Restaurant Hof Van Craynbergh

Restaurant Hof Van CraynberghMechelsebaan 113, 3140 KEERBERGEN (Vlaams Brabant)
Restaurant Hof Van CraynberghTel: 015 51 65 94
Andere restaurants in de buurtAndere restaurants in de buurt
Hotels in de buurtHotels in de buurt
Restaurant: Hof Van Craynbergh
Restaurant Hof Van Craynbergh: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Hof Van Craynbergh: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Hof Van Craynbergh: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Hof Van Craynbergh: gebruikers waardering: 1 op 5Restaurant Hof Van Craynbergh: gebruikers waardering: 1 op 5
Topper

Web site

Dit restaurant contacteren

Voeg uw commentaar

Aanbevelen

Localisatie op plan

Deze pagina afdrukken

Bookmarken

Een fout aanduiden

Andere restaurants in de buurt

Share
Restaurant Hof Van CraynberghRestaurant Hof Van Craynbergh   
Zoek restaurants type keuken Frans Zoek restaurants type keuken BelgischKeuken: Frans en Belgisch
Tel: 015 51 65 94 
Restaurant, Banketzaal, Pareltje, Goede kelder, Vaste waarde, Mooi kader, Tuin
Sluitingsdagen : Maandag, Dinsdag, Woensdag middag, Zondag avond
Jaarlijkse sluiting : Schoolvakantie - volledige maand juli
Capaciteit banketzaal: 50 personen

Budget per persoon (gemiddelde):
À la carte: (3 gangen + wijn): 65-90€
Schotels en specialiteiten :
  • Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook: 38.00€
  • Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout: 29.00€
  • Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus: 38.00€

De mening van DeltaWeb :
In 1995 ingehuldigd op de hoogste heuvelkam van Keerbergen in een statig wit gebouw op de plaats van het vroegere hotel "Sans Souci" dat zijn gloriejaren kende tussen 1926 en 1963, werd dit gereputeerd 'maison de bouche' het jaar daarop verder uitgebouwd met een schitterende volledig glazen oranjerie waar je eveneens in alle rust kan eten en de bomen bewonderen. De fraaie en cosy gelagzaal binnen heeft een meubilair en decoratie als in vroegere tijden, een ideale plek om te genieten van de subtiele bereidingen van chef Ignace Reheul. We denken dan aan de zeeduivel uit de Noordzee met rode peper, calamar, geparelde gerst en saffraan of een jong duifje van Anjou met aubergine, yellowfin tonijn, feta en sinaasappel, vriendelijk geserveerd door zijn zoon David, maître d'hôtel en sommelier, in vaatwerk van ceramiek dat speciaal hiervoor ontworpen en geproduceerd werd door zijn echtgenote. Wijnkaart met rijke inhoud en keuze, zeer leuk terrasje voor in de zomer. Op de bovenverdieping is er nog een boutique voor de verkoop van pralines die door David kunstig gemaakt zijn, vermits hij de knepen van dit vak bij Wittamer in Brussel geleerd heeft

Uw commentaar over dit restaurant

Voor dit restaurant is er nog geen commentaar beschikbaar.
Geef als eerste uw mening.

Uw commentaar over deze zaak

Uw voornaam * :
Uw e-mail * :
Uw commentaren *:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen
Uw persoonlijke beoordeling:
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen


Plan voor het restaurant: Hof Van Craynbergh


Deze restaurant anbevelen

Uw naam * :
De e-mail van uw vriend * :
Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant Hof Van Craynbergh:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen

Contact opnemen met restaurant Hof Van Craynbergh

Uw voornaam * :
Uw e-mail * :
Uw boodschap voor dit restaurant *:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een * in te vullen
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen