restaurant belgië

Restaurants , Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
13 December 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants , Frans keuken

RESTAURANT BEL-ETAGE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 77 33 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken lamsfilet. Grijze garnalen en gerookte zalm. Gegrilde zeebaars.
RESTAURANT HÔTEL DE LA POSTE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
6830 BOUILLON  (Luxemburg)
Tel: 061 46 51 51 Fax: 061 46 51 65
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, baby kreeft, asperges. Terrine van verse eendlever, chutney van mango. Gestoomde zeeduivel, kabeljauwragout spinazie en gekonfijte tomatjes.
RESTAURANT LA JOUE DE VACHE
1040 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 742 28 10 
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT UPPKÖK  hats_title 
5330 SART-BERNARD  (Namen)
Tel: 081 51 20 23 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE BALCON DE L'ÉMULATION
4000 LUIK  (Luik)
Tel: 04 223 43 24 
Keuken : Frans
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT ANTONIO MORREALE  hats_title hats_title 
1930 ZAVENTEM  (Brussel)
Tel: 02 721 00 81 
Keuken : Italiaans en Frans
Schotels en specialiteiten :
Zeeduivel medaillons met champagne & zwarte truffel sap. Sint jacobsnoten met witloof. Kalfszwezerik met oesterzwammen & mosterd.
RESTAURANT LE PA'SO GRILL
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 41 26 71 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT RUGBYMAN N° TWO  hats_title 
1000 BRUSSEL  (Brussel)
Tel: 02 512 37 60 Fax: 02 512 04 35
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeft (750g) met lookschuim en verse morille (55.88€). Sint Jacobs met rozemarijn, saus met Champagne en gebakken preien (19.00€). Brochette van zeetong filets en scampi met christe-marine en rivierkreeften coulis.
RESTAURANT 'T KORENNAER  hats_title hats_title hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 08 45 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Onze versie van paling in 't groen, hand gesneden frietjes (34.90€). Zeebaars, zeeuwse mossel, kokkels, courgette, fregola parels (27.90€). Rubra gallego 8 weken gerijpt by Dierendonck, BBQ, big green egg pickles bearnaise, dikke friet, hart van kropsla (35.90€).
RESTAURANT FORT NAPOLÉON
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 33 21 60 Fax: 059 33 21 80
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Gebakken sliptong met frietjes. Gemarineerde zalm met wasabi (18.00€).
RESTAURANT TCHANTCHÈS & NANESSE
4020 LUIK  (Luik)
Tel: 0475 58 36 91 
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT AU REPOS DES CHASSEURS
1170 BRUSSEL Watermaal-Bosvoorde (Brussel)
Tel: 02 660 46 72 Fax: 02 674 26 76
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
(Seizoen: hopscheuten, wild, baby kreeft, asperges, wilde champignons) - Gevulde ravioli's met bos champignons & truffels. Kreeftsalade - ganzenlever. Rund met pepermoes.
RESTAURANT NULLE PART AILLEURS  hats_title 
5660 COUVIN  (Namen)
Tel: 060 34 52 84 Fax: 060 34 52 84
Keuken : Frans
RESTAURANT LES CAVES DE L'ABBAYE D'AULNE  hats_title 
6534 THUIN  (Henegouwen)
Tel: 071 51 98 28 Fax: 071 56 27 76
Keuken : Brasserie en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tartaar van Aubrac op z'n Italiaans (tomaten, basilicum pesto, parmezaan, truffelolie). In de oven geroosterd beenmerg, zeezout en peterselie. Kalfszwezeriken met sabayon van abdijbier (26.00€).
RESTAURANT LE PAVILLON ST MARTIN
L-5570 REMICH  (Groothertogdom Luxemburg)
Tel: +352/23 66 91 02  
Keuken : Frans en Luxemburg
Schotels en specialiteiten :
Extra fijne frituur van de Moselle (23.50€). Garnalenkroketten (14.00€).
RESTAURANT MERLOT
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 06 08 Fax: 03 776 96 86
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Steak tartaar met verse frietjes. Carpaccio van rund. Salade Merlot (kip, spek, feta & aardbei).
RESTAURANT LE SAINT-GILLES
6870 SAINT-HUBERT  (Luxemburg)
Tel: 061 23 28 94 
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT POIVRE NOIR  hats_title 
1420 BRAINE-L'ALLEUD  (Waals-Brabant)
Tel: 02 385 14 12 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: wild, skrei, maatjes, hopscheuten, baby kreeft.
RESTAURANT LE CYRANO  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
4950 WEIMES  (Luik)
Tel: 080 67 99 89 Fax: 080 67 83 85
Keuken : Frans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals