restaurant belgië

Restaurants Vlaams Brabant, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Vlaams Brabant    terug naar vorige pagina
24 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Vlaams Brabant

RESTAURANT L' AUBERGE SAINT-PIERRE  hats_title 
1970 WEZEMBEEK-OPPEM  (Brussel)
Tel: 02 731 21 79 Fax: 02 731 85 80
Keuken : Italiaans en Frans
RESTAURANT FOODSQUARE
1831 DIEGEM  (Brussel)
Tel: 02 725 30 50 Fax: 02 721 39 58
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Buffet à volonté 's middags en 's avonds (25.00€).
RESTAURANT 'T KREUKELTJE
1755 GOOIK  (Vlaams Brabant)
Tel: 054 56 81 07  Fax: 054 56 80 36
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Tarbot, groene asperges en zomerse truffels (44.00€).
RESTAURANT COUVERT COUVERT  hats_title hats_title hats_title 
3001 LEUVEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 29 69 79 Fax: 016 29 59 15
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ribstuk gerijpt door Filip Rondou, kappertjes en olijven (p.p.). Bretoense kreeft, consommé van meloen en onze curry. Lijnzeebaars, zeewier, tomaten en grijze garnalen.
RESTAURANT FIDALGO  hats_title hats_title 
3300 TIENEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 0475 61 21 55 
Keuken : Frans
RESTAURANT HOF VAN CRAYNBERGH  hats_title 
3140 KEERBERGEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 015 51 65 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook (38.00€). Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout (29.00€). Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus (38.00€).
RESTAURANT DE VOILE ROUGE
1860 MEISE  (Brussel)
Tel: 02 268 81 91 Fax: 02 267 02 00
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Ierse Entrecôte, “Cuberoll” (+/-300gr) (23.50€). Rundscarpaccio met olijfolie, rucola, basilicum en armezaanschilfertjes (14.50€). Kabelkauwrug met mousselinesaus, aardappelen duchesse (24.00€).
RESTAURANT DE REFUGIE  hats_title 
3300 TIENEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 82 45 32 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Anjouduif. Kreeft van de chef met fijne tuinkruiden en hazelnootboter (25.00€). Bouillabaisse.
RESTAURANT RESTAURANT BRASSERIE JEROEN STORME
1830 MACHELEN  (Brussel)
Tel: 02 253 54 56 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Black Angus Rib eye, frietjes, salade en duivelsaus (36.00€). Gemarineerde zalm met piccalilly van venkel en champagne vinaigrette (16.00€). Gebraiseerde kalfszwezerikken, paddenstoelen, saus van truffel (34.00€).
RESTAURANT LES ÉLEVEURS
1500 HALLE  (Vlaams Brabant)
Tel: 02 361 13 40 Fax: 02 363 32 78
Keuken : Frans en Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Groenten Gerdje van de dag (16.50€). Tartaar van rund in cannelloni van Oostindische kers (16.50€). Hoevekip op z’n “libanees” (21.00€).
RESTAURANT DE LINDE  hats_title 
3080 TERVUREN  (Brussel)
Tel: 02 767 87 42 
Keuken : Frans
RESTAURANT DE GELOFTE
3200 AARSCHOT  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 57 36 75 
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT ALAIN BIANCHIN  hats_title hats_title 
3090 OVERIJSE  (Brussel)
Tel: 02 657 67 88 
Keuken : Frans en gastronomisch
RESTAURANT AL PEPERONE
1780 WEMMEL  (Brussel)
Tel: 02 460 75 20 
Keuken : Italiaans en pizza
RESTAURANT 'T KRIEKSKE
1500 HALLE  (Vlaams Brabant)
Tel: 02 380 14 21 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ribstuk.
RESTAURANT D' ARTAGNAN  hats_title hats_title hats_title 
3000 LEUVEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 29 26 26 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Filet pur Ierse Angus beef, béarnaise minute, verse frietjes (39.00€). Tataki Rode Tonijn, Wasabi, geroosterde sesam, pepquino wortelkroketje met gember & koriander, sakura (26.00€). Wilde eend, fritjes van bataat met rozemarijn & look, warme vijg, salade radichio, Jonagold & rozijn infusie balsamico (34.00€).
RESTAURANT KZEG A MODA
1620 DROGENBOS  (Brussel)
Tel: 02 377 65 86 Fax: 02 377 66 16
Keuken : Belgisch en Brasserie
RESTAURANT DE KAPBLOK  hats_title 
1700 DILBEEK  (Brussel)
Tel: 02 569 31 23 Fax: 02 569 67 23
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf & versgeklopte Béarnaise (24.00€). Gebraden lijnbaars met geuren uit de Provence, blanke botersaus met basilicum (27.00€).
RESTAURANT SPAANS DAK  hats_title 
3050 LEUVEN  (Vlaams Brabant)
Tel: 016 47 33 33 Fax: 016 47 38 12
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeewolf venkel feta amandel (36.00€). Geitenkaaskroket (26.00€). Holstein kalfslende, bloemkool, spelt, girolle, cherry (38.00€).
RESTAURANT DE GANCK
1790 AFFLIGEM  (Vlaams Brabant)
Tel: 053 68 57 04 Fax: 053 68 57 04
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Tournedos van kalfsvlees. Carpaccio van rundsvlees met truffelvinaigrette. Gebakken contrefilet met peperroom.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals