restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
22 Augustus 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (48.00€).
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT DEN ENTREE PRINCIPALE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 49 08 66 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Lauw geitenkaasje met spek en honing (12.00€). Côte à l'os met peper of champignonsaus (22.00€).
RESTAURANT ‘T HUIDEVETTERSHUIS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 95 06 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tongschar hoeve-eitje, garnaal, kokkels. Onze garnaalkroketten. Kalfsblanquette.
RESTAURANT SHALIMAR TANDOORI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0478 80 07 87 
Keuken : Indisch
RESTAURANT ROCK FORT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 41 13 Fax: 050 33 41 13
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Tartaar van rundscarpaccio, krullen ganzelever. Lichtgegrilde King's Crab met langoustine-olie.
RESTAURANT LA ROMAGNA
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 51 43 
Keuken : Italiaans en pizza
Schotels en specialiteiten :
Scaloppina limone. Tagliatelle romagnole. Scampi alla veneziano.
RESTAURANT THE OLIVER TREE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 00 81 Fax: 050 49 06 26
Keuken : Grieks en Mediterraans
RESTAURANT DEN GOUDEN HARYNCK  hats_title hats_title hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 76 37 Fax: 050 34 42 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebraizeerde zeekreeftjes in Gele Wijn met enkele primeurgroentjes. Lam uit Sisteron met tijm, puree van aubergine & provençaalse groentjes.
RESTAURANT MARIEKE VAN BRUGGHE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 33 66 Fax: 050 34 33 60
Schotels en specialiteiten :
Vlaamse stoverij in Kasteelbier bereid (18.00€). Tomaat met garnaal (13.50€). Mosselen natuur of witte wijn (22.50€).
RESTAURANT FOOD BAR ENTRE-NOUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel:  050 33 78 48 Fax:  050 33 78 48
Keuken : kroeg
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische wok (9.50€). Mininloempia's (6.00€). Kip-thaï wok (13.00€).
RESTAURANT IN DEN WITTENKOP
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 20 59 
Keuken : Frans en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Artisanale garnaalkroketjes (15.00€).
RESTAURANT ‘T PUTJE  stars_title stars_title stars_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 28 47 Fax: 050 34 14 23
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Lamskroontje met lookboter, grieks slaatje en aardappel in de pel (25.60€). Huisbereide garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie en citroen. Salade met scampi's (25.50€).
RESTAURANT GUILLAUME
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 46 05 Fax: 050 34 46 05
Keuken : Frans
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals