109 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT Auberge De Herborist







Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini.
RESTAURANT B-In




Entrecôte béarnaise. Carpaccio van rund, parmezan en rucola. Gebraden anjou-duif, mousseline van wortel, paddenstoelen, rammenas en een sausje met Madeira.
RESTAURANT De Vlaamsche Pot




Waterzooi van noordzeevis. Huisgemaakte paté. Stoofvlees op z'n Vlaams.
RESTAURANT Narai Thai




Gebakken rundvlees met chilisaus en balisicum. Papaya salade met limoen, palmsuiker en pindanoten. Gebakken scampi met jonge seider en kerrie.
RESTAURANT Spinola




Gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen. Pomme 'moscovite' met Oscietra kaviaar. Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi.
RESTAURANT De Visscherie




Zeevruchtenschotel met half Noordzee krab (2 pers). Oesters, schelpdiertjes, alikruiken, wulken schaar van noordzeekrab, langoustine, grijze garnalen. Zeetong.
RESTAURANT Weinebrugge







RESTAURANT Ter Leepe






3 bereidingen Koningskrab. Tarbot in korst van grof zout, jonge seizoen-groentjes met kreeftbéarnaise.
RESTAURANT Anurak Thai




Massaman Keh: Stoofpotje van lamsvlees met massaman-curry en kokosmelk . Samoza: Gouden driehoekjes gevuld met kip en groenten . Tao hoo phad nam prik pow (vegetarisch): Gebakken tofu met chilipasta. Seafood phad pong curry: Gesauteerde zeevruchten met gele curry.
RESTAURANT Arthies




Het visbord.
RESTAURANT Assiette Blanche





Ierse filet pur, geconcasseerde peper, slaatje, frietjes. Smeus met huisgepelde grijze garnalen, gepocheerd hoeve-eitje . Kabeljauwhaas à l' Ostendaise.
RESTAURANT Barsalon




Monokini: vegetarische croque. Bikini: croque Iberico-ham, mozzarella, tomaat. Pizza Tortilla:olijf, tomaat, mozzarella, ansjovis, Spaanse pepers.
RESTAURANT Bhavani




Menu 2 gangen.
RESTAURANT Bistro Bruut





Geen kaart. Alleen maar menu's.
RESTAURANT Bistro du Phare




Vegetarische wok van verse groenten met Chinese mie 11€. Handgesneden verse carpacci met parmesanschilfers en toast. Twee huisgemaakte garnaalkroketjes met z'n garnituur. Zalm met komkommer en basilicumsausje met tagliatelli.
RESTAURANT Bistro Refter





Escargots de Namur, groene kruidensaus, witte pens & salade van venkel. Krokant gebakken kalfszwezeriken met salade Liégeoise. Filet pur “ Simmental ” met pepersaus of kruidenboter, frietjes & salade.
RESTAURANT Bistro Tableau




Iers Angus steak met pepersaus of champignonsaus en frietjes. Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje. Gebakken zeetong met frietjes.
RESTAURANT Bonte B





Open ravioli - Zeeuwse schelpjes - pladijs - citroen - tomaat. Gebakken Pluma Iberico - pickels - wortel - artisjok - krielaardappelen .