restaurant belgië

Restaurants Knokke, Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
26 Oktober 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een HOTEL of een SEMINARIECENTRUM en niet een restaurant,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Specialiteit:
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
Type keuken:

In provincie:

Budget p.p.(à la carte):

Menu 3 gangen zonder wijn:

Lunch 2 gangen zonder wijn:

kokmutsen:

Open vandaag:
Rookkamer:

DE DELTAWEB PLUS:
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Mooi kader
Pareltje
Men eet op het terras
Vaste waarde
Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE VLAAMSCHE POTDe mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een charmant en romantisch eethuis met de belofte van een zeer lekkere en typisch Vlaamse keuken. De waterzooi is op zich al een bezoek overwaard. Een zweempje kritiek toch voor de bediening die de situatie niet altijd even vlot aankan. De wijnkaart is dan weer rijk gevarieerd.

Andere ideeën restos ?
Drie Fonteinen
Weinebrugge
ENTRE SAINT GRIS … HENRI IV … De traditie van kip op zondag wordt dankzij Ventre Saint Gris in stand gehouden met de ‘Sunday Roast Chicken’. Een ferme boerderijkip uit de Landes, een zwartpootkip Label Rouge van 1,3 à 1,4 kg, gevuld met biocitroen uit Nice, rozemarijn en knoflook, met krielaardappelen uit Noirmoutier.

Dit artikel lezen

OH-CHEF Een culinair feestje beleven samen met familie, vrienden of collega’s, wordt voortaan een makie. Drie jonge ondernemers Xavier Jennejean, Thierry Lahaye en Frédéric Lempereur bieden met het concept OH-Chef, een wereld van mogelijkheden.

Dit artikel lezen

CROWNE PLAZA BRUSSELS – LE PALACE Crowne Plaza Brussels – Le Palace aan het Brusselse Rogierplein is het eerste hotel in België dat het Green Globe-certificaat heeft behaald, een gestructureerde evaluatie van de duurzame prestaties van het hotel en de leveranciers.

Dit artikel lezen

RGB, THE THRILL OF THE GRILL Het RGB Bar & Grill concep, in het gloednieuwe Park Inn Brussels Midi , brengt een aanlokkelijke keuken die openstaat én voor hotelgasten, én voor toevallige passanten. Een keuken die men als low profile kan bestempelen, facet dat enkel geldt voor de kostprijs van de maaltijden, terwijl aan de kwaliteit van de ingrediënten niet wordt getornd. Versheid en degelijkheid zijn de pijlers waarop het foodconcept wordt uitgetekend.

Dit artikel lezen

CHI-CHI’S WIL 50 VESTIGINGEN IN BELGIë Chi-Chi’s is nog niet zo bekend in het Belgische straatbeeld, maar daar moet snel verandering in komen. Binnen de eerstvolgende drie jaar moet het aantal Chi-Chi’s in België van 15 naar 25 worden gebracht en op termijn is er zelfs ruimte voor 50 restaurants! De masterfranchise van de – van oorsprong Amerikaanse – keten voor Europa, Azië en Noord-Afrika is in handen van Chi-Chi’s Europe geleid door de Belg Francis Leroy. Hij lanceerde destijds Pizzahut in België en wil vanuit België internationale bekendheid geven aan Chi-Chi’s.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals