restaurant belgië

Restaurants Knokke, Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
26 Juli 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Knokke, Frans keuken

RESTAURANT DE SAVOYE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 23 61 Fax: 050 62 60 30
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Geroosterde ossenhaas, béarnaisesaus (30€) - Strandtongetjes, fijne groentjes (27.00€). Slaatje van boontjes, kreeft en ganzenlever (24.00€). Moot van tarbot geroosterd of gepocheerd, hollandaisesaus of mosterdsaus (60.00€).
RESTAURANT PALACE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 11 34 Fax: 050 61 57 43
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Brioche van king crab, sojadressing, paksoi, basilicum olie. Ambachtelijke garnaalkroketten, gefruite peterselie, citroen (14.00€). Châteaubriand, artisjok, tomaat, aardappelblokjes, roquefort (2 personen) (55.00€).
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Jonge tarbot, ratatouille, krielaardappel, béarnaise . Langoustines gebakken met aromatenjus en sinaasappel . Kreeft in de pan, ravioli, tomates, scamorza, basilica.
RESTAURANT BEL-ETAGE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 77 33 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken lamsfilet. Grijze garnalen en gerookte zalm. Gegrilde zeebaars.
RESTAURANT LE BISTRO DE LA MER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 86 98 Fax: 050 62 86 99
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeeduivel gebakken met witloof en aardappelpuree (33.00€). Tartaar van tonijn. Filet van zeebars gegrild a la plancha (32.00€).
RESTAURANT PURO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 89 75 Fax: 050 60 89 75
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tonijn. Gestoomde lotte met pepersausje.
RESTAURANT LE P'TIT BEDON
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel:  050 60 06 64 Fax:  050 60 06 64
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Vissoep garnie (13.00€). Gebakken staartvis met grijze garnalen en bieslook (30.00€).
RESTAURANT CHARL'S
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 80 23 Fax: 050 61 40 55
Keuken : Frans en Traditioneel
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van rundvlees met pistacheolie, schilfers van parmezaan en notensla (15.50€). Kabeljauw met spinazie (26.00€).
RESTAURANT LA SAPINIÈRE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 22 71 Fax: 050 62 54 82
Keuken : Frans en Internationaal
Schotels en specialiteiten :
Wok van kip met seizoengroentjes met Thais saus (20 euro) - Sashimi van zalm en tonijn met oosters slaatje (25.00€). Carpaccio van rund met rucola, basilicum en parmesan (17.00€). Chateaubriand met salade en sausje naar keuze (27 euro) - Zeebaars op de huid gebakken met auberinge, tomaat, look en basilucum (22.00€).
RESTAURANT LA CIBOULETTE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 06 04 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje met St-Jacobsvruchten. Tarbot in de oven gebakken.
RESTAURANT CÉDRIC  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 77 95 Fax: 050 62 21 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken zeetong, bladspinazie, aardappelpuree. King-krabpoten, saus met een Sancerre wijn en fijne kruiden. Gebraden Patrijs, wijnstokbladeren, appelen en bosbessen, pommes allumettes.
RESTAURANT LA CROISETTE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 28 39 Fax: 050 61 63 47
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT COM IL FOO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 50 08 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalkrokketen (12.00€). Rib Eye (1 pers.) (23.00€).
RESTAURANT OLIVIER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 70 Fax: 050 60 55 70
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 2 gang. aan 42€ (55€ wijn inb.).
RESTAURANT LE PETIT NICE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 47 05 Fax: 050 62 47 04
Keuken : Frans en Italiaans
RESTAURANT ATLANTA HOTEL  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 00 Fax: 050 62 28 66
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeetong met brocoli. Gerookte zalm groene apple en rode ui. Gebakken filet pur met bearnaise saus, fritjes en gemengde sla.
RESTAURANT BRASSERIE RUBENS
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 35 01 Fax: 050 61 08 49
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Kabeljauw Royal bereid met mosterd Dagprijs. Belgische asperges met handgepelde garnalen en mousselinesaus (26.50€). Gegrild rundsribstuk (Irish beef) béarnaise - 2 pers. p.p. (20.70€).
RESTAURANT LISPANNE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 05 93 Fax: 050 62 64 92
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 29 euros (3 g.). Garnaalkroketjes van het huis (13.00€). Kreeftenmenu (48.00€).
RESTAURANT LE CHARDONNAY
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 04 39 Fax: 050 62 58 52
Keuken : van de zee en Frans
Schotels en specialiteiten :
Halve kreeft Belle-Vue. Garnaalkroketten. Tarbotfilets met mosterd uit Meaux.
RESTAURANT CASTEL NORMAND
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 14 84 Fax: 050 61 14 84
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Scampi "Castel" met nantua saus (12.00€). Paling in 't groen (22.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 |  >  
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals