42 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT Bibois









Belfurn Black Angus ribeye gegrild met kruidenboter of gebakken op de wijze van de chef. Zeetong, torteloni met Nobashi garnaal, wortel, peterselie, hazelnootboter. Vegetarische hoofdgerechten - Baby kreeft menu (4 gang.) aan 66€ (90€ wijn inb.).
RESTAURANT Declercq Café Garage



RESTAURANT Fleur de Sel





Delta Deal
RESTAURANT Jer






Langoustine, gelakt buikspek, peulvruchten, lavendel-bonenkruid jus. Tartaar van gegaard kalfsvlees, radijs, pimpernickel, geitenkaas. Texel lamsvlees, courgette, milde rode peper, barbecue smaken.
RESTAURANT Spinola




Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen. Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar. Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi.
RESTAURANT Trente





Lamsfilet met courgette, pistache en munt. Goudbrasem met peulvruchten en jus van tomaat en verveine.
RESTAURANT 't Zilte








6-gangen menu: 135€ - inclusief wijnselectie aan . Langoustines, avocado, leche de tigre, gepekelde groenten, inktvis. Wagyu rossini style, zwarte knoflook, kool, mierikswortel .
Restaurant Alexandre







Zeebaars tartare, galanga ijs, Granny Smith appels, geconfijte selderij en balsamico parels. Sint Jacobsschelpen uit Dieppe, bloedsinasappel, wortelpuree en emulsie van St. Jacobsschelpen. Sisteron lam, parmezaan korst met kruiden, aardappelen en gekonfijte witloof, zwarte olijven jus.
RESTAURANT Ansoler






Menu 8 gang 80€ (118€ wijn inb.). Foie gras - braambessen - bloedworst . Wilde eend - champignon - polenta.
RESTAURANT Apdikt






Seizoensgebonden menu 6 gang. aan 75€ (met wijn aan 120€) .
RESTAURANT Apriori






Terrine van ganzenlever, seizoensgebonden garnituur. Tarbot, geplette aardappel met ansjovis, poeder van hoeveboter, varkenspoot.
RESTAURANT Boeket




Gebakken Sint-Jacobsvruchten, mousseline van aardappel en wasabi, jus van ossestaart, sabayon van olijfolie en kruiden. Eendenborst, ravioli van knolselder met bospaddestoelen en bosuitjes, jus van cassis en steranijs.
RESTAURANT Brasserie Moskou



RESTAURANT Le Cirque





Rundstartaar. All-in 'zondagsmenu' (5 gang.). Op vel gebakken zeebaars met een spiesje van mosseltjes tomatenpaëlla en een jus van kokos en curry.
RESTAURANT La Cristallerie






RESTAURANT Cuchara






Noordzeekrab en dashi. Speenvarken bloemkool geitenkaas.
RESTAURANT Culinair





RESTAURANT Den Elckerlijc





Gegrilde zeetong, kerselaar, aroma's van vuurkruiden, huisgemaakte tartaar. Rundscarpaccio. Filet pur rossini Belgisch Witblauw, ganzenlever, met eikenhout gegrild, olijfpitten.