restaurant belgië

Restaurants Sint-Andries, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België
28 Juni 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Sint-Andries, West-Vlaanderen

RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini.
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
6 stuks Zeeuwse creuzen, 2 bedekt met ganzenlever & citroenschuim. Gebakken kabeljauw met stamppotje van andijvie, gepocheerd kwarteleitje & saus van gerookt spek.
RESTAURANT IN DE TRUTSELAAR
8200 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 89 00 Fax: 050 79 08 69
Keuken : kroeg en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Gemarineerde ribbetjes met sausjes en frietjes (19.50€). Kroketten van zeebrugse grijze garnaal met sla en verse tartaar (14.00€). Scampi in de wok met zachte curry & gebakken rijst (21.50€).
RESTAURANT TÊTE PRESSÉE
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 0470 21 26 27 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Gekonfijte rundvlees met gebakken zomerkooltjes & gepofte ajuin. Risotto van pompoen & rucola met crème van aubergine.
RESTAURANT LEONARDO
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 40 21 40 Fax: 050 40 21 41
Keuken : Belgisch en fusie
Schotels en specialiteiten :
Zeebaars met een room van schorseneren. Langzaam gegaard 'Limousin'.
RESTAURANT CASSEROLE
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 40 30 20 Fax: 050 40 30 25
Keuken : Frans en gastronomisch
RESTAURANT PANNENHUIS  stars_title stars_title stars_title 
8200 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 19 07 Fax: 050 31 77 66
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Varkensfilet "Duroc d'olives" met BBQ toetsen. Gegrilde St.-Jakobsnootjes, rode biet, sorbet van wasabi. Gegrilde kreeft, lookboter, puree met olijfolie (per 2cts).
RESTAURANT RESTAURANT A'QI  hats_title hats_title hats_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 30 05 99 
Keuken : gastronomisch en creatief
Schotels en specialiteiten :
Thaise soep mat langoustines. Wilde eend met vlierbessen saus.
RESTAURANT HERTOG JAN  hats_title hats_title hats_title hats_title 
8200 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 67 34 46 
Keuken : fusie en creatief
Schotels en specialiteiten :
Wilde zeebaars in zoutkorst gegaard met olie van tomaat, dragon en basilicum (2 pers.) . Gegrilde komkommer gevuld met gemarineerde zalm, knop, bloem en blad van Oost-Indische kers, dille olie en bouillon van kokkels. Eend uit Challans met tamarindeboter en komijn .
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals