Restaurant Cigalon
















- Kabeljauwfilet op z'n Lyonees

Het kader is dat van een sympathieke "bouchon lyonnais" van vroeger en zo is ook de keuken die er klaargemaakt wordt: authentiek voedzaam en smakelijk met piekfijne bereidingen (zoals de salade van "ossensnuit" met mosterd, in de oven gebraden mergpijpje, gekonfijte eend met linzen, wordt van Lyon met pistachenoten en gekookt in beaujolaiswijn, visballetjes van snoek in Nantuasaus, kalfszwezeriken met look en rozemarijn, hersentjesragout en orgaanvlees van kalf, salade van gerookte haring...). Op de kaart staan eveneens klassiekers uit de brasseriekeuken (kroketten met grijze garnalen, slakken 'à la bourguignonne', steak tartare, andouillette à la dijonnaise, cassoulet met bonen uit Tarbes, mosselen uit de mosselput en uit Zeeland...). Dit allemaal vergezeld van karaktervolle wijnen om te van te genieten in een gezellige ontspannen sfeer. Aangenaam terras achteraan. Reserveren aanbevolen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en hartelijk aanbevolen door Delta Gids