restaurant belgië

Restaurants , Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
22 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Frans keuken

RESTAURANT LE BALCON DE L'ÉMULATION
4000 LUIK  (Luik)
Tel: 04 223 43 24 
Keuken : Frans
RESTAURANT HÔTEL DE LA POSTE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6830 BOUILLON  (Luxemburg)
Tel: 061 46 51 51 Fax: 061 46 51 65
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, baby kreeft, asperges. Terrine van verse eendlever, chutney van mango. Gestoomde zeeduivel, kabeljauwragout spinazie en gekonfijte tomatjes.
RESTAURANT MERLOT
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 06 08 Fax: 03 776 96 86
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Steak tartaar met verse frietjes. Carpaccio van rund. Salade Merlot (kip, spek, feta & aardbei).
RESTAURANT BONHOMME  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
4920 AYWAILLE  (Luik)
Tel: 04 384 40 06 Fax: 04 384 37 19
Keuken : Frans
RESTAURANT AUBERGE NAPOLÉON
1860 MEISE  (Brussel)
Tel: 02 269 30 78 Fax: 02 269 79 98
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Chateaubriand 'Simmenthal' (2 pers.). Huisgemaakte garnaalkroketten (19.00€).
RESTAURANT LE CINQUANTE-QUATRE - 54
5100 DAVE  (Namen)
Tel: 081 58 04 40 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gepelde gamba's à la plancha & risotto met oude parmezaanse kaas (16.00€). Geroosterde & gekonfijte eenddenbout, herfst garnituur (17.00€).
RESTAURANT LA TABLE DE JC
6041 GOSSELIES  (Henegouwen)
Tel: 071 17 55 21 Fax: 071 17 55 21
Keuken : Frans en Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Rode Thaise curry (16.00€).
RESTAURANT LA BELLE ÉPOQUE
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 77 54 03 Fax: 087 77 54 03
Keuken : Frans
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT LA CAVERNE AUX PIRATES
7500 DOORNIK  (Henegouwen)
Tel: 069 84 80 13 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Vissersbord (24.00€). Huisgemaakte ganzenlever (17.00€). Filet pur( 250 gr.) (28.00€).
RESTAURANT FLEUR DE SEL
7011 GHLIN  (Henegouwen)
Tel: 0478 04 64 09 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE PRIEURÉ SAINT-GÉRY  hats_title hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
6500 BEAUMONT  (Henegouwen)
Tel: 071 58 97 00 Fax: 071 58 96 98
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Tartare van langoustines & kaviaar, moelleux van aardappel met kwarteleitjes (2 pers.). Escalope van halfwilde woerden- en eendenlever, selderie, groene peper, jus met rode wijn en zwarte vruchten. Kalf uit Corrèze, aardappel, enkele wortelgroenten in jus, kroket van zwezerik en tong.
RESTAURANT REMEMBER  hats_title 
1200 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 770 06 51 
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: skrei, wild, asperges, mosselen.
RESTAURANT CHÂTEAU DU MYLORD  hats_title hats_title hats_title 
7890 ELZELE  (Henegouwen)
Tel: 068 54 26 02 Fax: 068 54 29 33
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ (enkel woe. avond). Zeebaars in ceviche, koolstructuren, M’hamsa couscous & gerookte yoghurt, blinis met kaviaar (58.00€). Geroosterde reerug, pompoen, pistache & hazelnoten, bloedworst & kweepeer, “Grand-Veneur” (p.p.) (60.00€).
RESTAURANT LE COUP DE FOLIE
5590 CINEY  (Namen)
Tel: 083 66 87 77 
Keuken : Frans
RESTAURANT LA PETITE FUGUE  hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 23 13 20 
Keuken : Frans
RESTAURANT LA GRAPPE D'OR  hats_title hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6767 TORGNY  (Luxemburg)
Tel: 063 57 70 56 Fax: 063 57 03 44
Keuken : Frans en van de markt
RESTAURANT DIVINO GUSTO  hats_title hats_title 
1400 NIJVEL  (Waals-Brabant)
Tel: 067 55 58 09 
Keuken : Frans en gastronomisch
RESTAURANT ALOYSE KLOOS  hats_title 
1560 HOEILAART  (Brussel)
Tel: 02 657 37 37 
Keuken : Frans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals