restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
13 December 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT PARKRESTAURANT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 64 42 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Eerste keuze 'Filet pur', archiduc saus.
RESTAURANT DE DRIE ZINTUIGEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 09 94 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Rundsfilet pur met een gemengd slaatje, frietjes en een sausje naar keuze. Carpaccio van rundsvlees met ruccola en zongedroogde tomaten. Kreeft 'belle vue' of gegrild.
RESTAURANT THE CAFEDRAAL
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 08 45 Fax: 050 33 52 41
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse. Huisgemaakte ganzenleverterrine.
RESTAURANT BHAVANI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 90 25  Fax: 050 33 90 29
Keuken : Indisch en vegetarisch
Schotels en specialiteiten :
Menu 2 gangen (33.00€).
RESTAURANT SMULKROEG TACO
8310  BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 37 11 76 
Keuken : Belgisch en wereldkeuken
Schotels en specialiteiten :
Steak poivre/Champignon/ Roquefort met sla mix & friet (17.00€). Garnaalkroketten (8.50€). Scampi’s in de room of lookboter met sla mix friet (of rijst) (17.50€).
RESTAURANT IBIS BRUGGE CENTRUM  stars_title stars_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 75 75 Fax: 050 33 64 19
Keuken : Internationaal
RESTAURANT PASTIS - APÉRO & BISTRO
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 18 09 
Keuken : bio en kroeg
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische groentenburger met provençaalsetomatensaus en rijst (13.50€). Salade met zuiders gekruide kip en gebakken banaan (11.00€).
RESTAURANT DE FLORENTIJNEN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 67 75 33 Fax: 050 67 75 33
Schotels en specialiteiten :
Krokant gebakken kalfszwezeriken met geraspte zwarte truffel, gnocchi van oude Parmezaan, shiitake met gekonfijte zachte look (38.00€). Carpaccio van Pata Negra, 'Ibérico Recebo', notenslaatje en krokantje van oude Parmezaan (28.00€). Brochette van tongfilet met gebakken Sint-Jacobsnootjes, risotto en sausje van huisgemaakte pesto (38.00€).
RESTAURANT L.E.S.S  hats_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 69 93 69 
Keuken : Spaans en wereldkeuken
Schotels en specialiteiten :
L.E.S.S : Love. Eat. Share. Smile. Chorizo Ibérico “Maldonado” Puro Bellota 5€ - Kroket “Ibérico ham” (2 stuks) (8.00€). Gestoomde kreeft “Hong Kong style”, gember, soja & geroosterde sesamolie (50.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals