Restaurant Nanoo's by Alain Morillon



















- De kaart wisselt om de 2 maanden

Alain Morillon heeft dus in 2016 dit fijnproevershuis overgenomen dat over een fraaie cosy gelagzaal beschikt met reraffineerd meubilair. De chef die écht àlles zelf klaarmaakt, met inbegrip van het brood, blinkt uit in het verwerken van producten uit de buurt, bio en van het seizoen in gastronomische gerechten op z'n Frans (zoals een salade van kreeft met spinaziescheuten met een lichte mayonaise met dragon, alles geschikt op een stevig snede donker brood of een bil van hoevekip die in gele wijn gesudderd heeft, met room en champignons van het seizoen of ook nog een moot tarbot in het gezelschap van een puree met olijfolie en boter met Thaise basilicum. En dan mogen we beslist hun opmerkelijke bouillabaisse niet vergeten. Bijzonder interessante wijnvoorstellen, waaronder enkele knappe ontdekkingen. Vlot lopende bediening, en met de glimlach. De kaart wordt om de paar maanden vernieuwd. Goede prijs-kwaliteitverhouding en hartelijk aanbevolen door Delta Gids
De internetters mening
De mening van Nadia (10/01/2019) : Cuisine décevante ! Cadre et service sympa mais dans les assiettes, le goût et les saveurs ne sont pas au rendez-vous.