restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
19 Oktober 2017

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT 'T MINNEWATER
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 46 Fax: 050 34 58 52
Keuken : Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Restaurant-crêperie. Uitgebreide selectie van versgemaakte 'crêpes géants' en 'crêpes salés'.
RESTAURANT LORETO
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 43 32 Fax: 050 33 95 90
Keuken : Vlaams en Van de streek
RESTAURANT LE CHEF ET MOI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 39 60 11 
Keuken : Seizoen gebonden en kroeg
RESTAURANT PATRICK DEVOS  hats_title hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 55 66 Fax: 050 33 58 67
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Kalfsvlees, puree van knoflook, gebakken artisjok met peterselie, gebakken knollen. Noordzeekrab met verschillende soorten tomaat, gel van tomaat, sausje van basilicum. Gegrilde Presa de Ibérico, spinazie, abrikozen en pistaches, crème van bloemkool, béarnaise van kruiden.
RESTAURANT DE VERBEELDING
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 82 94 Fax: 050 33 82 94
Keuken : Brasserie
Schotels en specialiteiten :
Pasta.
RESTAURANT CANTINE COPINE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0470 97 04 55 
Keuken : Frans
RESTAURANT CIVIÈRE D'OR
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 30 36 Fax: 050 34 35 07
Keuken : Frans
RESTAURANT BOUDDHASIA
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0474 652 212 
Keuken : Viëtnamees
RESTAURANT DUC DE BOURGOGNE  stars_title stars_title stars_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 20 38 Fax: 050 34 40 37
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Slaatje met gebakken scaampi, curry mango chutney. Victoria baars met provençaalse groenten.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals