restaurant belgië

Restaurants , Belgisch keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Belgisch Keuken    terug naar vorige pagina
26 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Belgisch keuken

RESTAURANT VINS SUR 20
1140 BRUSSEL Evere (Brussel)
Tel: 02 726 73 35 Fax: 02 726 82 95
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT LA JOUE DE VACHE
1040 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 742 28 10 
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT BELGA QUEEN
9000 GENT  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 280 01 00 Fax: 09 235 25 95
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Ossenhaas van Charolais rund. Garnalen kroketjes. Verse Americain van Charolais, kaviaar en vingerhoedje met Peket.
RESTAURANT L' ARSOUILLE
1480 TUBEKE  (Waals-Brabant)
Tel: 02 390 00 95 
Keuken : Seizoen gebonden en Belgisch
RESTAURANT DESSENSI  hats_title hats_title 
2970 SCHILDE  (Antwerpen)
Tel: 03 644 47 45  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Asperges met gepocheerd ei, espuma van miso en dash. Speenvarken ribstuk (ontbeend), jonge koolblaadjes, vinaigrette van hazelnootboter, pommes fondants, zilte groentjes Bout (ontbeend), bloemkool, honing, dashi-azijn, hazelnoten.
RESTAURANT MOULIN DE LINDEKEMALE  hats_title hats_title 
1200 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 770 90 57 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT VICTOR BAR & RESTAURANT
1060 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 528 98 00 Fax: 02 528 98 01
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT CHEZ NOUS
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 80 92 00 Fax: 059 80 92 00
Keuken : Belgisch en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Noordzeetong. Geplette polderaardappel met dagverse handgepelde garnalen (15.00€). Praline van zeeduivel met spek, geplette aardappel en blanke boter (23.00€).
RESTAURANT HOF VAN CRAYNBERGH  hats_title 
3140 KEERBERGEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 015 51 65 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook (38.00€). Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout (29.00€). Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus (38.00€).
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT LES BRIGITTINES 'AUX MARCHES DE LA CHAPELLE'  hats_title hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 512 68 91 Fax: 02 512 41 30
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zenne Pot. Scheermessen uit Normandië met verse aromaten (17.75€). Rundswang gesmoord gedurende 5 uur in Cantillon gueuze. (28.75€).
RESTAURANT KZEG A MODA
1620 DROGENBOS  (Brussel)
Tel: 02 377 65 86 Fax: 02 377 66 16
Keuken : Belgisch en Brasserie
RESTAURANT KASTEEL VAN LAARNE  hats_title hats_title 
9270 LAARNE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 230 71 78 Fax: 09 230 33 05
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT ULTIME ATOME
1050 BRUSSEL Elsene (Brussel)
Tel: 02 513 48 84 Fax: 02 502 55 72
Keuken : Brasserie en Belgisch
RESTAURANT 'T KREUKELTJE
1755 GOOIK  (Vlaams Brabant)
Tel: 054 56 81 07  Fax: 054 56 80 36
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, groene asperges en zomerse truffels (44.00€).
RESTAURANT OUD WALLE  hats_title hats_title 
8500 KORTRIJK  (West-Vlaanderen)
Tel: 056 22 65 53  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Kalfszwezerik, dooierzwam, spinazie en venkel (29.00€). Jong duifje, erwtjes, kropsla, citroentijm (41.00€).
RESTAURANT ALBATROS  hats_title 
9320 AALST  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 053 83 00 78 Fax: 053 83 97 57
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Paling in ‘t groen. Cocktail van scampi en Noordzeegarnalen . Gebakken zalmfilet met Provençaalse saus.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals