restaurant belgië

Restaurants Namen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Namen    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Namen

RESTAURANT EPICES & NOUS  hats_title hats_title 
5101 ERPENT  (Namen)
Tel: 081 31 32 24 
Keuken : Frans en Brasserie
RESTAURANT L' ESPIÈGLERIE  hats_title hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 24 00 24 Fax: 081 24 00 25
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
RESTAURANT LA VACHE QUI VOLE
5170 PROFONDEVILLE  (Namen)
Tel: 0477 57 84 34 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: mosselen, Sint-jakobsschelpen, baby kreeft, aardbeien van Wépion.
RESTAURANT MATTHIAS AND SEA  hats_title 
5651 WALCOURT  (Namen)
Tel: 071 21 86 20 
Keuken : van de zee en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Gerijpt vlees van Galicia.
RESTAURANT LE COUP DE FOLIE
5590 CINEY  (Namen)
Tel: 083 66 87 77 
Keuken : Frans
RESTAURANT UPPKÖK  hats_title 
5330 SART-BERNARD  (Namen)
Tel: 081 51 20 23 
Keuken : Frans
RESTAURANT RESTAURANT MICHEL  hats_title 
5021 BONINNE  (Namen)
Tel: 081 21 54 73 Fax: 081 21 51 24
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
(In seizoen: wild, skrei, kreeft, zwarte truffels).
RESTAURANT AU PHIL DES SAVEURS  hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 64 04 44 
Keuken : Frans en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, sardines, ansjovis van Cantabrië, octopus.
RESTAURANT LA PETITE FUGUE  hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 23 13 20 
Keuken : Frans
RESTAURANT ALAIN STIERS  hats_title hats_title 
5500 FALMIGNOUL  (Namen)
Tel: 082 74 42 11 Fax: 082 74 40 56
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken Jacobsnoten, groene kool met spek, truffelsap emulsie (23.00€).
RESTAURANT STARCHEF
5630 CERFONTAINE  (Namen)
Tel: 0473 21 19 80 
Keuken : Frans
RESTAURANT OLIVIER 4  hats_title hats_title hats_title 
5100 DAVE  (Namen)
Tel: 081 22 62 66  
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In seizoen: asperges, kreeft, zwarte truffels, wild, witte truffels.
RESTAURANT LA CÔTE D'OR  hats_title  stars_title stars_title stars_title 
5600 PHILIPPEVILLE  (Namen)
Tel: 071 66 81 45 Fax: 071 66 67 97
Keuken : Frans
RESTAURANT LE CINQUANTE-QUATRE - 54
5100 DAVE  (Namen)
Tel: 081 58 04 40 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gepelde gamba's à la plancha & risotto met oude parmezaanse kaas (16.00€). Geroosterde & gekonfijte eenddenbout, herfst garnituur (17.00€).
RESTAURANT LES PAPILLES
5530 YVOIR  (Namen)
Tel: 082 64 52 04 
Keuken : Frans
RESTAURANT LE BOUCHON  hats_title 
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 22 85 70 
Keuken : Tapas en gastronomisch
RESTAURANT CHEUNG
5630 SILENRIEUX  (Namen)
Tel: 071 63 45 99 Fax: 071 63 45 98
Keuken : Chinées (Kanton)
RESTAURANT ENTRE NOUS  hats_title 
5590 CINEY  (Namen)
Tel: 083 40 05 40 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Seizoen: wild, asperges, mosselen, kreeft, bospaddestoelen.
RESTAURANT LE GRILL DES TANNEURS
5000 NAMEN  (Namen)
Tel: 081 24 00 24 Fax: 081 24 00 25
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Rundscarpaccio (14.00€). Rundstartaar minute (14.00€). Lamskroon in kruidenkorst met mosterd en rozemarijn sap (24.00€).
RESTAURANT LE WALHÈRE ROI
5520 ONHAYE  (Namen)
Tel: 082 69 97 19 
Keuken : Frans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals