7 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT Hof Van Craynbergh





Wilde zeebaars Noordzee jonge wortel, pijlinktvis, parelgort, knoflook. Krab noordzee couscoussalade, geelvintonijn, avocadocrème, raz-el-hanout. Jonge franse duif groene asperges, kalfszwezerik, vadouvan, bearnaisesaus.
RESTAURANT De Brasserie




Gebakken reuze gamba’s met een slaatje en verse frietjes. Tartaar van verse Schotse Zalm geparfumeerd met dille - Salade Niçoise met vers gegrilde tonijn. Kalfsmedaillon met warme seizoensgroentjes en bieslooksaus.
RESTAURANT The Lake



RESTAURANT Luciano



RESTAURANT De Passant



RESTAURANT Postelein




Chateaubriand béarnaise seizoensgroenten. Bisque van grijze garnalen. Kalfszweverik portobello truffelboter .
RESTAURANT Zio




“Duroc varkenswangen Mc chouffe”, witloofsla, kroketjes. “Vitello Tonato”, Ternerra Gallega, tartaar yellowfin, kwartelei. “Ravioli Porcini”, gebakken salie, gebakken Salsiccia.