19 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT La Botte





Osso-buco. Tartaar van tonijn. Wilde zeebaars.
RESTAURANT Corneille





Zondagsmenu aan 50€ (met wijn aan 73€). Salade niçoise met gegrilde tonijn & ansjovis. Roodbaars met quinoa, sluimerten, groene asperges & jus van kreeft.
RESTAURANT 't Konijntje




Kreeft menu 58€. Mosselen kasserol Stroganoff. Carpaccio van junior beef met een slaatje. Konijn op Vlaamse wijze.
RESTAURANT De Kristalijn






Zeetong “barigoule” met prei, trosartisjok, tuinbonen en lamsoren. Kalfszwezerik, artisjok, courgette & puntpaprika. Boerderijkip ‘100 dagen’, truffel, girolles & dragon.
RESTAURANT Anders dan Anders



RESTAURANT Brasserie Janssens & Janssens




6, 12 odf 18 gegrilde scampi met frietjes, kroketjes, rijst, pazsta of aardappelen in de schil met kruidenboter. Gerookte zalm. Gegrilde entrecôte, 300 gr. saus naar keuze met frietjes, kroketjes, rijst, pazsta of aardappelen in de schil met kruidenboter.
RESTAURANT Cascade



RESTAURANT Double Dragons




Gelakte eend.
RESTAURANT Gusto




Steak tartaar. Drie “Gillardeau” 6 oesters natuur, geserveerd op ijs. Bouillabaise met en toast met huisbereide rouille.
RESTAURANT 't Hert



RESTAURANT 't Koetshuis Bokrijk




Spaghetti bolognaise. Dagsoep met brood. Spareribs.
RESTAURANT Mélange





Terrine van ganzenlever. Gebakken kreeft met basilicumsaus.
RESTAURANT Dirk Appeltans Peper & Zout




Noordzeetong, op de graat gebakken. St.Jacobsvruchten, haringkaviaar, asperges, bieslook. Zesrib ‘Angus Aberdeen’, knoflook.
RESTAURANT The Thrill




Gevulde ravioli met Alaska krab en emulsie van wortel en gember. Côte à l'os Aberdeen Angus (1000 gr.) (2 pers.) .