restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
19 Oktober 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT THE SIXTIES
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 47 69 47  
RESTAURANT CAFÉ DES ARTS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 34 68 Fax: 050 34 62 75
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Vlaamse stoofkarbonaden met Brugs Bier (19.00€). Tomaat met Zeebrugse garnalen (17.50€). Mosselen met witte wijn (22.50€).
RESTAURANT LE MYSTIQUE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 44 44 45 Fax: 050 44 44 40
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DELL' ARTE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 07 66  
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT PATRICK DEVOS  hats_title hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 55 66 Fax: 050 33 58 67
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Kalfsvlees, puree van knoflook, gebakken artisjok met peterselie, gebakken knollen. Noordzeekrab met verschillende soorten tomaat, gel van tomaat, sausje van basilicum. Gegrilde Presa de Ibérico, spinazie, abrikozen en pistaches, crème van bloemkool, béarnaise van kruiden.
RESTAURANT GRAND CAFÉ BELFORT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 50 33 22 62 Fax: 50 34 22 58
Keuken : Belgisch en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Vlaamse stoofkarbonades. Verse paling in 't groen. Bouillabaise van Noordzeevis.
RESTAURANT SHALIMAR TANDOORI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0478 80 07 87 
Keuken : Indisch
RESTAURANT ASSIETTE BLANCHE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 94 
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Ierse filet pur, geconcasseerde peper, slaatje, frietjes (31.00€). Smeus met huisgepelde grijze garnalen, gepocheerd hoeve-eitje (20.00€). Kabeljauwhaas à l' Ostendaise (38.00€).
RESTAURANT LE CHEF ET MOI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 39 60 11 
Keuken : Seizoen gebonden en kroeg
RESTAURANT DE DRIE ZINTUIGEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 09 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Rundsfilet pur met een gemengd slaatje, frietjes en een sausje naar keuze. Carpaccio van rundsvlees met ruccola en zongedroogde tomaten. Kreeft 'belle vue' of gegrild.
RESTAURANT KURT'S PAN  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 12 24 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte Garnaalkroketjes (20.00€). Gebakken Zeetong 500 gram ….. (35.00€).
RESTAURANT TER BOEVERIE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 44 97 11 Fax: 050 44 97 99
Keuken : fusie en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Artisanaal garnaalkroketten. Zeetong meunière met sla & frietjes.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals