restaurant belgië

Restaurants , Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
22 Augustus 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Frans keuken

RESTAURANT L' ÉVEIL DES SENS  hats_title hats_title hats_title 
6110 MONTIGNY-LE-TILLEUL  (Henegouwen)
Tel: 071 31 96 92 Fax: 071 51 96 92
Keuken : Frans en gastronomisch
RESTAURANT LA FERME DU FAUBOURG  hats_title hats_title 
1430 REBECQ  (Waals-Brabant)
Tel: 067 63 69 03 Fax: 067 63 69 03
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Menu 5 gang. all-in enkel in de week (middag & avond) (65.00€).
RESTAURANT CHÂTEAU DU MYLORD  hats_title hats_title hats_title 
7890 ELZELE  (Henegouwen)
Tel: 068 54 26 02 Fax: 068 54 29 33
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ (enkel woe. avond) all-in. Compositie van Sint-Jacobsvruchten en bloedworst, geroosterd, in carpaccio en cromesquis, wortel- en citrusstructuren, “crunch” van hazelnoten (52.00€). Gebakken fazantenborst en langoustines, schorseneren, witloof schaaldierenemulsie, de bil gekonfijt op lage temperatuur, aardappelespuma met karnemelk (55.00€).
RESTAURANT LE RELAIS DE LA SAUVENIÈRE
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 77 42 04 Fax: 087 77 42 21
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Kalfsniertjes op Madeira. Torchon van ganzenlever op een gebriocheerde toast. Visserspannetje met croutons en saffraan saus.
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT CHÂTEAU DE NAMUR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 72 99 00 Fax: 081 72 99 99
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
(In seizoen: wild, skrei, baby kreeft, hopscheuten) - Chalans eend filet, gekarameliseerde abrikozen (27.00€). Wilde garnaalen à la plancha, tomaten, Del Pequillo coulis (21.00€). Lamskoteletjes met Penja peper, groene asperges, artisjokken, zwarte olijven tapenade, kalfsvlees sap met tijm & knoflook (28.00€).
RESTAURANT 'T KORENNAER  hats_title hats_title hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 08 45 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Onze versie van paling in 't groen, hand gesneden frietjes (34.90€). Zeebaars, zeeuwse mossel, kokkels, courgette, fregola parels (27.90€). Rubra gallego 8 weken gerijpt by Dierendonck, BBQ, big green egg pickles bearnaise, dikke friet, hart van kropsla (35.90€).
RESTAURANT LA CLOCHETTE  hats_title  stars_title stars_title 
5561 CELLES-SUR-LESSE  (Namen)
Tel: 082 66 65 35 Fax: 082 66 77 91
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Gebraden halve kreeft met tijm (30.00€). Blauw gekookte forel. Eendeborst met gekarameliseerde perziken.
RESTAURANT FLEUR DE SEL
7011 GHLIN  (Henegouwen)
Tel: 0478 04 64 09 
Keuken : Frans
RESTAURANT MANOIR DE LÉBIOLES  hats_title hats_title hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 79 19 00 Fax: 087 79 19 99
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebraden staartstuk met cantharellen, risotto Carnaroli met tuinverse kruiden, knapperig broodje met beenmerg, kreeftennat. Simmentaler ossenhaas, romige puree van het Bintje met een seizoenstableau van groenten, gebakken ganzenlezer met een Bourgondische tanninerijke jus.
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT AUBERGE SAINT-MARTIN
7181 SENEFFE  (Henegouwen)
Tel: 067 55 25 20 
Keuken : Frans en Traditioneel
RESTAURANT DE SAVOYE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 23 61 Fax: 050 62 60 30
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Gravlax zalm, gin tonic (20.00€). Garnaalkroketten (25.00€). Paling in't groen (30.00€).
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT LA CÔTE D'OR  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
5600 PHILIPPEVILLE  (Namen)
Tel: 071 66 81 45 Fax: 071 66 67 97
Keuken : Frans
RESTAURANT LA CAVERNE AUX PIRATES
7500 DOORNIK  (Henegouwen)
Tel: 069 84 80 13 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Vissersbord (24.00€). Huisgemaakte ganzenlever (17.00€). Filet pur( 250 gr.) (28.00€).
RESTAURANT COUVERT COUVERT  hats_title hats_title hats_title 
3001 LEUVEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 29 69 79 Fax: 016 29 59 15
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ribstuk gerijpt door Filip Rondou, kappertjes en olijven (p.p.). Bretoense kreeft, consommé van meloen en onze curry. Lijnzeebaars, zeewier, tomaten en grijze garnalen.
RESTAURANT RESTAURANT MICHEL  hats_title 
5021 BONINNE  (Namen)
Tel: 081 21 54 73 Fax: 081 21 51 24
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
(In seizoen: wild, skrei, kreeft, zwarte truffels).
RESTAURANT AU TROU NORMAND
6000 CHARLEROI  (Henegouwen)
Tel: 071 32 51 34 
Keuken : Frans en van de markt
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte ganzenlever (19.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals