restaurant belgië

Restaurants Knokke, Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
20 Oktober 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Knokke, Frans keuken

RESTAURANT PALACE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 11 34 Fax: 050 61 57 43
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Brioche van king crab, sojadressing, paksoi, basilicum olie. Ambachtelijke garnaalkroketten, gefruite peterselie, citroen (14.00€). Châteaubriand, artisjok, tomaat, aardappelblokjes, roquefort (2 personen) (55.00€).
RESTAURANT DE SAVOYE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 23 61 Fax: 050 62 60 30
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Geroosterde ossenhaas, béarnaisesaus (30€) - Strandtongetjes, fijne groentjes (27.00€). Slaatje van boontjes, kreeft en ganzenlever (24.00€). Moot van tarbot geroosterd of gepocheerd, hollandaisesaus of mosterdsaus (60.00€).
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong, sole, gebakken, hazelnootboter, aardappel, bieslook, gemengd slaatje (42.00€). Tartaar Tonijn. Jonge griet, compote rabarber, zeekraal, scheermesjes, venkel, citroenkaviaar, zomerpostelein, vinaigrette van kaffirlimoen (42.00€).
RESTAURANT BEL-ETAGE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 77 33 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje van gebakken langoustines met fijne groentjes en lichte curry. Deense "koninklijke" kabeljauw gebraden met "Tierenteyn" mosterd en verse basilicum.
RESTAURANT LE BISTRO DE LA MER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 86 98 Fax: 050 62 86 99
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeeduivel gebakken met witloof en aardappelpuree. Gemarineerde tonijn met kruiden, op een bedje van salade, zoetzure vinaigrette, stijl 'Sashimi' - Carpaccio van rundsvlees met Parmezaanse kaas en truffels. Filet van zeebars gegrild 'a la plancha' op een bedje van venkel en tomaten met 'Oscarlino olie', Grenaille aardappeltjes.
RESTAURANT LA CROISETTE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 28 39 Fax: 050 61 63 47
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT CÉDRIC  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 77 95 Fax: 050 62 21 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken zeetong, bladspinazie, aardappelpuree. King-krabpoten, saus met een Sancerre wijn en fijne kruiden. Gebraden Patrijs, wijnstokbladeren, appelen en bosbessen, pommes allumettes.
RESTAURANT ATLANTA HOTEL  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 00 Fax: 050 62 28 66
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Zeetong met brocoli. Gerookte zalm groene apple en rode ui. Gebakken filet pur met bearnaise saus, fritjes en gemengde sla.
RESTAURANT CHARL'S
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 80 23 Fax: 050 61 40 55
Keuken : Frans en Traditioneel
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van rundvlees met pistacheolie, schilfers van parmezaan en notensla (15.50€). Kabeljauw met spinazie (26.00€).
RESTAURANT OLIVIER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 70 Fax: 050 60 55 70
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 2 gang. aan 42€ (55€ wijn inb.).
RESTAURANT BISTRO L' ÉCHIQUIER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 88 82 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Rundscarpaccio, notensla, parmezaan, truffelolie. Kabeljauw, jonge spinazie, handgepelde garnalen, geplette aardappel, mousseline.
RESTAURANT LES FLOTS BLEUS
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 27 10 Fax: 050 60 63 83
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeftenmenu (53.00€). Marktmenu (43.00€).
RESTAURANT LE P'TIT BEDON
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel:  050 60 06 64 Fax:  050 60 06 64
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Vissoep garnie (13.00€). Gebakken staartvis met grijze garnalen en bieslook (30.00€).
RESTAURANT PURO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 89 75 Fax: 050 60 89 75
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tonijn. Gestoomde lotte met pepersausje.
RESTAURANT ALEXANDRA
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 63 44 Fax: 050 34 68 79
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tafelen met de Noordzee (40.00€).
RESTAURANT LISPANNE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 05 93 Fax: 050 62 64 92
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 29 euros (3 g.). Garnaalkroketjes van het huis (13.00€). Kreeftenmenu (48.00€).
RESTAURANT BISTRO LE BON VIVANT
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 67 07 Fax: 050 60 67 07
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde gamba's. Rosbief béarnaise.
RESTAURANT LE CHARDONNAY  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 04 39 Fax: 050 62 58 52
Keuken : van de zee en Frans
Schotels en specialiteiten :
Duo van gebakken zeetongetjes. Tarbotfilets met mosterd uit Meaux.
RESTAURANT LA SAPINIÈRE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 22 71 Fax: 050 62 54 82
Keuken : Frans en Internationaal
Schotels en specialiteiten :
Wok van kip met seizoengroentjes met Thais saus (20 euro) - Sashimi van zalm en tonijn met oosters slaatje (25.00€). Carpaccio van rund met rucola, basilicum en parmesan (17.00€). Chateaubriand met salade en sausje naar keuze (27 euro) - Zeebaars op de huid gebakken met auberinge, tomaat, look en basilucum (22.00€).
RESTAURANT COM IL FOO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 50 08 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalkrokketen (12.00€). Rib Eye (1 pers.) (23.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 |  >  
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca