Restaurant Corneille

Restaurant CorneilleWiemesmeerstraat 105, 3600 GENK (Limburg)
Restaurant CorneilleTel: 089 35 58 28
Andere restaurants in de buurtAndere restaurants in de buurt
Hotels in de buurtHotels in de buurt
Restaurant: Corneille
Restaurant Corneille: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Corneille: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Corneille: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Corneille: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Corneille: gebruikers waardering: 1 op 5
Topper

Web site

Dit restaurant contacteren

Voeg uw commentaar

Aanbevelen

Localisatie op plan

Deze pagina afdrukken

Bookmarken

Een fout aanduiden

Andere restaurants in de buurt

Share
Restaurant CorneilleRestaurant Corneille   
Restaurant Corneilleen zijn hotel:  Hotel Stiemerheide     

Zoek restaurants type keuken Belgisch Zoek restaurants type keuken FransKeuken: Belgisch en Frans
Tel: 089 35 58 28  - Fax: 089 35 58 03
Restaurant, Banketzaal, Goede kelder, Vaste waarde, Mooi kader, Terras, Goede verhouding prijs/kwaliteit
Capaciteit banketzaal: 90 personen

Budget per persoon (gemiddelde):
À la carte: (3 gangen + wijn): 50-65€
Menu (3 gangen zonder wijn): 37.00 €
Schotels en specialiteiten :
  • Zondagsmenu aan 50€ (met wijn aan 73€)
  • Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis
  • Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft

De mening van DeltaWeb :
Eethuis én kunsthuis met een rijke collectie kunstwerken van Corneille, pseudoniem van Guillaume Cornelis van Beverloo, geboren in Luik in 1922 en overleden in het Franse Auvers-sur-Oise in 2010, Nederlandse schilder, etser, beeldhouwer en ceramist en samen met de dichter Christian Dotremont en andere kunstenaars medestichter van de beroemde kunstbeweging CoBra die actief was tussen 1948 en 1951. De gezellige gelagzaal met elegant meubilair, wit tafellinnen, wijnkelder achter een glazen wand...) van het gereputeerd restaurant van het hotel Stiemersheide serveert de klassieke Frans getinte bereidingen van chef Jeffrey van der Kwaak (zoals pastrami van kalfsvlees met room van zwarte truffel, parmezaan en korstjes van zuurdesembrood of eend van Anjou met zilveruitjes, spekjes en een crème van nieuwe fijne erwtjes of nog een vetvlies van varken vergezeld van worteltjes, sinaasappel, soufflé van vijgen en banyuls). Knap samengestelde wijnkaart met flessen uit Frankrijk en de wijde wereld. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Uw commentaar over dit restaurant

Voor dit restaurant is er nog geen commentaar beschikbaar.
Geef als eerste uw mening.

Uw commentaar over deze zaak

Uw voornaam * :
Uw e-mail * :
Uw commentaren *:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen
Uw persoonlijke beoordeling:
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen


Plan voor het restaurant: Corneille


Deze restaurant anbevelen

Uw naam * :
De e-mail van uw vriend * :
Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant Corneille:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen

Contact opnemen met restaurant Corneille

Uw voornaam * :
Uw e-mail * :
Uw boodschap voor dit restaurant *:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen