restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
13 December 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT PASTIS - APÉRO & BISTRO
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 18 09 
Keuken : bio en kroeg
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische groentenburger met provençaalsetomatensaus en rijst (13.50€). Salade met zuiders gekruide kip en gebakken banaan (11.00€).
RESTAURANT DE STOEPA
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 04 54 
Keuken : kroeg en Aziatisch
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische spaghetti (paprika, courgette, aubergine, champignons, look) . Wrap kip oriental (kip, soja, paksoi, pepers, pesto, mozarella) . Groene curry met scampi.
RESTAURANT KURT'S PAN  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 12 24 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Huisgemaakte Garnaalkroketjes (20.00€). Gebakken Zeetong 500 gr. (35.00€).
RESTAURANT ‘T PUTJE  stars_title stars_title stars_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 28 47 Fax: 050 34 14 23
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Lamskroontje met lookboter, grieks slaatje en aardappel in de pel (25.60€). Huisbereide garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie en citroen. Salade met scampi's (25.50€).
RESTAURANT DUC DE BOURGOGNE  stars_title stars_title stars_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 20 38 Fax: 050 34 40 37
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje met gebakken scaampi, curry mango chutney. Victoria baars met provençaalse groenten.
RESTAURANT DEN GOUDEN HARYNCK  hats_title hats_title hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 76 37 Fax: 050 34 42 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebraizeerde zeekreeftjes in Gele Wijn met enkele primeurgroentjes. Lam uit Sisteron met tijm, puree van aubergine & provençaalse groentjes.
RESTAURANT GRAND CAFE DEN COMPTOIR
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 41 54 Fax: 050 34 41 54
Keuken : Belgisch en Frans
RESTAURANT VINEETO
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 69 60 Fax: 050 34 67 30
Keuken : Frans en kroeg
RESTAURANT CAFÉ DES ARTS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 34 68 Fax: 050 34 62 75
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Vlaamse stoofkarbonaden met Brugs Bier (19.00€). Tomaat met Zeebrugse garnalen (17.50€). Mosselen met witte wijn (22.50€).
RESTAURANT SANS CRAVATE  hats_title hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 67 83 10 Fax: 050 67 77 02
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Bressekip aan het spit (min 2 pers) p.p. (58.00€). Geplette langoustines met zure room, coutons & Belgische kaviaar/ 10 gr. (54.00€). Gepocheerde tarbot uit Niewpoort (61.00€).
RESTAURANT KWIZIEN DIVIEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 71 29 Fax: 050 34 39 04
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Filet puur, huisgemaakte bearnaise, handgesneden frietjes.
RESTAURANT PLAZACAFÉ
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 44 68 44 Fax: 050 44 68 68
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Ossenhaas Rossini (25.50€). Terrine van ganzenlever met uienconfituur (20.50€). Gegrilde tarbotfilet met mosterdmousseline en kasteelaardappelen (27.50€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals