restaurant belgië

Restaurants Limburg, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Limburg    terug naar vorige pagina
22 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Limburg

RESTAURANT 'T KONIJNTJE
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 26 45 Fax: 089 30 53 18
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Mosselen kasserol Stroganoff (23.50€). Carpaccio van junior beef met een slaatje (16.00€). Konijn op Vlaamse wijze (18.00€).
RESTAURANT HOEVE DEWALLEFF
3770 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 23 70 89 Fax: 012 26 25 30
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT JER  hats_title hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 26 26 47 Fax: 011 26 26 48
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Langoustine, gelakt buikspek, peulvruchten, lavendel-bonenkruid jus. Tartaar van gegaard kalfsvlees, radijs, pimpernickel, geitenkaas. Texel lamsvlees, courgette, milde rode peper, barbecue smaken.
RESTAURANT LA SOURCE  hats_title hats_title hats_title 
3620 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 73 97 70 Fax: 089 72 16 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines en Noordzee krab. Anjou duif.
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT LA BOTTE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 36 25 45 
Keuken : Italiaans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT TER LAECKE
3530 HOUTHALEN  (Limburg)
Tel: 011 52 67 44 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalbereidingen.
RESTAURANT AUGUSTINA
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 24 16 98 Fax: 011 24 16 99
Keuken : Belgisch en Toscaans
Schotels en specialiteiten :
Kangoeroe, krokodil en struisvogel. Rundercarpaccio. Kangoeroefilet met Hasseltse jenever en bospaddestoelen.
RESTAURANT HOTEL DE SPAENJERD  stars_title stars_title 
3640 OPHOVEN  (Limburg)
Tel: 089 56 21 46 Fax: 089 61 35 20
Keuken : Belgisch
RESTAURANT GEBRANDE WINNING
3800 SINT-TRUIDEN  (Limburg)
Tel: 011 68 20 47 Fax: 011 48 72 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van ossenhaas (11.00€). Gebakken noordzeetong.
RESTAURANT AEN DE KERCK VAN MELVEREN  hats_title 
3800 SINT-TRUIDEN  (Limburg)
Tel: 011 68 39 65 
Keuken : Van de streek en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Ganzenlever en truffel. Tartare van makreel.
RESTAURANT LE BOUQUET GARNI
3800 SINT-TRUIDEN  (Limburg)
Tel: 011 68 97 34 Fax: 011 69 88 29
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Vol au vent (koningennehapje) hoevekip, slaatje, verse frietjes. Gebakken Sint-Jacobsvruchten crème van zandwortel/jus van schaaldieren, crunch. Varkenswangetjes Duroc lage temperatuur gegaard, verse frietjes,slaatje.
RESTAURANT MARKTZICHT
3680 MAASEIK  (Limburg)
Tel: 089 86 54 05 Fax: 089 86 13 89
Keuken : Frans en Italiaans
RESTAURANT DE PROVIANT
3920 LOMMEL  (Limburg)
Tel: 011 80 35 38 Fax: 011 80 35 38
Keuken : Belgisch en Seizoen gebonden
RESTAURANT DE STADT VAN LUIJCK  hats_title 
3800 SINT-TRUIDEN  (Limburg)
Tel: 011 19 09 69  
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Menu 6 gang 90 € (125 € wijn inb.). Zeebrugse garnaal, couscous en bouillabaisse. Tartaar van rund, Stadt van Luijck stijl .
RESTAURANT DE VISSCHERIE
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 23 14 02 Fax: 011 23 14 02
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT POESKAFFEE
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 74 03 52 
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Salade "Café Paris". Kabeljauw met spinaziepuree en een mousselinesausje.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals