Restaurant Hof Van Craynbergh

















- Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook: 38.00€
- Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout: 29.00€
- Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus: 38.00€

In 1995 ingehuldigd op de hoogste heuvelkam van Keerbergen in een statig wit gebouw op de plaats van het vroegere hotel "Sans Souci" dat zijn gloriejaren kende tussen 1926 en 1963, werd dit gereputeerd 'maison de bouche' het jaar daarop verder uitgebouwd met een schitterende volledig glazen oranjerie waar je eveneens in alle rust kan eten en de bomen bewonderen. De fraaie en cosy gelagzaal binnen heeft een meubilair en decoratie als in vroegere tijden, een ideale plek om te genieten van de subtiele bereidingen van chef Ignace Reheul. We denken dan aan de zeeduivel uit de Noordzee met rode peper, calamar, geparelde gerst en saffraan of een jong duifje van Anjou met aubergine, yellowfin tonijn, feta en sinaasappel, vriendelijk geserveerd door zijn zoon David, maître d'hôtel en sommelier, in vaatwerk van ceramiek dat speciaal hiervoor ontworpen en geproduceerd werd door zijn echtgenote. Wijnkaart met rijke inhoud en keuze, zeer leuk terrasje voor in de zomer. Op de bovenverdieping is er nog een boutique voor de verkoop van pralines die door David kunstig gemaakt zijn, vermits hij de knepen van dit vak bij Wittamer in Brussel geleerd heeft