang. aan 67€ (103€ met wijn).
RESTAURANT KZEG A MODA
1620 DROGENBOS  (Brussel)
Tel: 02 377 65 86 Fax: 02 377 66 16
Keuken : Belgisch en Brasserie
RESTAURANT CHEZ NOUS
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 80 92 00 Fax: 059 80 92 00
Keuken : Belgisch en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Noordzeetong. Geplette polderaardappel met dagverse handgepelde garnalen (15.00€). Praline van zeeduivel met spek, geplette aardappel en blanke boter (23.00€).
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DRIE FONTEINEN
1650 BEERSEL  (Brussel)
Tel: 02 331 06 52 Fax: 02 331 07 03
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Op vel gebakken kabeljauwfilet met vleesjus en preistoemp. Salade van scampi's met kriekenlambiekvinaigrette. Wilde paling in 't groen (19.50€).
RESTAURANT ULTIME ATOME
1050 BRUSSEL Elsene (Brussel)
Tel: 02 513 48 84 Fax: 02 502 55 72
Keuken : Brasserie en Belgisch
RESTAURANT LA JOUE DE VACHE
1040 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 742 28 10 
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT DESSENSI  hats_title hats_title 
2970 SCHILDE  (Antwerpen)
Tel: 03 644 47 45  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Asperges met gepocheerd ei, espuma van miso en dash. Speenvarken ribstuk (ontbeend), jonge koolblaadjes, vinaigrette van hazelnootboter, pommes fondants, zilte groentjes Bout (ontbeend), bloemkool, honing, dashi-azijn, hazelnoten.
RESTAURANT VINS SUR 20
1140 BRUSSEL Evere (Brussel)
Tel: 02 726 73 35 Fax: 02 726 82 95
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT HOF VAN CRAYNBERGH  hats_title 
3140 KEERBERGEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 015 51 65 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook (38.00€). Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout (29.00€). Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus (38.00€).
RESTAURANT IN 'T SPINNEKOPKE  hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 511 86 95 Fax: 02 513 24 97
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Stoofkarbonade met Lambic . Kaaskroket van Maredsous .
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT L' ARSOUILLE
1480 TUBEKE  (Waals-Brabant)
Tel: 02 390 00 95 
Keuken : Seizoen gebonden en Belgisch
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals