restaurant belgië

Restaurants , Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
21 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Frans keuken

RESTAURANT IN 'T KEMPISCH PALLET
2260 WESTERLO  (Antwerpen)
Tel: 014 54 70 97 Fax: 014 54 70 57
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
De kaart wisselt om de 6 weken. Gebakken ganzenlever, appel, sweet&sour (28.00€). Zuiderse bouillabaisse (38.00€).
RESTAURANT L' ATELIER DU RY TERNEL
1460 ITTER  (Waals-Brabant)
Tel: 067 64 62 77 Fax: 067 33 69 80
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Gemengde brochette (14.00€).
RESTAURANT L' ENVERS
7000 MONS  (Henegouwen)
Tel: 065 35 45 10 
Keuken : Brasserie en Frans
Schotels en specialiteiten :
Suggesties wisselen om de 3 weken.
RESTAURANT POIVRE NOIR  hats_title 
1420 BRAINE-L'ALLEUD  (Waals-Brabant)
Tel: 02 385 14 12 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, skrei, maatjes, hopscheuten, baby kreeft.
RESTAURANT DE GELOFTE
3200 AARSCHOT  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 57 36 75 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT HOF VAN CLEVE  hats_title hats_title hats_title hats_title 
9770 KRUISHOUTEM  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 383 58 48 Fax: 09 383 77 25
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Kikkerbillen 'Les Dombes', bellota, parmezaanse kaas, pesto. Jonge duif uit Anjou met truffel, aardappelmousseline, paddenstoel, krokant spek.
RESTAURANT AU TROU NORMAND
6000 CHARLEROI  (Henegouwen)
Tel: 071 32 51 34 
Keuken : Frans en van de markt
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte ganzenlever (19.00€). Côte à l'Os (+- 1,2 Kg - 2 pers.) (54.00€).
RESTAURANT LE CHÂTEAU DU MYLORD  hats_title hats_title hats_title 
7890 ELZELE  (Henegouwen)
Tel: 068 54 26 02 Fax: 068 54 29 33
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ (enkel woe. avond). Zeebaars in ceviche, koolstructuren, M’hamsa couscous & gerookte yoghurt, blinis met kaviaar (58.00€). Geroosterde reerug, pompoen, pistache & hazelnoten, bloedworst & kweepeer, “Grand-Veneur” (p.p.) (60.00€).
RESTAURANT LE MODERNE
5620 FLORENNES  (Namen)
Tel: 071 68 80 11 
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT L' ATELIER DE LA TRUFFE NOIRE  hats_title 
1050 BRUSSEL Elsene (Brussel)
Tel: 02 640 54 55 Fax: 02 648 11 44
Keuken : Frans
RESTAURANT LA CAVERNE AUX PIRATES
7500 DOORNIK  (Henegouwen)
Tel: 069 84 80 13 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Vissersbord (24.00€). Huisgemaakte ganzenlever (17.00€). Filet pur( 250 gr.) (28.00€).
RESTAURANT LOHENGRIN
L-5552 REMICH  (Groothertogdom Luxemburg)
Tel: +352 26 66 3 Fax: +352 26 66 36 66
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Gastronomisch menu 6 gang. (59.00€).
RESTAURANT DE SAVOYE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 23 61 Fax: 050 62 60 30
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Gravlax zalm, gin tonic (20.00€). Garnaalkroketten (25.00€). Paling in't groen (30.00€).
RESTAURANT DE NOTELAER  stars_title stars_title stars_title stars_title 
2880 BORNEM  (Antwerpen)
Tel: 03 889 13 67 Fax: 03 899 13 36
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gastronomisch 4-gangenmenu (54.00€). Carpaccio “Harry’s Bar” met krullen van ganzenlever (18.50€). Rundstartare met gefruit eitje en “pommes Pont Neuf” (19.00€).
RESTAURANT LES ÉLEVEURS
1500 HALLE  (Vlaams Brabant)
Tel: 02 361 13 40 Fax: 02 363 32 78
Keuken : Frans en Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Groenten Gerdje van de dag (16.50€). Tartaar van rund in cannelloni van Oostindische kers (16.50€). Hoevekip op z’n “libanees” (21.00€).
RESTAURANT SEL GRIS  hats_title hats_title 
8301 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 51 49 37 Fax: 050 51 49 97
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Belgisch Witblauw rund (45.00€). Reuze gambas en soya, zeebaars, bloemkool, couscous, zeekraal, dragon (40.00€). Jonge kabeljauw, mozzarella, tomaat, basilicum (40.00€).
RESTAURANT TABLE AU VERT
7830 SILLY  (Henegouwen)
Tel: 067 87 74 24 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Maandelijkse suggesties. Rundstartaar.
RESTAURANT LA ROSERAIE  hats_title 
1780 WEMMEL  (Brussel)
Tel: 02 456 99 10  Fax: 02 460 83 20
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeft menu 4 gang. aan 59€ - Zeevissen blanquette met Sauvignon witte wijn (28.00€). Gegrilde Sint Jakobsschelp & gebraden appelen in hun azijn (21.00€). Haasrug “Arlequin” bosbessen & kroketten.
RESTAURANT ALOYSE KLOOS  hats_title 
1560 HOEILAART  (Brussel)
Tel: 02 657 37 37 
Keuken : Frans
RESTAURANT A LA TRUITE ARGENTÉE  hats_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 78 61 73 Fax: 080 78 59 73
Keuken : Frans en Van de streek
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals