Restaurant Le Bar à Tables


















Dit oeno-gastronomisch restaurant is de vrucht van de originele samenwerking tussen "La Barrique" van Pascal Thonon, gespecialiseerd handelaar in wijnen en spiritualiën in Ham-sur-Heure en Jeremy Vandernoot, die een schitterende deelnemer was aan de televisiereeks Top Chef in 2018. Alle middagen, van dinsdag tot zaterdag, laten zij hun gasten de keuze uit een bloemlezing wijnen per glas (2 selecties per maand), meer dan 700 referenties van wijnen, champagnes, crémants en andere cava's die beschikbaar zijn in de winkel (met 10 euro kurkrecht per fles), een selectie van 400 alcoholflessen die open staan voor degustatie (whisky's, gins, rums, cognacs, armagnacs, absints...) om te proeven in de marge van een gastronomisch menu met 3 tot 5 gangen dat om de maand verandert of ook van een gerecht à la carte (bijvoorbeeld een rogvleugel met courgette en algen of een Mechelse koekoek met stoma en bospaddenstoelen of ook nog een zeebaars met prei en ponzu). Wijncursussen en wijnproeverij. Een succesvol concept. Reserveren is dan ook ten zeerste aanbevolen