Restaurants in België – Deltaweb restaurant gids
Home
Restaurants
Hotels
Delta Deals
De meest bezochte
De Delta Gids
Newsletter
Deltaweb Contact
Prohoreca
Français
Restaurant L'Ham
Grand Place
1,
6120
HAM-SUR-HEURE - NALINNES
( Charleroi)
Tel: 071 21 92 11
Andere restaurants in de buurt
Hotels in de buurt
Topper
Web site
Dit restaurant contacteren
Voeg uw commentaar
Aanbevelen
Localisatie op plan
Deze pagina afdrukken
Bookmarken
Een fout aanduiden
Andere restaurants in de buurt
Restaurant L'Ham
Keuken:
Frans
en
Seizoen gebonden
Tel: 071 21 92 11
Restaurant, Banketzaal, Vaste waarde, Goede verhouding prijs/kwaliteit
Sluitingsdagen : Maandag, Dinsdag middag, Donderdag middag, Zaterdag middag
Jaarlijkse sluiting : 15 d. in oktober - 24 & 25/12 + 31/12 & 1/1
Capaciteit banketzaal: 20 personen
Budget per persoon (gemiddelde):
À la carte: (3 gangen
+ wijn
):
30-40€
Menu (3 gangen
zonder wijn
): 33.00 €
Schotels en specialiteiten :
Suggestiebord - Alles is huisgemaakt
Uw commentaar over dit restaurant
Voor dit restaurant is er nog geen commentaar beschikbaar.
Geef als eerste uw mening.
Uw commentaar over deze zaak
Uw voornaam
*
:
Uw e-mail
*
:
Uw commentaren
*
:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een
*
in te vullen
Uw persoonlijke beoordeling:
kwaliteit
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
dienst
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
kader
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
prijs
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Bevestigen
Plan voor het restaurant: L'Ham
Deze restaurant anbevelen
Uw naam
*
:
De e-mail van uw vriend
*
:
Bericht dat u zou willen verzenden i.v.m. restaurant L'Ham:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een
*
in te vullen
Verzenden
Contact opnemen met restaurant L'Ham
Uw voornaam
*
:
Uw e-mail
*
:
Uw boodschap voor dit restaurant
*
:
Gelieve a.u.b. de aangeduide velden met een
*
in te vullen
Ik wens gebruik te maken van de Deltaweb newsletter en voordelen
** Het vakje leegmaken indien u geen newsletter wenst te ontvangen
Envoyer