27 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT Kasteel van Laarne





RESTAURANT Onder De Toren




Ganzenleverterrine en mousse met kersengel, crumble van framboos en huisgemaakte brioche. Handgerolde couscous M'hamsa met kokkels, inktvis en ras el hanout.
RESTAURANT Pakhuis



RESTAURANT Los Ponchos



RESTAURANT Allegro Moderato




Lamskroontje, aubergine kaviaar, geroosterde paprika, gegrilde aardappel. Carpaccio van rundvlees met parmezaan en truffelolie. Gebakken zeetong, gemengde sla, tartaarsaus en verse frietjes.
RESTAURANT De Blauwe Artisjok




Met rode biet gemarineerde verse zalm op een Zuiderse couscoussalade, citrusvruchten en een hangop verfijnd met vadouvankruiden. Kruidig gebakken eendenborst met gemarineerde wakamé, 'pomme pon neuf' van polenta en een jus van rozemarijn en honing.
RESTAURANT Brasserie Vinois




Vlaamse stoverij met appelmoes & frietjes. Rundscarpaccio met roquettesla & parmezaanschilfers. Ierse ossehaas saus naar keuze.
RESTAURANT Café Théâtre




Ossenhaas Simmental met béarnaise 30 of groene pepersaus, frieten, salade van prinses en boterboon. Huisgemaakte garnaalkroketten met citroen en gefrituurde peterselie. Rundstartaar bereid à la minute, handgesneden frieten en sla.
RESTAURANT Cochon de Luxe





Mousse van eendelever. Patrijs.
RESTAURANT Deboeveries




Krokant gebakken kalfszwezerik, boschampignons & truffelsaus. Gaverse Breydelhamkroketten, sausje van honing & mosterd. Gegrilde Noordzeetong met graanmosterdsausje & kasteelaardappelen.
RESTAURANT Faim Fatale




Bouillabaisse. Tartaar van wilde zeebaars, sushirijst, komkommer. Dorade royale, lauwe salade, quinoa en gegrilde groenten.
RESTAURANT Fleur de Lys





King krab sauce vierge. Carpaccio tonijn, gekonfijte tomaat eendenlever. Kalfszwezeriken, mosterd L'arrogante.
RESTAURANT Fou d'O




Gebakken ganzenlever - Vitello Tonato. Vol-au-vent op onze manier (gebakken kalfszwezeriken).
RESTAURANT Georges IV




Paling in 't groen. Asperges op Vlaamsche wijze.
RESTAURANT Holiday Inn Expo







RESTAURANT Jan Verhelst





Gillardeau Oester, gember, soja, kalamansi. Kabeljauw handerolde couscous, dragon, tomaat.
RESTAURANT Karel De Stoute






Langoustine.
RESTAURANT De Klokkeput




Terrine van ganzelever met ajuinconfituur. Tongfilet op Oostendse wijze met aardappelpuree.
RESTAURANT Te Lande



RESTAURANT Lof




De kaart wisselt om de 3 maanden. Gentse Stoverij.