restaurant belgië

Restaurants Hamme, Oost-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Hamme    terug naar vorige pagina
26 Oktober 2016

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Geen resultaat


Geen overeenstemmend resultaat gevonden.

Kijk uw zoekactie goed na en verfijn het zo goed mogelijk.

Misschien was u op zoek naar een HOTEL of een SEMINARIECENTRUM en niet een restaurant,Om een restaurant, een hotel, een banketzaal of een seminariecentrum in ons database inschrijven hier klikken

<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Specialiteit:
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
Type keuken:

In provincie:

Budget p.p.(à la carte):

Menu 3 gangen zonder wijn:

Lunch 2 gangen zonder wijn:

kokmutsen:

Open vandaag:
Rookkamer:

DE DELTAWEB PLUS:
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Mooi kader
Pareltje
Men eet op het terras
Vaste waarde
Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: DE VLAAMSCHE POTDe mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Een charmant en romantisch eethuis met de belofte van een zeer lekkere en typisch Vlaamse keuken. De waterzooi is op zich al een bezoek overwaard. Een zweempje kritiek toch voor de bediening die de situatie niet altijd even vlot aankan. De wijnkaart is dan weer rijk gevarieerd.

Andere ideeën restos ?
Drie Fonteinen
Weinebrugge
RESTAURANT LINDEKEMALE MOLEN Het restaurant heeft sinds 1970 een onderkomen gevonden in een historisch pand, een oude graanmolen op de Woluwe. Tot de tweede helft van de zeventiende eeuw waren er in Sint-Lambrechts-Woluwe vier molens in gebruik. In de twintigste eeuw moet de graanmolen door de concurrentie van meelfabrieken de meelproductie stopzetten en wordt overgestapt op snuiftabak en cichorei. Het hoofdgebouw wordt in het begin van de 20ste eeuw tot café-melksalon omgevormd.

Dit artikel lezen

STAMPPOT MET PREI EN NOTEN Stevig, winters stamppotje met prei, paprika en cashewnoten. Lekker vegetarisch en simpel om klaar te maken

Ingrediënten
Porties: 4
• 1 kilo aardappelen
• zeezout en peper, naar smaak
• 750 gr prei
• 1 rode paprika

Dit artikel lezen

EQUINOXX – UKKEL: Equinoxx tekent tweemaal per jaar voor een evenlange dag als nacht. Francis Lefèvre koos deze benaming voor zijn restaurant, niet omdat de oud leerling van het CERIA een fervente aanhanger is van de astronomie, maar wel omdat deze benaming het evenwicht symboliseert dat hij wil bereiken in zijn restaurant. Evenwicht tussen enerzijds het welzijn van de klanten en anderzijds de creativiteit en kwalitatieve producten die hij de klanten voorschotelt.

Dit artikel lezen

EXQUISA-CHEF YANAïKA WORDT GEZICHT ‘DAG VAN DE KAAS’ De dag van de Kaas legt dit jaar de nadruk op de uitgebreide culinaire mogelijkheden met kaas. Op elk moment van de dag kan je kaas eten: als beleg bij het ontbijt, als gezond vieruurtje of als klassieke kaasschotel ’s avonds. Maar met kaas kan je nog veel meer richtingen uit. Yanaïka Skrzyszkowiak: “Er zijn ontelbaar veel leuke en lekkere toepassingen te bedenken. Zacht, hard of gesmolten, kaas kan verrassend variëren in smaak, aroma en structuur. Mijn uitdaging is om iets vernieuwend te bereiden, en toch niet te vergezocht.”

Dit artikel lezen

RESTAURANT SMOODS: SHARING, LIVING ROOM, LIPSTICK & BUBBELS SmoodS , aan de Brusselse Koningsstraat bestaat inmiddels alweer 3 jaar. Eén van de kernwaarden van hotel BLOOM! en SmoodS is ‘sharing’: het delen van unieke ervaringen met je vrienden, familie of collega’s.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals