restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
22 Februari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT DEN ENTREE PRINCIPALE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 49 08 66 
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Lauw geitenkaasje met spek en honing (12.00€). Côte à l'os met peper of champignonsaus (22.00€).
RESTAURANT ‘T HUIDEVETTERSHUIS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 95 06 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Tongschar hoeve-eitje, garnaal, kokkels. Onze garnaalkroketten. Kalfsblanquette.
RESTAURANT ARTHIES
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 43 13  Fax: 050 33 43 13
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Het visbord (25.50€).
RESTAURANT ROCK FORT  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 41 13 Fax: 050 33 41 13
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Raviolis met ganzenlever-en-kip-vulling, champignonjus, spinazie (26.00€). Tarbot met seizoensgroenten (35.00€).
RESTAURANT ASSIETTE BLANCHE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 94 
Keuken : Frans en Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Ierse filet pur, geconcasseerde peper, slaatje, frietjes (31.00€). Smeus met huisgepelde grijze garnalen, gepocheerd hoeve-eitje (20.00€). Kabeljauwhaas à l' Ostendaise (38.00€).
RESTAURANT TER BOEVERIE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 44 97 11 Fax: 050 44 97 99
Keuken : fusie en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Artisanaal garnaalkroketten. Zeetong meunière met sla & frietjes.
RESTAURANT DE ZOETE ZONDE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 72 04 80 
Keuken : kroeg en Frans
Schotels en specialiteiten :
Rundsbrochet met saus naar keuze (peper, bearnaise, champignon) (16.00€). Tomaat garnaal met z'n slaatje (1 stuk: 10.00€ ) - 2 stuks (15.50€). Papillot van zalm (17.50€).
RESTAURANT LE MYSTIQUE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 44 44 45 Fax: 050 44 44 40
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BRASSERIE RAYMOND
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 78 48 Fax: 050 68 53 67
Keuken : Belgisch en Brasserie
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals