9 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT B-In




Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT The Captain's Table




Lamsragoût met gegratineerde aardappelen. Huisgemaakte kaaskroketten met Parmesaan, Emmental en Oud Brugge. Noordzeetong meunière met handgesneden frietjes.
RESTAURANT Casserole




Menu verandert om de twee weken.
RESTAURANT Le Chef et Moi



Duke's Restaurant




Zeetong Meunière. Garnaalkroketten.
RESTAURANT Den Entree Principale




Lauw geitenkaasje met spek en honing. Côte à l'os met peper of champignonsaus.
RESTAURANT ‘t Huidevettershuis




Tongschar hoeve-eitje, garnaal, kokkels. Onze garnaalkroketten. Kalfsblanquette.
RESTAURANT PlazaCafé




Ossenhaas Rossini. Terrine van ganzenlever met uienconfituur. Gegrilde tarbotfilet met mosterdmousseline en kasteelaardappelen.