Restaurant Divino Gusto



















In dit restaurant met plaats voor 30 tafelgasten is de keuken in handen van chef Amine Mechmech, Bronzen Delta 2016, en blijkt een pareltje in haar genre. Je kan er in een hedendaags fraai kader smekkelen van uiterst subtiele bereidingen (zoals gekonfijte runderwangen in een wikkeltje van sinaas met een artisjokkenpuree met gefermenteerde peper uit Cambodja en het braadvocht of een varkenshaasje uit de Dordogne, appelchutney met vanille, kroketjes, krachtig gaarvocht met kruiden of ook nog een gebraden jonge tarbotfilet met een fluwelig sopje van zachte uien, tapijtschelpen in marinade, fijne erwtjes en peterselieolie). Allemaal vergezeld door fijne wijnen van een rijkgevulde kaart die toegelicht wordt door Gaëtan Poels, een zeer bedreven sommelier die in de leer geweest is bij Eric Boschman. Als het weder meevalt kan je genieten op het terras of in de tuin, allebei in het lommer. Wine shop en traiteur service met gerechten om mee te nemen of thuis afgeleverd te krijgen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en hartelijk aanbevolen door Delta Gids