restaurant belgië

Restaurants , Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
17 Oktober 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Frans keuken

RESTAURANT DE KOGGE
8620 NIEUWPOORT  (West-Vlaanderen)
Tel: 058 23 31 48 Fax: 058 24 18 90
Keuken : Seizoen gebonden en Frans
Schotels en specialiteiten :
Rundsfilet 'Limousin' Bachten de Kupe, pepersaus of champignonsaus (23.00€). Rundscarpaccio met mosterdvinaigrette & Parmesan (16.00€). ½ koude kreeft « Belle-Vue » (op reservatie).
RESTAURANT FEUILLE ET COUPERET
1300 WAVER  (Waals-Brabant)
Tel: 010 24 14 40 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE SANGLIER DES ARDENNES  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6940 DURBUY  (Luxemburg)
Tel: 086 21 32 62 Fax: 086 21 24 65
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, zwarte truffel, baby kreeft.
RESTAURANT AU RYTHME DU RAIL  hats_title 
4000 ROCOURT  (Luik)
Tel: 04 247 43 46 Fax: 04 247 43 46
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: asperges, wild, skrei, zwarte truffel. In de oven geroosterde kwartel gevuld met gedroogd fruit, pompoenen chutney met anijs, krokante peren, kooksap gedeglaceerd met rode Porto (14.00€). Vacuüm gekookte kabeljauwrug met sariette, seizoensgroenten, pappardelle met rose garnalen, citroen saus & gember.
RESTAURANT AU GRÉ DU VENT  hats_title hats_title hats_title 
7180 SENEFFE  (Henegouwen)
Tel: 064 33 66 01 
Keuken : Frans en gastronomisch
RESTAURANT ALBERT 1ER  hats_title  stars_title stars_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 33 04 52 Fax: 080 33 06 16
Keuken : Italiaans en Frans
RESTAURANT DE GANCK
1790 AFFLIGEM  (Vlaams Brabant)
Tel: 053 68 57 04 Fax: 053 68 57 04
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Tournedos van kalfsvlees. Carpaccio van rundsvlees met truffelvinaigrette. Gebakken contrefilet met peperroom.
RESTAURANT ON 600 BIEN
6040 JUMET  (Henegouwen)
Tel: 071 37 46 69 
Keuken : Italiaans en Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde tussenrib. Garnaalkroketjes.
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT LE VIEUX CHÂTEAU  hats_title 
7880 FLOBECQ  (Henegouwen)
Tel: 0496 75 36 79 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT DE LINDE  hats_title 
3080 TERVUREN  (Brussel)
Tel: 02 767 87 42 
Keuken : Frans
RESTAURANT LA BELLE ÉPOQUE
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 77 54 03 Fax: 087 77 54 03
Keuken : Frans
RESTAURANT LA CÔTE D'OR  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
5600 PHILIPPEVILLE  (Namen)
Tel: 071 66 81 45 Fax: 071 66 67 97
Keuken : Frans
RESTAURANT LE D'ARVILLE  hats_title hats_title hats_title 
5100 WIERDE  (Namen)
Tel: 081 46 23 65 Fax: 081 56 88 39
Keuken : Frans
RESTAURANT AU REPOS DES CHASSEURS
1170 BRUSSEL Watermaal-Bosvoorde (Brussel)
Tel: 02 660 46 72 Fax: 02 674 26 76
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
(Seizoen: hopscheuten, wild, baby kreeft, asperges, wilde champignons) - Gevulde ravioli's met bos champignons & truffels. Kreeftsalade - ganzenlever. Rund met pepermoes.
RESTAURANT OLIVIER 4  hats_title hats_title hats_title 
5100 DAVE  (Namen)
Tel: 081 22 62 66  
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: asperges, kreeft, zwarte truffels, wild, witte truffels.
RESTAURANT HOSTELLERIE LOU PAHOU  stars_title stars_title stars_title 
9600 RONSE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 055 21 91 11 Fax: 055 20 91 04
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ganzenleverpastei gemarineerd in Muscat en aromaten (20.00€). Kabeljauwhaasje met rivierkreeftjes en gestoofd witloof in blanke botersaus (25.00€).
RESTAURANT IN 'T KEMPISCH PALLET
2260 WESTERLO  (Antwerpen)
Tel: 014 54 70 97 Fax: 014 54 70 57
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
De kaart wisselt om de 6 weken. Gebakken ganzenlever, appel, sweet&sour (28.00€). Zuiderse bouillabaisse (38.00€).
RESTAURANT HAPPY'S
1300 WAVER  (Waals-Brabant)
Tel: 010 22 22 40 Fax: 010 22 22 60
Keuken : Frans en Japans
Schotels en specialiteiten :
Tartaar van rundsvlees uit Salers met zijn frietjes (17.00€). Tempura van garnalen op Japanse wijze met Daikon sla. Ierse filet pur, kleine gemengde salade, vinaigrette.
RESTAURANT LES FRÈRES ROMANO  hats_title hats_title 
1180 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 374 70 98 Fax: 02 374 04 18
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Ierse rundfilet, bearnaise. Huisgemaakte ganzenlever.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals