103 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT 65 degrés




RESTAURANT Alain Bianchin






RESTAURANT Auberge De Herborist







Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini.
RESTAURANT La Botte





Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT Le Château du Mylord







Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ all-in (enkel woe. avond). Zeebaars in ceviche, koolstructuren, M’hamsa couscous & gerookte yoghurt, blinis met kaviaar. Geroosterde reerug, pompoen, pistache & hazelnoten, bloedworst & kweepeer, “Grand-Veneur” (p.p.).
RESTAURANT Divino Gusto





RESTAURANT La Ferme du Château





RESTAURANT Le Fox











Toast kannibaal van rauwe langoustines en gekonfijte tomaat, toets van Gold Belgium kaviaar.
RESTAURANT Au Gré du Vent






RESTAURANT Huis De Colvenier





6-gangenmenu 90€ & 7-gangenmenu aan. Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei & getoaste brioche. Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever & truffelsaus.
RESTAURANT Lijsterbes





Zeebars in zoutkorst (2pers).
Restaurant gastronomique Lion d'Or






(Degustatiemenu 8 gang. à 90€) - Bretoense kreeft & gebraden ganzenlever.
RESTAURANT Maxens






Javanais van ganzenlever & 'Gandaham' met zijn aardappelsalade en zure bonen. Kabeljauw filet op fondant van prei, witte boter met champagne azijn - Filet van wilde eend met verse vruchten van onze boomgaarden, oude Bourgogne saus.
RESTAURANT Onder De Toren




Ganzenleverterrine en mousse met kersengel, crumble van framboos en huisgemaakte brioche. Handgerolde couscous M'hamsa met kokkels, inktvis en ras el hanout.
RESTAURANT L'Opéra






Vitello tonnato, tonijn room en kappertjes van Pantelleria. Speis van gegrilde garnalen gewikkeld in spek, tartaarsausje. Tagliata gebakken biefstuk gebakken op het bord, rucola, parmezaanschilfers.
RESTAURANT Le Passage





RESTAURANT Le Prieuré Saint-Géry










Tartare van langoustines & kaviaar, moelleux van aardappel met kwarteleitjes (2 pers.). Escalope van halfwilde woerden- en eendenlever, selderie, groene peper, jus met rode wijn en zwarte vruchten. Kalf uit Corrèze, aardappel, enkele wortelgroenten in jus, kroket van zwezerik en tong.
RESTAURANT La Villa Emily




