27 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT Le Cor de Chasse










In seizoen: wild, skrei, Australische truffel. Menu Prestige: 82€ (6 gangen 124€ met wijn) - Wilde eend, selderij, topinamboer, ui & amandel.
RESTAURANT Tropical Hotel - Kokejane










De seizoensgebonden kaart & menu's wisselen regelmatig.
RESTAURANT Le Clos des Récollets









Ravioli van Noorse zeekreeft, gestoofde groene kool, zwarte truffel. Carpaccio van Sint-Jacobsschelpen en gebakken ganzenlever.
RESTAURANT La Gargouille



RESTAURANT Auberge le Petit Somme




RESTAURANT Le Bouchon bouchon



RESTAURANT La calèche




Forel in papillot. Ganzenlever op natuurlijke wijze. Tussenribstuk van Ierse Angus beef.
RESTAURANT Côté Cour







In seizoen: wild, asperges, mosselen, rivierkreeft, baby kreeft - Forel met gegrilde amandelen en hazelnootboter. Ambachtelijke garnaalkroketten. Gegrild tussenribstuk.
RESTAURANT La Ferme des Oliviers




Seizoen: wild, skrei, bospaddestoelen.
RESTAURANT Ferme Houard




Rundsteak (18€) - Gegrilde forel. Scampi's met Boursin & sneedjes van Ardense Ham. Côte à l'os (2 pers.) .
RESTAURANT Gaspard




(De suggesties wisselen om de week) - Onze gekende balletjes in tomatensaus, gepocheerd eitje & koriander . Geconfijte eendenbil, in de winter zoals cassoulet gemaakt, in de zomer met krokant slaatje.
RESTAURANT Le Noir Broka



RESTAURANT La Passerelle







Forel met een fijne kruidensaus. Gegrilde forel. Tussenribstuk, saus naar keuze.