restaurant belgië

Restaurants West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > West-Vlaanderen    terug naar vorige pagina
24 April 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants West-Vlaanderen

RESTAURANT SEL GRIS  hats_title hats_title 
8301 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 51 49 37 Fax: 050 51 49 97
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Belgisch Witblauw rund (45.00€). Reuze gambas en soya, zeebaars, bloemkool, couscous, zeekraal, dragon (40.00€). Jonge kabeljauw, mozzarella, tomaat, basilicum (40.00€).
RESTAURANT BEL-ETAGE  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 62 77 33 
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gebakken lamsfilet. Grijze garnalen en gerookte zalm. Gegrilde zeebaars.
RESTAURANT DE KOGGE
8620 NIEUWPOORT  (West-Vlaanderen)
Tel: 058 23 31 48 Fax: 058 24 18 90
Keuken : Seizoen gebonden en Frans
Schotels en specialiteiten :
Rundsfilet 'Limousin' Bachten de Kupe, pepersaus of champignonsaus (23.00€). Rundscarpaccio met mosterdvinaigrette & Parmesan (16.00€). ½ koude kreeft « Belle-Vue » (op reservatie).
RESTAURANT FORT NAPOLÉON
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 33 21 60 Fax: 059 33 21 80
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Gebakken sliptong met frietjes. Gemarineerde zalm met wasabi (18.00€).
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT JARDIN  hats_title 
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 07 98 Fax: 050 61 61 03
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT TER POLDERS  stars_title stars_title 
8340 DAMME  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 61 09 52 Fax: 050 34 90 96
Keuken : Seizoen gebonden en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Verse zeevruchtenschotel in eigen jus & look met fettucini & parmezaanse kaas. Rode poon met zeevruchten.
RESTAURANT BLAFFETUURKEN
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 70 42 26 Fax: 059 70 42 26
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
In hoeveboter gebakken zeetong met fris slaatje en verse handgesneden fritjes. Huisbereide garnaalkroketjes. Paling in het groen (28.00€).
RESTAURANT MERLOT
9100 SINT-NIKLAAS  (Oost-Vlaanderen)
Tel: 03 777 06 08 Fax: 03 776 96 86
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Steak tartaar met verse frietjes. Carpaccio van rund. Salade Merlot (kip, spek, feta & aardbei).
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT LE FOX  hats_title hats_title hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8660 DE PANNE  (West-Vlaanderen)
Tel: 058 41 28 55 Fax: 058 41 58 79
Keuken : van de zee en gastronomisch
Schotels en specialiteiten :
Toast kannibaal van rauwe langoustines en gekonfijte tomaat, toets van Gold Belgium kaviaar.
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT CHEZ NOUS
8400 OOSTENDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 059 80 92 00 Fax: 059 80 92 00
Keuken : Belgisch en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Noordzeetong. Geplette polderaardappel met dagverse handgepelde garnalen (15.00€). Praline van zeeduivel met spek, geplette aardappel en blanke boter (23.00€).
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT DE KELLE  hats_title 
8670 KOKSIJDE  (West-Vlaanderen)
Tel: 058 51 18 55  
Keuken : van de zee
Schotels en specialiteiten :
Bouillabaisse, Toast en rouille (18.00€). Zeetong, gepocheerd “à la normande”, garnalen, mosselen, oester, langoustine (min 2 cts – prijs pp) (45.00€).
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT PALACE
8300 KNOKKE-HEIST  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 60 11 34 Fax: 050 61 57 43
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Brioche van king crab, sojadressing, paksoi, basilicum olie. Ambachtelijke garnaalkroketten, gefruite peterselie, citroen (14.00€). Châteaubriand, artisjok, tomaat, aardappelblokjes, roquefort (2 personen) (55.00€).
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals