restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
25 Mei 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT ANURAK THAI
8310 SINT-KRUIS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 83 38 
Keuken : Oosterse en Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Massaman Keh: Stoofpotje van lamsvlees met massaman-curry en kokosmelk. Samoza: Gouden driehoekjes gevuld met kip en groenten . Tao hoo phad nam prik pow (vegetarisch): Gebakken tofu met chilipasta. Seafood phad pong curry: Gesauteerde zeevruchten met gele curry.
RESTAURANT MISTER GRILL & BUFFET'S
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 12 57 Fax: 050 38 22 79
Keuken : Belgisch
RESTAURANT DRAKENPALEIS
8310 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 54 58 88 
Keuken : Chinées en Aziatisch
Schotels en specialiteiten :
Nasi Goreng Yang Zhou stijl (11.50€). Gamba’s met lookbotersaus (15.90€). Chinese garnalen met groenten (12.60€).
RESTAURANT SCHATTEMAN  hats_title hats_title 
8020 HERTSBERGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 27 80 51 
Keuken : Frans en Seizoen gebonden
Schotels en specialiteiten :
Wisselende kaart volgens seizoen. Europese kreeft met watermeloen & rode biet. De eend met knolselder & kardemon.
RESTAURANT CAFÉ DES ARTS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 34 68 Fax: 050 34 62 75
Keuken : Belgisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Vlaamse stoofkarbonaden met Brugs Bier (19.00€). Tomaat met Zeebrugse garnalen (17.50€). Mosselen met witte wijn (22.50€).
RESTAURANT LE PANIER D'OR
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 32 34 Fax: 050 34 60 09
Keuken : Belgisch en Vlaams
Schotels en specialiteiten :
Tournedos met saus naar keuze. Tomaat met verse noordzeegarnalen. Waterzooi van vis en schaaldieren.
RESTAURANT DE VERBEELDING
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 82 94 Fax: 050 33 82 94
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Pasta.
RESTAURANT DE ZILVERBERK
8380 DUDZELE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 59 90 80 
Keuken : Frans en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Huisgepelde Zeebrugse garnalen. In cocotte gebakken Anjou-duif met volle grondwitloof en zijn jus.
RESTAURANT GROUMET BAR
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 75 33 Fax: 050 33 65 56
Keuken : Internationaal
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals