Restaurant Kasteel van Laarne




















Als bijgebouw van het indrukwekkende kasteel uit de 13de eeuw, veilig achter de slotgracht, biedt dit mooie bouwwerk in Normandische stijl onderdak aan een prachtige gelagzaal met muren in gebroken wit, kleine ramen met kruislatten, grote rustieke schoorsteen, balken aan de zoldering, wandkandelaars, smetteloos tafellinnen en mooi vaatwerk. Chef Bart Gossye laat er door zijn charmante echtgenote zijn succulente hedendaagse bereidingen opdienen (bijvoorbeeld makreel met courgette, Granny Smith appel, enoki paddenstoelen en citroen ofwel wilde eend begeleid door een crème van knolselder, bietjes, pompoen en graan, of ook een Deense kabeljauw, gegrilde prei, succrine, piquillos en zwarte olijven). Aangenaam bebloemde koer en weelderig terras. Het is mogelijk er recepties te houden in de zeer elegante wapenzaal (tot 100 personen), die ook geschikt is voor seminaries. Een adres ter aanbeveling