restaurant belgië

Restaurants Limburg, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Limburg    terug naar vorige pagina
19 Oktober 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Limburg

RESTAURANT LA SOURCE  hats_title hats_title hats_title 
3620 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 73 97 70 Fax: 089 72 16 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines en Noordzee krab. Anjou duif.
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT JER  hats_title hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 26 26 47 Fax: 011 26 26 48
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Langoustine, gelakt buikspek, peulvruchten, lavendel-bonenkruid jus. Tartaar van gegaard kalfsvlees, radijs, pimpernickel, geitenkaas. Texel lamsvlees, courgette, milde rode peper, barbecue smaken.
RESTAURANT HOEVE DEWALLEFF
3770 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 23 70 89 Fax: 012 26 25 30
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT LA BOTTE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 36 25 45 
Keuken : Italiaans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT 'T KONIJNTJE
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 26 45 Fax: 089 30 53 18
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Mosselen kasserol Stroganoff (23.50€). Carpaccio van junior beef met een slaatje (16.00€). Konijn op Vlaamse wijze (18.00€).
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT AUGUSTINA
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 24 16 98 Fax: 011 24 16 99
Keuken : Belgisch en Toscaans
Schotels en specialiteiten :
Kangoeroe, krokodil en struisvogel. Rundercarpaccio. Kangoeroefilet met Hasseltse jenever en bospaddestoelen.
RESTAURANT TER LAECKE
3530 HOUTHALEN  (Limburg)
Tel: 011 52 67 44 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalbereidingen.
RESTAURANT VIVENDUM  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 36 07 90 Fax: 089 85 29 20
Keuken : wereldkeuken
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, bouillabaise puree, zomergroenten, mousselinesaus. Ganzenleverterrine, perzik, wortel en pistache, onze lieve vrouwe bedstro. 3 langoustines van de plancha met algenboter, zeekraal en lamsoren.
RESTAURANT DRICUSHUYS
3560 LUMMEN  (Limburg)
Tel: 013 53 28 16 Fax: 013 53 28 17
Keuken : Frans
RESTAURANT 'T KASTEELHOF VILAIN XIIII
3630 MAASMECHELEN  (Limburg)
Tel: 089 79 02 80 Fax: 089 84 32 14
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Scampi met gewokte groenten (19.50€). Dun gesneden ossenhaas, limoen-olie, parmezaanse kaas, pijnboompitten (14.50€). Steak met bio-groenten of een frisse salade en frieten (22.00€).
RESTAURANT ARLECCHINO  hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 22 76 16 Fax: 011 21 31 84
Keuken : Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Tussenribstuk van Iers Angusbeef met mosterdsaus. Antipasto all'italiano. Lasagneblaadjes met verse vissoorten en huisgerookte scampi’s.
RESTAURANT SUD ET SOL
3800 SINT-TRUIDEN  (Limburg)
Tel: 011 68 66 60 Fax: 011 70 73 34
RESTAURANT 6ZINNEN  hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 33 47 34  
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Rundstartaar, komkommer, mierikswortel & dille. Mossel en tomaat met miso, fregola & parmesan.
RESTAURANT HOTEL DE SPAENJERD  stars_title stars_title 
3640 OPHOVEN  (Limburg)
Tel: 089 56 21 46 Fax: 089 61 35 20
Keuken : Belgisch
RESTAURANT 'T BOLDERKE
3550 HEUSDEN-ZOLDER  (Limburg)
Tel: 011 91 15 34 Fax: 011 91 15 34
Keuken : Frans
RESTAURANT BRASSERIE AMBI
3700 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 26 29 50 Fax: 012 26 15 42
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Varkensvlees, gemengde groenten & schot. Scampis Moutardini. Kipfilet.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals