restaurant belgië

Restaurants Vlaams Brabant, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Vlaams Brabant    terug naar vorige pagina
20 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Vlaams Brabant

RESTAURANT DE GANCK
1790 AFFLIGEM  (Vlaams Brabant)
Tel: 053 68 57 04 Fax: 053 68 57 04
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Tournedos van kalfsvlees. Carpaccio van rundsvlees met truffelvinaigrette. Gebakken contrefilet met peperroom.
RESTAURANT FIDALGO  hats_title hats_title 
3300 TIENEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 0475 61 21 55 
Keuken : Frans
RESTAURANT YI JIANG NAN  hats_title 
1640 SINT-GENESIUS-RODE  (Brussel)
Tel: 02 380 30 38 
Keuken : Chinées en Thaïs
RESTAURANT KZEG A MODA
1620 DROGENBOS  (Brussel)
Tel: 02 377 65 86 Fax: 02 377 66 16
Keuken : Belgisch en Brasserie
RESTAURANT RESTAURANT BRASSERIE JEROEN STORME
1830 MACHELEN  (Brussel)
Tel: 02 253 54 56 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Black Angus Rib eye, frietjes, salade en duivelsaus (36.00€). Gemarineerde zalm met piccalilly van venkel en champagne vinaigrette (16.00€). Gebraiseerde kalfszwezerikken, paddenstoelen, saus van truffel (34.00€).
RESTAURANT DRIE FONTEINEN
1650 BEERSEL  (Brussel)
Tel: 02 331 06 52 Fax: 02 331 07 03
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Op vel gebakken kabeljauwfilet met vleesjus en preistoemp. Salade van scampi's met kriekenlambiekvinaigrette. Wilde paling in 't groen (19.50€).
RESTAURANT 'T KREUKELTJE
1755 GOOIK  (Vlaams Brabant)
Tel: 054 56 81 07  Fax: 054 56 80 36
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, groene asperges en zomerse truffels (44.00€).
RESTAURANT 'T KRIEKSKE
1500 HALLE  (Vlaams Brabant)
Tel: 02 380 14 21 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ribstuk.
RESTAURANT ALOYSE KLOOS  hats_title 
1560 HOEILAART  (Brussel)
Tel: 02 657 37 37 
Keuken : Frans
RESTAURANT DE LINDE  hats_title 
3080 TERVUREN  (Brussel)
Tel: 02 767 87 42 
Keuken : Frans
RESTAURANT COUVERT COUVERT  hats_title hats_title hats_title 
3001 LEUVEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 29 69 79 Fax: 016 29 59 15
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ribstuk gerijpt door Filip Rondou, kappertjes en olijven (p.p.). Bretoense kreeft, consommé van meloen en onze curry. Lijnzeebaars, zeewier, tomaten en grijze garnalen.
RESTAURANT ANTONIO MORREALE  hats_title hats_title 
1930 ZAVENTEM  (Brussel)
Tel: 02 721 00 81 
Keuken : Italiaans en Frans
Schotels en specialiteiten :
Zeeduivel medaillons met champagne & zwarte truffel sap. Sint jacobsnoten met witloof. Kalfszwezerik met oesterzwammen & mosterd.
RESTAURANT DE KAPBLOK  hats_title 
1700 DILBEEK  (Brussel)
Tel: 02 569 31 23 Fax: 02 569 67 23
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf & versgeklopte Béarnaise (24.00€). Sauté van tijgergarnalen met mousse van geitenkaas, gegrilde paprika & dressing van fijne kruiden (18.00€). Gebraden lijnbaars met geuren uit de Provence, blanke botersaus met basilicum (27.00€).
RESTAURANT FOODSQUARE
1831 DIEGEM  (Brussel)
Tel: 02 725 30 50 Fax: 02 721 39 58
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Buffet à volonté 's middags en 's avonds (25.00€).
RESTAURANT DE GELOFTE
3200 AARSCHOT  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 57 36 75 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT AL PEPERONE
1780 WEMMEL  (Brussel)
Tel: 02 460 75 20 
Keuken : Italiaans en pizza
RESTAURANT MY-TAÏ
1970 WEZEMBEEK-OPPEM  (Brussel)
Tel: 02 731 27 26 Fax: 02 731 14 15
Keuken : Thaïs
RESTAURANT LES ÉLEVEURS
1500 HALLE  (Vlaams Brabant)
Tel: 02 361 13 40 Fax: 02 363 32 78
Keuken : Frans en Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Groenten Gerdje van de dag (16.50€). Tartaar van rund in cannelloni van Oostindische kers (16.50€). Hoevekip op z’n “libanees” (21.00€).
RESTAURANT HOF VAN CRAYNBERGH  hats_title 
3140 KEERBERGEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 015 51 65 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook (38.00€). Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout (29.00€). Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus (38.00€).
RESTAURANT LA ROSERAIE  hats_title 
1780 WEMMEL  (Brussel)
Tel: 02 456 99 10  Fax: 02 460 83 20
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Kreeft menu 4 gang. aan 59€ - Zeevissen blanquette met Sauvignon witte wijn (28.00€). Gegrilde Sint Jakobsschelp & gebraden appelen in hun azijn (21.00€). Haasrug “Arlequin” bosbessen & kroketten.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals