restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
28 Juni 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (48.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT BHAVANI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 90 25  Fax: 050 33 90 29
Keuken : Indisch en vegetarisch
Schotels en specialiteiten :
Menu 2 gangen (33.00€).
RESTAURANT MARIA VAN BOURGONDIË
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 20 66 Fax: 050 34 76 95
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Lamskroon, Gentse mosterd saus, aardappelgratin. Ganzenlever. Gebakken kabeljauw 'royal'.
RESTAURANT MAXIMILAAN VAN OOSTENRIJK
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 47 23 Fax: 050 34 13 00
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Op houtskool gegrilde côte à l'os (1 pers.) met een choronsausje, salade en frietjes (22.95€). Vlaamse ham (11.95€). Gegrilde langoustines met lookboter (voorgerecht 18.95€) - hoofdgerecht (25.95€).
RESTAURANT KWIZIEN DIVIEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 71 29 Fax: 050 34 39 04
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Vlaamse rundstoverij, frietjes en slaatje (20.50€). Kaaskroketjes met seizoen slaatje (14.00€). Gebakken St Jacobsnootjes met saffraanrisotto (25.00€).
RESTAURANT LE PANIER D'OR
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 32 34 Fax: 050 34 60 09
Keuken : Belgisch en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Tournedos met saus naar keuze. Tomaat met verse noordzeegarnalen. Waterzooi van vis en schaaldieren.
RESTAURANT DE KARTUIZER
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0479 68 10 29 Fax: 050 68 54 37
Keuken : kroeg en Internationaal
RESTAURANT ‘T HUIDEVETTERSHUIS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 95 06 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tongschar hoeve-eitje, garnaal, kokkels. Onze garnaalkroketten. Kalfsblanquette.
RESTAURANT TOM POUCE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 03 36 Fax: 050 34 63 53
Keuken : Belgisch en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Steak natuur of met saus. Paté van het huis met toast. Scampi's in looksaus.
RESTAURANT BISTRO TABLEAU
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 49 11 80  
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Iers Angus steak met pepersaus of champignonsaus en frietjes (20.00€). Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje (12.00€). Gebakken zeetong met frietjes (23.00€).
RESTAURANT DE PEPERMOLEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 49 02 25 Fax: 050 49 02 26
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde ossenhaas "filet pure" met warme seizoensgroentjes en verse frietjes (21.00€). 6 holle Zeeuwse oesters (12.50€). Kabeljauwhaasje gebakken in de beste boter met een puree van bintjes en jonge prei (22.50€).
RESTAURANT LIEVEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 09 75 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tartaar van makreel met tomaat en sorbet van komkommer. Zeebaars met shitake, risotto van schabel en nieuwe uil.
RESTAURANT DELL' ARTE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 07 66  
Keuken : Belgisch en Frans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals