restaurant belgië

Restaurants Limburg, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Limburg    terug naar vorige pagina
21 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Limburg

RESTAURANT LA BOTTE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 36 25 45 
Keuken : Italiaans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT DE KRISTALIJN  hats_title hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Gemarineerde bio-zalm met citrus, jonge radijsjes, bottarga en dille-olie. Anjou duif met zandwortel, hummus, dadels en gepekelde ui.
RESTAURANT LA SOURCE  hats_title hats_title hats_title 
3620 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 73 97 70 Fax: 089 72 16 47
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines en Noordzee krab. Anjou duif.
RESTAURANT HOEVE DEWALLEFF
3770 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 23 70 89 Fax: 012 26 25 30
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT JER  hats_title hats_title 
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 26 26 47 Fax: 011 26 26 48
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Langoustine, gelakt buikspek, peulvruchten, lavendel-bonenkruid jus. Tartaar van gegaard kalfsvlees, radijs, pimpernickel, geitenkaas. Texel lamsvlees, courgette, milde rode peper, barbecue smaken.
RESTAURANT LA FEUILLE D'OR  hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title 
3650 DILSEN  (Limburg)
Tel: 089 65 97 12 Fax: 089 65 97 22
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT DANNY VANDERHOVEN  hats_title hats_title 
3630 LANAKEN  (Limburg)
Tel: 089 24 05 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT 'T KONIJNTJE
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 26 45 Fax: 089 30 53 18
Keuken : Frans en Italiaans
Schotels en specialiteiten :
Mosselen kasserol Stroganoff (23.50€). Carpaccio van junior beef met een slaatje (16.00€). Konijn op Vlaamse wijze (18.00€).
RESTAURANT CORNEILLE  hats_title 
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 35 58 28 Fax: 089 35 58 03
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT TER LAECKE
3530 HOUTHALEN  (Limburg)
Tel: 011 52 67 44 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Garnaalbereidingen.
RESTAURANT AUGUSTINA
3500 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 24 16 98 Fax: 011 24 16 99
Keuken : Belgisch en Toscaans
Schotels en specialiteiten :
Kangoeroe, krokodil en struisvogel. Rundercarpaccio. Kangoeroefilet met Hasseltse jenever en bospaddestoelen.
RESTAURANT DE ELSARTMOLEN
3512 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 31 30 91 
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT THE THRILL
3600 GENK  (Limburg)
Tel: 089 30 70 30  
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gevulde ravioli met Alaska krab en emulsie van wortel en gember (22.00€). Côte à l'os Aberdeen Angus (1000 gr.) (2 pers.) (46.00€).
RESTAURANT MAAIVEN
3980 TESSENDERLO  (Limburg)
Tel: 013 66 88 88 Fax: 013 66 87 67
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT LA PIAZZA
3690 ZUTENDAAL  (Limburg)
Tel: 089 62 23 85 Fax: 089 62 23 86
Keuken : Italiaans
RESTAURANT EETHUIS BLANCHE
3520 HASSELT  (Limburg)
Tel: 011 81 23 01 Fax: 011 72 01 81
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte garnaalkroketje met gefruite peterselie (6.90€). Steppegras (16.00€).
RESTAURANT SPORK FOOD CAFÉ
3550 HEUSDEN-ZOLDER  (Limburg)
Tel: 011 42 41 61 
Keuken : Belgisch en Zweeds
Schotels en specialiteiten :
Spare ribs. Carpaccio van Schotse gerookte zalm . Kreeft bellevue.
RESTAURANT AMBASSADE
3640 KINROOI  (Limburg)
Tel: 089 56 45 46 Fax: 089 56 24 74
Keuken : Frans
RESTAURANT BRASSERIE AMBI
3700 TONGEREN  (Limburg)
Tel: 012 26 29 50 Fax: 012 26 15 42
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Varkensvlees, gemengde groenten & schot. Scampis Moutardini. Kipfilet.
RESTAURANT GEBRANDE WINNING
3800 SINT-TRUIDEN  (Limburg)
Tel: 011 68 20 47 Fax: 011 48 72 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van ossenhaas (11.00€). Gebakken noordzeetong.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals