restaurant belgië

Restaurants , Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
24 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Gelieve een zoek-woord te voeren


Het ingevoerde aantal criteria is niet voldoende.
Gelieve opnieuw te beginnen door meer informatie te geven
<< terug

GEAVANCEERDE MULTI CRITERIA ZOEKMOTOR

Restaurant / hotel:

Specialiteit:
Naam:

Straat:

Postcode: Stad:
     
Type keuken:

In provincie:

Budget p.p.(à la carte):

Menu 3 gangen zonder wijn:

Lunch 2 gangen zonder wijn:

kokmutsen:

Open vandaag:
Rookkamer:

DE DELTAWEB PLUS:
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Mooi kader
Pareltje
Men eet op het terras
Vaste waarde
Eenvoudige zoekmotor
Ontdek: LE MAXRestaurants in Brussel

De mening van Deltagids
Restaurant info
Specialiteiten
Fotogalerij
Publieksmening
Reserveren

Sardinië in Brussel, sinds 1975, en met het beste dat het te beiden heeft: een zonnige en met smaak ingerichte eetplaats, een wijnkelder met blote bakstenen muren en een lounge als tempel voor het vergieten van cognac en grappa, het roken van Churchill en Cohiba. Een uitbundige en getalenteerde chef, een Italiaanse kaart met aangenaam verrassende ontdekkingen aan Sardijnse spijs en drank. Een bediening in eenklank met de keuken en de klanten en een prijslijst die veel keus biedt voor weinig kosten. Dit is immers een huis dat altijd al een zeer proactief prijzenbeleid gevoerd heeft (getuige, de kaart die weldra weer bijgesteld en aangepast wordt aan de financiële crisis, met voorgerechten voor 5€ of hoofdgerechten voor 11 €). Maar Max werkt ook milieubewust en let op het klimaat (nagenoeg alle producten komen eigen land, om transport en CO2-uitstoot te beperken die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde). Een aanpak die onze steun verdient, door een vaker bezoekje met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld…

’T GOE GEDACHT HAACHT Een jaar na de opening van eetcafé-brasserie ’t Goe Gedacht staat de populariteit van deze sympathieke eetgelegenheid in Haacht in het absolute zenit. Achter deze nieuwe zaak in het centrum van Haacht gaat het trio Veronique Servranckx-Van der Sande, samen met zoon Glenn en dochter Jill schuil. Hoewel Veronique altijd in de administratie heeft gewerkt, was koken haar grote passie, tijdens haar werk volgde ze trouwens in avondschool een opleiding kok in VTI Leuven, opleiding die ze echter niet afmaakte. Toch bleef koken voor haar een absolute passie.”Was ik niet met kookboeken in de weer, dan surfte ik op tal van kooksites” aldus Veronique.

Dit artikel lezen

NETWERK VAN ‘SMART WORK CENTERS’ Het eerste netwerk van ‘Smart Work centers’ geïnstalleerd op Axisparc van Mont-Saint-Guibert kreeg bij zijn officiële opstart een zeer ruime belangstelling van tal van potentiële klanten. Dit initiatief van de VZW Euro Green dat kadert in een nieuwe arbeidsfilosofie en komt tegemoet aan de toenemende noden van de ondernemingen op het stuk van flexibiliteit, mobiliteit en produktiviteit.

Dit artikel lezen

ROUSSILLON DESSERT TROPHY Voor de 7de editie koos deze professionele wedstrijd voor restauranthouders en hun patissiers als thema: de perfecte combinatie vinden tussen een Vin Doux Naturel en een dessert op basis van gedroogde vruchten en honing.

Dit artikel lezen

NIEUWE OOGST MOSSELEN VAN ZELDZAME KWALITEIT ‘Gulle mossel tegen schappelijke prijs’


Het nieuwe mosselseizoen heeft een vliegende start gemaakt. In geen jaren zijn zo vroeg zulke hoge vleesgehaltes gehaald als op dit moment. De natuur heeft de Zeeuwse mosselkweker enorm verrast. Vanwege de topkwaliteit en alle opwinding rondom de door Zeeland en delen van België trekkende Tourkaravaan werden afgelopen weekend - ondanks eerdere planning om 8 juli als startmoment aan te houden - al de eerste mosselen uitgeleverd aan restaurants en viswinkels in België.

Dit artikel lezen

RESTAURANT ZENO IN BRUGGE Zeno, het hoofdpersonage van Marguerite Yourcenars historische roman ‘Het hermetisch zwart’ is arts, alchemist en reiziger, geboren en opgegroeid in het 16de eeuwse Brugge. Zijn persoon staat voor het ontstaan van het vrije denken, en zijn zoektocht naar bewustwording overstijgt het toenmalige erkende normbesef.

Dit artikel lezen

Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals