restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
28 Juni 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
6 stuks Zeeuwse creuzen, 2 bedekt met ganzenlever & citroenschuim. Gebakken kabeljauw met stamppotje van andijvie, gepocheerd kwarteleitje & saus van gerookt spek.
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT 'T PANDREITJE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (48.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini.
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT IN DEN WITTENKOP
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 20 59 
Keuken : Frans en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Artisanale garnaalkroketjes (15.00€).
RESTAURANT KAFFEE-BISTRO DU GAZ
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 45 Fax: 050 33 77 45
Keuken : Brasserie
RESTAURANT THE SIXTIES
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 47 69 47  
RESTAURANT MAXIMILAAN VAN OOSTENRIJK
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 47 23 Fax: 050 34 13 00
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Op houtskool gegrilde côte à l'os (1 pers.) met een choronsausje, salade en frietjes (22.95€). Vlaamse ham (11.95€). Gegrilde langoustines met lookboter (voorgerecht 18.95€) - hoofdgerecht (25.95€).
RESTAURANT DE DRIE ZINTUIGEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 09 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Rundsfilet pur met een gemengd slaatje, frietjes en een sausje naar keuze. Carpaccio van rundsvlees met ruccola en zongedroogde tomaten. Kreeft 'belle vue' of gegrild.
RESTAURANT TER TALINGE
8020 WAARDAMME  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 27 90 61 Fax: 050 28 00 52
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Menu 6 g. aan 49 euro (69 euro wijn incl.). Sint Jacobs schelpen (18.50€). Kalfszwezerik met langoustines (23.50€).
RESTAURANT TOM'S DINER
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 33 82 
Keuken : Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Traditioneel gehaktbroodje met aardappelpuree, graanmosterdsaus & afgewerkt met huisbereide rabarberconfituur. Garnaalkroketjes met z’n garnituur. Licht gebakken tonijn met Oosters getinte ratatouille, basilicum-olijfolie.
RESTAURANT FOOD BAR ENTRE-NOUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel:  050 33 78 48 Fax:  050 33 78 48
Keuken : kroeg
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische wok (9.50€). Mininloempia's (6.00€). Kip-thaï wok (13.00€).
RESTAURANT THE CAPTAIN'S TABLE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 51 50 Fax: 050 38 21 25
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Carpaccio van rund (16.00€). Huisbereide steak tartaar met frietjesen een slaatje (21.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals