restaurant belgië

Restaurants Knokke, Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
4 September 2015

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Knokke, Frans keuken

RESTAURANT PALACE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 11 34 Fax: 050 61 57 43
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Brioche van king crab, sojadressing, paksoi, basilicum olie. Ambachtelijke garnaalkroketten, gefruite peterselie, citroen (14.00€). Châteaubriand, artisjok, tomaat, aardappelblokjes, roquefort (2 personen) (55.00€).
RESTAURANT DE SAVOYE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 23 61 Fax: 050 62 60 30
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Geroosterde ossenhaas, béarnaisesaus (30€) - Strandtongetjes, fijne groentjes (27.00€). Slaatje van boontjes, kreeft en ganzenlever (24.00€). Moot van tarbot geroosterd of gepocheerd, hollandaisesaus of mosterdsaus (60.00€).
RESTAURANT BEL-ETAGE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 77 33 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje van gebakken langoustines met fijne groentjes en lichte curry. Deense "koninklijke" kabeljauw gebraden met "Tierenteyn" mosterd en verse basilicum.
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong, korst van pijnboompitten, duxelle van prei en paddestoel, grijze garnalen. Langoustines en cocotte, spicy tomato sauce, scamorza. Filet pur Holstein, sla, pommes Pont Neuf, estragon.
RESTAURANT LE BISTRO DE LA MER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 86 98 Fax: 050 62 86 99
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeeduivel gebakken met witloof en aardappelpuree. Gemarineerde tonijn met kruiden, op een bedje van salade, zoetzure vinaigrette, stijl 'Sashimi' - Carpaccio van rundsvlees met Parmezaanse kaas en truffels. Filet van zeebars gegrild 'a la plancha' op een bedje van venkel en tomaten met 'Oscarlino olie', Grenaille aardappeltjes.
RESTAURANT LA CROISETTE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 28 39 Fax: 050 61 63 47
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BRASSERIE RUBENS
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 35 01 Fax: 050 61 08 49
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Kabeljauw Royal bereid met mosterd Dagprijs. Belgische asperges met handgepelde garnalen en mousselinesaus (26.50€). Gegrild rundsribstuk (Irish beef) béarnaise - 2 pers. p.p. (20.70€).
RESTAURANT ESMERALDA  hats_title hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 33 66 Fax: 050 60 33 46
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Baars in zoutcrost. Langoustines à la plancha. Coucou de Malines.
RESTAURANT OLIVIER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 70 Fax: 050 60 55 70
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 2 gang. aan 42€ (55€ wijn inb.).
RESTAURANT BISTRO LE BON VIVANT
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 67 07 Fax: 050 60 67 07
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde gamba's. Rosbief béarnaise.
RESTAURANT LES FLOTS BLEUS
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 27 10 Fax: 050 60 63 83
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeftenmenu (53.00€). Marktmenu (43.00€).
RESTAURANT ALEXANDRA
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 63 44 Fax: 050 34 68 79
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tafelen met de Noordzee (45.00€).
RESTAURANT CHARL'S
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 80 23 Fax: 050 61 40 55
Keuken : Frans en Traditioneel
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van rundvlees met pistacheolie, schilfers van parmezaan en notensla (15.50€). Kabeljauw met spinazie (26.00€).
RESTAURANT LE PETIT NICE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 47 05 Fax: 050 62 47 04
Keuken : Frans en Italiaans
RESTAURANT COM IL FOO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 50 08 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalkrokketen (12.00€). Rib Eye (1 pers.) (23.00€).
RESTAURANT WINE BAR VIERWEGEN
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 74 35 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Sint-Jacobsschelp (17.30€). Ierse Ribeye (19.00€).
RESTAURANT PURO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 89 75 Fax: 050 60 89 75
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tonijn. Gestoomde lotte met pepersausje.
RESTAURANT BISTRO L' ÉCHIQUIER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 88 82 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Paling in 't groen. Rundscarpaccio, notensla, parmezaan, truffelolie. Kabeljauw, jonge spinazie, handgepelde garnalen, geplette aardappel, mousseline.
RESTAURANT LA DAME BLANCHE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 71 79 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT LE CHARDONNAY
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 04 39 Fax: 050 62 58 52
Keuken : van de zee en Frans
Schotels en specialiteiten :
Duo van gebakken zeetongetjes. Tarbotfilets met mosterd uit Meaux.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 |  >  
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals