restaurant belgië

Restaurants Luik, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Luik    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Luik

RESTAURANT AUX BERGES DE LA BEL
4880 AUBEL  (Luik)
Tel: 087 76 69 52 Fax: 087 76 59 96
Keuken : Frans
RESTAURANT L' ESPRIT SAIN  stars_title stars_title stars_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 33 03 14 Fax: 080 77 03 38
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Rundstartaar op z'n italiaans.
RESTAURANT LA BISTRONOMIE M
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 23 13 01 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT COULEUR ROUGE  hats_title 
4700 EUPEN  (Luik)
Tel: 087 64 79 51 
Keuken : fusie
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, kreeft, skrei, zwarte truffels, vis.
RESTAURANT L'ÔDLYS  hats_title hats_title 
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 25 31 31 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Kreeft menu (6 gang.) aan 65€ & met wijn aan (100.00€).
RESTAURANT LA CUISINE DU NAXHELET  hats_title 
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 82 64 08 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: asperges, aardbeien, baby kreeft, skrei, hopscheuten.
RESTAURANT CARPE DIEM  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
4590 OUFFET  (Luik)
Tel: 086 36 74 45 Fax: 086 36 74 47
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Gebakken ganzenlever, zoete aardappelen, crumble van cachounoten. Jonge duif met wortelen, pittig sapje, artisjok & witloof.
RESTAURANT LE VIEUX CELLIER  hats_title 
4400 FLÉMALLE  (Luik)
Tel: 04 336 73 80 Fax: 04 337 49 10
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
De kaart & menu's wisselen elke maand. Specialiteiten: huisgemaakte ganzenlever, dagelijkse verse vis,...
RESTAURANT UN MAX DE GOÛT  hats_title 
4140 SPRIMONT  (Luik)
Tel: 04 382 27 01 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE SHANGHAI  hats_title 
4000 LUIK  (Luik)
Tel: 04 222 22 63 Fax: 04 223 00 50
Keuken : Chinées
Schotels en specialiteiten :
Menu 7 gangen aan60€ - Gebakken scampi's, zout & peper. Gestoofde kwartel met vijf smaken op een bedje van salade. In blokjes gesneden kip met verse ananas (halve ananas).
RESTAURANT LE PA'SO GRILL
4520 WANZE  (Luik)
Tel: 085 41 26 71 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT LES GRANDS SARTS  hats_title hats_title 
4100 BONCELLES  (Luik)
Tel: 04 336 21 81 
Keuken : Frans en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Seizoensgebonden keuken.
RESTAURANT L' OLIVIER DES SENS  hats_title hats_title 
4130 TILFF  (Luik)
Tel: 04 227 68 00 
Keuken : Frans en van de zee
RESTAURANT L' AUBERGE  hats_title 
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 77 48 33 Fax: 087 77 48 40
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Salade van Sint-Jacobsschelpen en zuurachtig sausje (20.00€).
RESTAURANT TCHANTCHÈS & NANESSE
4020 LUIK  (Luik)
Tel: 0475 58 36 91 
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT LA BELLE ÉPOQUE
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 77 54 03 Fax: 087 77 54 03
Keuken : Frans
RESTAURANT A LA TRUITE ARGENTÉE  hats_title 
4960 MALMEDY  (Luik)
Tel: 080 78 61 73 Fax: 080 78 59 73
Keuken : Frans en Van de streek
RESTAURANT LE P'TIT GABY  hats_title 
4280 HANNUIT  (Luik)
Tel: 019 63 37 72 
Keuken : Frans
RESTAURANT CHEZ GERTY
4950 WEIMES  (Luik)
Tel: 080 67 99 89 Fax: 080 67 83 85
Keuken : Van de streek en Brasserie
RESTAURANT MANOIR DE LÉBIOLES  stars_title stars_title stars_title 
4900 SPA  (Luik)
Tel: 087 79 19 00 Fax: 087 79 19 99
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Menu 6 gangen aan. Gebraden staartstuk met cantharellen, risotto Carnaroli met tuinverse kruiden, knapperig broodje met beenmerg, kreeftennat. Simmentaler ossenhaas, romige puree van het Bintje met een seizoenstableau van groenten, gebakken ganzenlezer met een Bourgondische tanninerijke jus.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals