restaurant belgië

Restaurants Limburg, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Limburg    terug naar vorige pagina
22 Augustus 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Limburg

RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT 'T KONIJNTJE
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 26 45 Fax: 089 30 53 18
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Mosselen kasserol Stroganoff (23.50€). Carpaccio van junior beef met een slaatje (16.00€). Konijn op Vlaamse wijze (17.00€).
RESTAURANT LA BOTTE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 36 25 45 
Keuken : Italiaans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT HOEVE DEWALLEFF
3770 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 23 70 89 Fax: 012 26 25 30
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LA SOURCE  hats_title hats_title hats_title 
3620 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 73 97 70 Fax: 089 72 16 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines en Noordzee krab. Anjou duif.
RESTAURANT JER  hats_title hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 26 26 47 Fax: 011 26 26 48
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Langoustine, gelakt buikspek, peulvruchten, lavendel-bonenkruid jus. Tartaar van gegaard kalfsvlees, radijs, pimpernickel, geitenkaas. Texel lamsvlees, courgette, milde rode peper, barbecue smaken.
RESTAURANT AUGUSTINA
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 24 16 98 Fax: 011 24 16 99
Keuken : Belgisch en Toscaans
Schotels en specialiteiten :
Kangoeroe, krokodil en struisvogel. Rundercarpaccio. Kangoeroefilet met Hasseltse jenever en bospaddestoelen.
RESTAURANT TER LAECKE
3530 HOUTHALEN  (Limburg)
Tel: 011 52 67 44 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalbereidingen.
RESTAURANT HOSTELLERIE MARDAGA  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
3665 AS  (Limburg)
Tel: 089 65 62 65 Fax: 089 65 62 66
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong Meunière natuuraardappel spinazie (39.50€). Tartaar van tonijn,wasabi, ijs (29.50€). Reuze gamba’s à la plancha,zuiderse tomaten, rijst lookboter (32.50€).
RESTAURANT BOUCHON
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 23 45 74 Fax: 011 43 77 35
Keuken : fusie en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tapas.
RESTAURANT BRASSERIE JANSSENS & JANSSENS
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 34 74 Fax: 089 35 75 79
Keuken : Belgisch en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
6, 12 odf 18 gegrilde scampi met frietjes, kroketjes, rijst, pazsta of aardappelen in de schil met kruidenboter (22.00€). Gerookte zalm (8.00€). Gegrilde entrecôte, 300 gr. saus naar keuze met frietjes, kroketjes, rijst, pazsta of aardappelen in de schil met kruidenboter (17.50€).
RESTAURANT DE OUDE PASTORIJ
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 79 36 05 Fax: 089 79 36 06
Keuken : Belgisch en Mediterraans
RESTAURANT DE KLEINE STOOF
3570 ALKEN  (Limburg)
Tel: 011 59 30 04 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT TARATATA
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 23 47 67 Fax: 011 72 33 47
Keuken : wereldkeuken en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Gebakken ganzelever met banaan en kokos. Kabeljauwmoot met korst van macadamia-noten.
RESTAURANT VIVENDUM  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 36 07 90 Fax: 089 85 29 20
Keuken : wereldkeuken
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, bouillabaise puree, zomergroenten, mousselinesaus. Ganzenleverterrine, perzik, wortel en pistache, onze lieve vrouwe bedstro. 6 langoustines van de plancha met algenboter, zeekraal en lamsoren.
RESTAURANT HET MAGAZIJN
3740 BILZEN  (Limburg)
Tel:  089 49 28 78 Fax:  089 49 28 78
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van rundsvlees en ganzenlever en mosterdvinaigrette (14.00€). Tournedos Rossini (21.50€).
RESTAURANT CAFÉ CONTRAST
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 23 67 06 Fax: 011 37 82 81
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Scampi's met bieslook. Ossehaas "contrast".
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals