restaurant belgië

Restaurants Limburg, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Limburg    terug naar vorige pagina
13 December 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Limburg

RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT 'T KONIJNTJE
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 26 45 Fax: 089 30 53 18
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Mosselen kasserol Stroganoff (23.50€). Carpaccio van junior beef met een slaatje (16.00€). Konijn op Vlaamse wijze (18.00€).
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT HOEVE DEWALLEFF
3770 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 23 70 89 Fax: 012 26 25 30
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LA SOURCE  hats_title hats_title hats_title 
3620 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 73 97 70 Fax: 089 72 16 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines en Noordzee krab. Anjou duif.
RESTAURANT LA BOTTE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 36 25 45 
Keuken : Italiaans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT JER  hats_title hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 26 26 47 Fax: 011 26 26 48
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Langoustine, gelakt buikspek, peulvruchten, lavendel-bonenkruid jus. Tartaar van gegaard kalfsvlees, radijs, pimpernickel, geitenkaas. Texel lamsvlees, courgette, milde rode peper, barbecue smaken.
RESTAURANT AUGUSTINA
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 24 16 98 Fax: 011 24 16 99
Keuken : Belgisch en Toscaans
Schotels en specialiteiten :
Kangoeroe, krokodil en struisvogel. Rundercarpaccio. Kangoeroefilet met Hasseltse jenever en bospaddestoelen.
RESTAURANT TER LAECKE
3530 HOUTHALEN  (Limburg)
Tel: 011 52 67 44 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalbereidingen.
RESTAURANT ORANGERIE 'T KREKELHOF
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 22 28 12 Fax: 011 26 12 42
RESTAURANT GRAND CAFÉ PAAL 26
3583 BERINGEN  (Limburg)
Tel: 011 74 30 08 
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Steak met saus. Schotse gerookte zalm. Spaghetti bolognaise (11.50€).
RESTAURANT LE MAS KOMMILFOO
3520 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 81 15 62 Fax: 011 81 15 63
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Steak Strogonoff (24.50€). Kippensoep (5.50€). Sole meunière (28.00€).
RESTAURANT GO WELL
3830 BORGLOON  (Limburg)
Tel: 012 74 25 75 Fax: 012 74 61 83
Keuken : Brasserie
RESTAURANT FOOD EMOTIONS
3930 HAMONT-ACHEL  (Limburg)
Tel: 011 91 65 57  
Keuken : Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Jamon Ibérico "Cebo" - Manuel Maldonado (100gr) (12.00€). Cecina de Buey Valles del Esla (100gr) (12.00€). Ansjovis - Don Bocarte (8 filets) licht gemarineerd met azijn & olijfolie (6.50€).
RESTAURANT DE OUDE PASTORIJ
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 79 36 05 Fax: 089 79 36 06
Keuken : Belgisch en Mediterraans
RESTAURANT DE WIJNRANK
3550 HEUSDEN-ZOLDER  (Limburg)
Tel: 011 42 55 57 Fax: 011 43 29 73
Keuken : Internationaal
RESTAURANT DA LIDIA  hats_title 
3630 MAASMECHELEN  (Limburg)
Tel: 089 76 41 34 Fax: 089 77 42 10
Keuken : Italiaans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van ossenhaas met ganzenlever. Pesce mixto.
RESTAURANT DE KWIZIEN  hats_title hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 24 23 44 Fax: 011 22 62 22
Keuken : Frans en Belgisch
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals