restaurant belgië

Restaurants Oost-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Oost-Vlaanderen    terug naar vorige pagina
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Oost-Vlaanderen

RESTAURANT HOF VAN CLEVE  hats_title hats_title hats_title hats_title 
9770 KRUISHOUTEM  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 383 58 48 Fax: 09 383 77 25
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Kikkerbillen 'Les Dombes', bellota, parmezaanse kaas, pesto. Jonge duif uit Anjou met truffel, aardappelmousseline, paddenstoel, krokant spek.
RESTAURANT BELGA QUEEN
9000 GENT  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 280 01 00 Fax: 09 235 25 95
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Ossenhaas van Charolais rund. Garnalen kroketjes. Verse Americain van Charolais, kaviaar en vingerhoedje met Peket.
RESTAURANT ONDER DE TOREN  hats_title 
9850 HANSBEKE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 233 00 09 Fax: 09 233 00 09
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Ganzenleverterrine en mousse met kersengel, crumble van framboos en huisgemaakte brioche. Handgerolde couscous M'hamsa met kokkels, inktvis en ras el hanout.
RESTAURANT PAKHUIS  hats_title 
9000 GENT  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 223 55 55 Fax: 09 225 71 05
Keuken : Brasserie en Frans
RESTAURANT LIJSTERBES  hats_title 
9290 BERLARE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 367 82 29 Fax: 09 367 85 50
Keuken : creatief
Schotels en specialiteiten :
Gazpacho Raw. Zeebars in zoutkorst (2pers) (75.00€).
RESTAURANT 'T GARNIERKEN, BIJ 'T GEZIN VAN PAEMEL  hats_title 
9000 GENT  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 222 22 91 Fax: 09 222 22 91
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Diner van zaterdag avond aan 38€ - Weekend menu aan 55€ & 65€ met wijn. Schotse wilde zalm zeebanaan, gin tonic schilferijs, peper. Correze Kalfs Schnitzel.
RESTAURANT HOF TER EYCKEN  hats_title 
9400 NINOVE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 054 33 70 81 Fax: 054 32 81 74
Keuken : Frans en Mediterraans
Schotels en specialiteiten :
Filet van tarbot. Blauwe noorse kreeft. Duif uit Anjou.
RESTAURANT MERLOT
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 06 08 Fax: 03 776 96 86
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Steak tartaar met verse frietjes. Carpaccio van rund. Salade Merlot (kip, spek, feta & aardbei).
RESTAURANT ALBATROS  hats_title 
9320 AALST  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 053 83 00 78 Fax: 053 83 97 57
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Paling in ‘t groen. Cocktail van scampi en Noordzeegarnalen . Gebakken zalmfilet met Provençaalse saus.
RESTAURANT KASTEEL VAN LAARNE  hats_title hats_title 
9270 LAARNE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 230 71 78 Fax: 09 230 33 05
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT 'T KORENNAER  hats_title hats_title hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 778 08 45 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Onze versie van paling in 't groen, hand gesneden frietjes (34.90€). Zeebaars, zeeuwse mossel, kokkels, courgette, fregola parels (27.90€). Rubra gallego 8 weken gerijpt by Dierendonck, BBQ, big green egg pickles bearnaise, dikke friet, hart van kropsla (35.90€).
RESTAURANT DE ROOSELAER
9070 HEUSDEN  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 231 55 13 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Paling gegrild op houtvuur, sausje met groene kruiden . Degustatie van ganzenlever (24.00€). Gebakken kalfszwezeriken (36.00€).
RESTAURANT HOSTELLERIE LOU PAHOU  stars_title stars_title stars_title 
9600 RONSE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 055 21 91 11 Fax: 055 20 91 04
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ganzenleverpastei gemarineerd in Muscat en aromaten (20.00€). Kabeljauwhaasje met rivierkreeftjes en gestoofd witloof in blanke botersaus (25.00€).
RESTAURANT HOSTELLERIE TER HEIDE  stars_title stars_title stars_title 
9971 LEMBEKE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 377 19 23 Fax: 09 377 51 34
Keuken : Frans
RESTAURANT 'T SCHITTEREND ONGELUK
9550 HERZELE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 053 41 06 39  
Keuken : Frans
RESTAURANT GASTHOF MALPERTUS  hats_title 
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 776 73 44 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel jus, seizoen garnituur (32.00€). Drieluik van in het huis bereide ganzenlever met brioche brood (19.50€). Noorzeetong, paling, mossels, garnaal in witte wijnsaus Normande (33.00€).
RESTAURANT AU BAIN MARIE  hats_title 
9800 DEINZE  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 222 48 65 Fax: 09 220 76 58
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
In hoeveboter gebakken entrecôte met witloofsalade (30.00€). Half dozijn oesters (seizoen). Gebakken of gegrilde Noordzeetong, verse frietjes & sla .
RESTAURANT IN 'T BOLDERSHOF
9831 SINT-MARTENS-LATEM  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 282 75 45 Fax: 09 282 93 28
Keuken : Belgisch en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Cote a L‘os (2 personen) (39.00€). Ganzenlever met een glaasje Rivesaltes (17.50€). Sole Meuniere (23.00€).
RESTAURANT VAN ARTEVELDE
9000 GENT  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09 233 33 31 Fax: 09 233 11 02
Keuken : Belgisch en Internationaal
RESTAURANT PIZZERIA PRIMA DONNA
9000 GENT  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0475 40 13 00 Fax: 0477 82 65 22
Keuken : pizza
Schotels en specialiteiten :
Pizza van de chef: kaas, tomaat, ui paprika, champignons, gehakt, asperges, verse tomaat (8.00€). Spaghette bolognese : tomatensaus, groenten en gehakt (5.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals