restaurant belgië

Restaurants , Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
28 Juni 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Frans keuken

RESTAURANT CHÂTEAU DU MYLORD  hats_title hats_title hats_title 
7890 ELZELE  (Henegouwen)
Tel: 068 54 26 02 Fax: 068 54 29 33
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ (enkel woe. avond) all-in. Compositie van Sint-Jacobsvruchten en bloedworst, geroosterd, in carpaccio en cromesquis, wortel- en citrusstructuren, “crunch” van hazelnoten (52.00€). Gebakken fazantenborst en langoustines, schorseneren, witloof schaaldierenemulsie, de bil gekonfijt op lage temperatuur, aardappelespuma met karnemelk (55.00€).
RESTAURANT CHÂTEAU DE NAMUR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 72 99 00 Fax: 081 72 99 99
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
(In seizoen: wild, skrei, baby kreeft, hopscheuten) - Chalans eend filet, gekarameliseerde abrikozen (27.00€). Wilde garnaalen à la plancha, tomaten, Del Pequillo coulis (21.00€). Lamskoteletjes met Penja peper, groene asperges, artisjokken, zwarte olijven tapenade, kalfsvlees sap met tijm & knoflook (28.00€).
RESTAURANT DE REFUGIE  hats_title 
3300 TIENEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 82 45 32 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Anjouduif. Kreeft van de chef met fijne tuinkruiden en hazelnootboter (25.00€). Bouillabaisse.
RESTAURANT LE MOULIN DE L'ESCAILLE  hats_title hats_title 
5030 GEMBLOUX  (Namen)
Tel: 081 61 16 17 Fax: 081 61 41 13
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Vol au vent van kalfszwezeriken & langoesten, groene bonen en tomaten, Parmezaanse kaas kroket, bearnaise van schaaldieren. Suprême van jong duif gegaard op lage t°, gekonfijte dijen, crème van bloemkool in mosterd, witte tips, Porto sap, pommes dauphines. Menu 2 gang. aan 35€, met wijn aan (50.00€).
RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT AUBERGE NAPOLÉON
1860 MEISE  (Brussel)
Tel: 02 269 30 78 Fax: 02 269 79 98
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Chateaubriand 'Simmenthal' (2 pers.). Huisgemaakte garnaalkroketten (19.00€).
RESTAURANT LE PRIEURÉ SAINT-GÉRY  hats_title hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
6500 BEAUMONT  (Henegouwen)
Tel: 071 58 97 00 Fax: 071 58 96 98
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Tartare van langoustines & kaviaar, moelleux van aardappel met kwarteleitjes (2 pers.). Escalope van halfwilde woerden- en eendenlever, selderie, groene peper, jus met rode wijn en zwarte vruchten. Kalf uit Corrèze, aardappel, enkele wortelgroenten in jus, kroket van zwezerik en tong.
RESTAURANT TROPICAL HOTEL - KOKEJANE  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6940 DURBUY  (Luxemburg)
Tel: 086 21 39 95 Fax: 086 21 39 93
Keuken : Frans
RESTAURANT LE RESTO D'EN FACE
1300 WAVER  (Waals-Brabant)
Tel: 010 22 48 69 
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Geroosterde mergpijp. Crotin de Chavignol op geroosterde vijgen & truffelhoning.
RESTAURANT LES BRIGITTINES 'AUX MARCHES DE LA CHAPELLE'  hats_title hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 512 68 91 Fax: 02 512 41 30
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zenne Pot. Gebakken rundsvlees.
RESTAURANT LE PA'SO GRILL
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 41 26 71 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT HOSTELLERIE L' CLAIMARAIS  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
6790 AUBANGE  (Luxemburg)
Tel: 063 37 11 02 Fax: 063 37 10 83
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, asperges, bospaddestoelen, hopscheuten, zwarte truffel.
RESTAURANT MOULIN DE LINDEKEMALE  hats_title hats_title 
1200 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 770 90 57 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BONHOMME  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
4920 AYWAILLE  (Luik)
Tel: 04 384 40 06 Fax: 04 384 37 19
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT LAFARQUES  stars_title stars_title stars_title stars_title 
4860 PEPINSTER  (Luik)
Tel: 087 84 01 77 Fax: 087 84 01 76
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: asperges, wild, baby kreeft, sint-jacobsnoten, skrei.
RESTAURANT IL DOGE
1348 OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE  (Waals-Brabant)
Tel: 010 45 30 63 Fax: 010 45 30 86
Keuken : Italiaans en Frans
RESTAURANT L' AUBERGE DE LA FERME  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
6830 ROCHEHAUT-SUR-SEMOIS  (Luxemburg)
Tel: 061 46 10 00 Fax: 061 46 10 01
Keuken : Frans en Belgische streekgerechten
RESTAURANT LA TÊTE DE BOEUF
4920 AYWAILLE  (Luik)
Tel: 04 263 68 98 
Keuken : Frans
RESTAURANT L' OLIVIER DES SENS  hats_title hats_title 
4130 TILFF  (Luik)
Tel: 04 227 68 00 
Keuken : Frans en van de zee
RESTAURANT BRUEGEL
8340 DAMME  (West-Vlaanderen)
Tel:  050 50 18 66 Fax:  050 67 80 69
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Kreeft 650gr (28.00€). Ossehaas geconcasserde peper, slaatje van jonge scheutjes, handgesneden frietjes (35.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals