restaurant belgië

Restaurants , Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Gelieve een zoek-woord te voeren


Het ingevoerde aantal criteria is niet voldoende.
Gelieve opnieuw te beginnen door meer informatie te geven
<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Specialiteit:
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
Type keuken:

In provincie:

Budget p.p.(à la carte):

Menu 3 gangen zonder wijn:

Lunch 2 gangen zonder wijn:

kokmutsen:

Open vandaag:
Rookkamer:

DE DELTAWEB PLUS:
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Mooi kader
Pareltje
Men eet op het terras
Vaste waarde
Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

ROODEN SCILT – ERPS KWERPS: Topchef Hans Jurgen Porteman heeft samen met zijn echtgenote Regine het restaurant Rooden Scilt waar ze nu toch al meer dan 20 jaar actief zijn een nieuwe inrichting meegegeven.

Dit artikel lezen

FRIDA & THE HENRY’S: Op de plek waar in 1876 in Mechelen de danszaal Scala was gevestigd, kan je nu dineren in een eigentijds en zorgeloos restaurant. De danszaal die verdween door de inslag van een V2-bom in de 2de wereldoorlog maakte indertijd plaats voor een garage waar vooral de voorlopers van de moderne gsm’s werden geïnstalleerd. De oude garage werd enkele jaren terug omgetoverd tot een restaurant met 32 couverts.

Dit artikel lezen

AALSTERSE VLAAI In Oost-Vlaanderen zijn vlaaien een zeer populair kermisdessert. Vooral ten oosten van Gent kent men heel wat varianten. En deze vlaaien werden en worden niet enkel door bakkers gebakken, maar ook menig huisvrouw heeft haar favoriete recept...

Dit artikel lezen

DELITRAITEUR: STRATEGISCHE ONTWIKKELING Zopas werd met de opening van een bijkomend verkopspunt in Vlaams Brabant , een nieuwe stap gezet in de versterking van de Vlaamse aanwezigheid van Delitraiteur . Het nieuwe verkoopspunt in Boortmeerbeek wordt beheerd als filiaal.

Dit artikel lezen

LE PETIT PONT - UKKEL: Restaurant Le Petit Pont in Ukkel was vele jaren de absolute ontmoetingsplaats voor fijnproevers maar evenzeer voor de liefhebbers van de rasechte Brusselse keuken. Toch verzeilde de exploitatie in een soort georganiseerde wanorde waardoor het aantal klanten zienderogen terugliep. Voor zaakvoerder Thierry Van Damme een reden voor een drastische koerswijziging mede door een eerder sentimentele verbondenheid.

Dit artikel lezen

HET RESTAURANT VAN DE WEEK

ANTONIO MORREALE ANTONIO MORREALE
Verzorgde en volledig vernieuwde gelagzaal en keuken in 2013. Chef Antonio Morreale, die onlangs door Delta verkozen werd als vertegenwoordiger van de Italiaanse keuken in onze palmares van de restaurants per specialiteit in België, is een kei aan het fornuis die de beste dingen uit zijn pan kan laten swingen, perfect verzorgd tot in de kleinste details. Deze smaakvolle gerechten worden, tegen vriendelijke prijzen, in dit prachtig volledig vernieuw 'classe' decor, vergezeld door een gevarieerde keuze aan wijnen uit de wel zeer rijke kelder en bovendien nog de charme van een ruim en elegant terras alsook een onberispelijke service.

Meer info

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals