Restaurant L'Artiste



















In 2014 geopend in een oud treinstation, biedt dit goede restaurant in een karaktervol kader ter plaatse gerijpte vleesbereidingen aan die hun weerga niet kennen (Black Angus, Salers, Galice, Txogitxu en Rubia Gallega) evenals vlotte gerechten van uitstekende makelij (zoals een gerookte kwartel in het gezelschap van maïs, popcorn, gember, limoen, aardappel en munstsmakend sap van agastachebladeren of een carpaccio van met chocolade en cacao gerookt rundvlees, truffel en pecorino of ook nog een "crapuleux" gekonfijt spek dat op de barbecue gegaard wordt en opgediend met een fris slaatje, worteltjes, aubergine en hoisinsaus). Dit allemaal keurig op de borden geschikt. Er is ook nog de kaart met "street food" en zeer aangenaam zomerterras. Uitgebreide keuze gins van Belgische en wereldwijde herkomst. Goede prijs-kwaliteitverhouding en hartelijk aanbevolen door Delta Gids