restaurant belgië

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen, Deltaweb Gids

 FR   EN   | Contact | Hulp
restaurants brussel belgië
restaurants en hotels
Restaurants gids in België
Restaurants > België > Brugge    terug naar vorige pagina
17 Januari 2018

SLEUTELWOORD OPZOEKEN

DE MEEST BEZOCHTE *

Restaurants Brugge, West-Vlaanderen

RESTAURANT NARAI THAI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 56 Fax: 050 68 02 62
Keuken : Thaïs
Schotels en specialiteiten :
Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum (18.50€). Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten (11.00€). Gebakken scampi met jonge seider en kerrie (21.00€).
RESTAURANT DE VISSCHERIE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 02 12 Fax: 050 34 34 38
Keuken : Frans en van de zee
Schotels en specialiteiten :
Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT LA TÂCHE  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 68 02 52 
Keuken : Frans en Mediterraans
RESTAURANT AUBERGE DE HERBORIST  hats_title hats_title hats_title  stars_title 
8200 SINT-ANDRIES  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 76 00 Fax: 050 39 31 06
Keuken : gastronomisch en Frans
Schotels en specialiteiten :
Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini (49.00€).
RESTAURANT 'T PANDREITJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 11 90 Fax: 050 34 00 70
Keuken : Frans
Schotels en specialiteiten :
Gegrilde wilde zeebaars met venkel & verse kruidenmousseline (45.00€). Carpaccio van geelvintonijn geparfumeerd met pesto & zomertruffel (30.00€). Het wit van wilde tarbot gepocheerd met aromaten (50.00€).
RESTAURANT DE VLAAMSCHE POT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 00 86 Fax: 050 34 00 84
Keuken : Vlaams en Van de streek
Schotels en specialiteiten :
Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT WEINEBRUGGE  hats_title  stars_title stars_title stars_title stars_title 
8200 SINT-MICHIELS  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 38 44 40 Fax: 050 39 35 63
Keuken : Frans en Belgisch
RESTAURANT BRASSERIE & RESTAURANT ERASMUS
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 57 81 Fax: 050 34 63 78
Keuken : Belgisch en bierkeuken
Schotels en specialiteiten :
Konijn op grootmoederswijze. Huisbereide garnaalkroketten. Kabeljauw met mosterdsaus en Abbaye de la Moinette, warme groentjes en peterselieaardappel.
RESTAURANT SPINOLA  hats_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 17 85 
Keuken : Frans en creatief
Schotels en specialiteiten :
Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen (28.00€). Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar (45.00€). Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi (32.00€).
RESTAURANT B-IN
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 31 13 00 Fax: 050 31 13 00
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT TER LEEPE  hats_title hats_title 
8210 ZEDELGEM  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 20 01 97 Fax: 050 20 88 54
Keuken : Frans en fusie
Schotels en specialiteiten :
3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT BRASSERIE SOUFFLEUR
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050.34.82.92 Fax: 050.34.82.92
Keuken : Belgisch
RESTAURANT VINEETO
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 69 60 Fax: 050 34 67 30
Keuken : Frans en kroeg
RESTAURANT TOM'S DINER
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 33 82 
Keuken : Bistronomisch
Schotels en specialiteiten :
Traditioneel gehaktbroodje met aardappelpuree, graanmosterdsaus & afgewerkt met huisbereide rabarberconfituur. Garnaalkroketjes met z’n garnituur. Licht gebakken tonijn met Oosters getinte ratatouille, basilicum-olijfolie.
RESTAURANT SHALIMAR TANDOORI
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0478 80 07 87 
Keuken : Indisch
RESTAURANT LA ROMAGNA
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 51 43 
Keuken : Italiaans en pizza
Schotels en specialiteiten :
Scaloppina limone. Tagliatelle romagnole. Scampi alla veneziano.
RESTAURANT IBIS BRUGGE CENTRUM  stars_title stars_title 
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 75 75 Fax: 050 33 64 19
Keuken : Internationaal
RESTAURANT PARKRESTAURANT
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 34 64 42 
Keuken : Frans en Belgisch
Schotels en specialiteiten :
Eerste keuze 'Filet pur', archiduc saus.
RESTAURANT 'T ZWAANTJE
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 0473 71 25 80 
Keuken : Traditioneel
Schotels en specialiteiten :
Filet pur Rossini Uganda chocolade (35.00€). Huisbereide Ganzenleverterrine chutney van mango,brioche (21.00€). Stoofpotje van varkenswangen(Duke of Berkshire) (23.00€).
RESTAURANT DE STOEPA
8000 BRUGGE  (West-Vlaanderen)
Tel: 050 33 04 54 
Keuken : kroeg en Aziatisch
Schotels en specialiteiten :
Vegetarische spaghetti (paprika, courgette, aubergine, champignons, look) . Wrap kip oriental (kip, soja, paksoi, pepers, pesto, mozarella) . Groene curry met scampi.
OPNIEUW ZOEKEN | UITGEBREID ZOEKEN  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |  >  >>
Een Restaurant vindeneen Hoteleen Seminariecentrum  of een Banketzaal -  Een restaurant voorstellen -  Pro-Horeca -  Delta Deals