Restaurant De Kristalijn






















- Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren
- Kalfszwezerik, artisjok, courgette & puntpaprika
- Boerderijkip ‘100 dagen’, truffel, girolles & dragon

Gouden Delta 2014 chef Koen Somers staat aan het fornuis in de keuken van een gebouw met bijzonder fraaie hedendaagse architectuur. Op zijn kaart heeft hij gastronomische creaties van de bovenste plank gezet (bijvoorbeeld een aardappel met oesters en kaviaar of een goudbrasem in zoutkorst met venkel, amandelen en citroen of ook nog eend van Dombes vergezeld van truffels, cantharellen en dragon), feilloos opgediend in een hedendaagse gelagzaal die knap ontworpen en ingericht werd. Monumentale wijnkaart met flessen uit Frankrijk, België en de wijde wereld, waarvan enkele biodynamische, evenals talrijke afzakkertjes. Logiesmogelijkheid in het hotel "Stiemerheide" naast het restaurant. Goede prijs-kwaliteitverhouding en hartelijk aanbevolen door Delta Gids