restaurant belgië

Restaurants Knokke, Frans keuken, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Frans Keuken    terug naar vorige pagina
21 September 2014

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

Voer uw sleutelwoord in


DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Knokke, Frans keuken

RESTAURANT PALACE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 11 34 Fax: 050 61 57 43
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Brioche van king crab, sojadressing, paksoi, basilicum olie. Ambachtelijke garnaalkroketten, gefruite peterselie, citroen (14.00€). Châteaubriand, artisjok, tomaat, aardappelblokjes, roquefort (2 personen) (55.00€).
RESTAURANT DE SAVOYE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 23 61 Fax: 050 62 60 30
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Geroosterde ossenhaas, béarnaisesaus (30€) - Strandtongetjes, fijne groentjes (27.00€). Slaatje van boontjes, kreeft en ganzenlever (24.00€). Moot van tarbot geroosterd of gepocheerd, hollandaisesaus of mosterdsaus (60.00€).
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong, sole, gebakken, hazelnootboter, aardappel, bieslook, gemengd slaatje (42.00€). Tartaar Tonijn. Jonge griet, compote rabarber, zeekraal, scheermesjes, venkel, citroenkaviaar, zomerpostelein, vinaigrette van kaffirlimoen (42.00€).
RESTAURANT BEL-ETAGE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 77 33 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje van gebakken langoustines met fijne groentjes en lichte curry. Deense "koninklijke" kabeljauw gebraden met "Tierenteyn" mosterd en verse basilicum.
RESTAURANT LE BISTRO DE LA MER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 86 98 Fax: 050 62 86 99
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeeduivel gebakken met witloof en aardappelpuree. Gemarineerde tonijn met kruiden, op een bedje van salade, zoetzure vinaigrette, stijl 'Sashimi' - Carpaccio van rundsvlees met Parmezaanse kaas en truffels. Filet van zeebars gegrild 'a la plancha' op een bedje van venkel en tomaten met 'Oscarlino olie', Grenaille aardappeltjes.
RESTAURANT ESMERALDA  hats_title hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 33 66 Fax: 050 60 33 46
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Baars in zoutcrost. Langoustines à la plancha. Coucou de Malines.
RESTAURANT LISPANNE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 05 93 Fax: 050 62 64 92
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 29 euros (3 g.). Garnaalkroketjes van het huis (13.00€). Kreeftenmenu (48.00€).
RESTAURANT BRASSERIE RUBENS
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 35 01 Fax: 050 61 08 49
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Kabeljauw Royal bereid met mosterd Dagprijs. Belgische asperges met handgepelde garnalen en mousselinesaus (26.50€). Gegrild rundsribstuk (Irish beef) béarnaise - 2 pers. p.p. (20.70€).
RESTAURANT CASTEL NORMAND
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 14 84 Fax: 050 61 14 84
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Scampi "Castel" met nantua saus (12.00€). Paling in 't groen (22.00€).
RESTAURANT LA RÉSERVE  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 06 06 Fax: 050 60 37 06
Keuken : Frans
RESTAURANT ROSE DE CHOPIN  stars_title stars_title stars_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 63 05 30 Fax: 050 63 05 20
Keuken : Frans
RESTAURANT LE PETIT NICE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 47 05 Fax: 050 62 47 04
Keuken : Frans en Italiaans
RESTAURANT LE P'TIT BEDON
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel:  050 60 06 64 Fax:  050 60 06 64
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Vissoep garnie (13.00€). Gebakken staartvis met grijze garnalen en bieslook (30.00€).
RESTAURANT CÉDRIC  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 77 95 Fax: 050 62 21 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken zeetong, bladspinazie, aardappelpuree. King-krabpoten, saus met een Sancerre wijn en fijne kruiden. Gebraden Patrijs, wijnstokbladeren, appelen en bosbessen, pommes allumettes.
RESTAURANT BISTRO LE BON VIVANT
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 67 07 Fax: 050 60 67 07
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde gamba's. Rosbief béarnaise.
RESTAURANT OLIVIER
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 70 Fax: 050 60 55 70
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Menu 2 gang. aan 36€ (50€ wijn inb.).
RESTAURANT LA CIBOULETTE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 06 04 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje met St-Jacobsvruchten. Tarbot in de oven gebakken.
RESTAURANT ATLANTA HOTEL  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 55 00 Fax: 050 62 28 66
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Zeetong met brocoli. Gerookte zalm groene apple en rode ui. Gebakken filet pur met bearnaise saus, fritjes en gemengde sla.
RESTAURANT LES FLOTS BLEUS
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 27 10 Fax: 050 60 63 83
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeftenmenu (53.00€). Marktmenu (43.00€).
RESTAURANT PURO
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 89 75 Fax: 050 60 89 75
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van tonijn. Gestoomde lotte met pepersausje.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 |  >  
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca