61 restaurants voldoen uw zoek woorden
RESTAURANT Bel-Etage





Gebakken lamsfilet. Grijze garnalen en gerookte zalm. Gegrilde zeebaars.
RESTAURANT L'Orchidée




Sashimi van gemarineerde tonijn met munt & koriander, kruid bouillon, kokosmelk. Zeeduivel filet, rode curry, gember, Thaise basilicum.
RESTAURANT Palace




Brioche van king crab, sojadressing, paksoi, basilicum olie. Ambachtelijke garnaalkroketten, gefruite peterselie, citroen. Châteaubriand, artisjok, tomaat, aardappelblokjes, roquefort (2 personen).
RESTAURANT Rigoletto




Drie gambas in botersaus, groenten, basmati rijst met saffraan. Calamari met knoflook. Kalfsoester met salie en parmaham.
RESTAURANT De Savoye




Gravlax zalm, gin tonic. Garnaalkroketten. Paling in't groen.
RESTAURANT Sel Gris






Belgisch Witblauw rund. Reuze gambas en soya, zeebaars, bloemkool, couscous, zeekraal, dragon. Jonge kabeljauw, mozzarella, tomaat, basilicum.
RESTAURANT Le Bistro de la Mer




(Ook seizoensgebonden keuken) - Gepaneerde kabeljauwmoot 'royal', mosterdsaus, jonge bladspinazie & zachte puree. Tartaar van tonijn. Americain, gemengd slaatje & frietjes.
RESTAURANT Alexandra




Tafelen met de Noordzee. Kabeljauw met korstje van mosterd en tomaat,gebraiseerde jonge prei en aardappelpuree . Simmenthaler entrecôte met sla en verse frietjes – peperroomsaus, béarnaise of natuur.
RESTAURANT Atlanta Hotel








Zeetong met brocoli. Gerookte zalm groene apple en rode ui. Gebakken filet pur met bearnaise saus, fritjes en gemengde sla.
RESTAURANT Bistro Le Bon Vivant




Gegrilde gamba's. Rosbief béarnaise.
RESTAURANT Bistrotheek Billiau





Kleine zeetongetjes, slaatje, polderfrietjes. Sint-jacobsnootjes, buikspek, relish. Black Angus, kriel, buikspek, sjalot.
RESTAURANT Boo Raan





Sharing Menus 3 pers - 3 gang 65 €. 4 pers - 4 gang 85 €. 5 pers - 5 gang 105 €. . Yam neu -Thai Beef gemarineerd met munt, koriander, ui, kersentomaatjes en pittige groene kruidensaus.
RESTAURANT Brasserie Balthazar




RESTAURANT Brasserie Bristol




Filet pure van rund BBB, saus, salade en frietjes. Tomaat granaal.
RESTAURANT Brasserie Pierre




Gebakken tournedos met archiducsaus of peperroomsaus en verse frieten . Schotse gerookte zalm op toast met een glaasje vodka. Gebakken Slibtongetjes met salade en verse frieten.
RESTAURANT Brasserie Rubens




Kabeljauw Royal bereid met mosterd Dagprijs. Belgische asperges met handgepelde garnalen en mousselinesaus. Gegrild rundsribstuk (Irish beef) béarnaise - 2 pers. p.p.
RESTAURANT Castel Normand




Scampi "Castel" met nantua saus. Paling in 't groen.
RESTAURANT Cédric




Gebakken zeetong, bladspinazie, aardappelpuree. King-krabpoten, saus met een Sancerre wijn en fijne kruiden. Gebraden Patrijs, wijnstokbladeren, appelen en bosbessen, pommes allumettes.
RESTAURANT Le Chardonnay




Kreeft Menu 62 € (87 € Wijn Inb). Garnaalkroketten.
RESTAURANT Charl's




Carpaccio van rundvlees met pistacheolie, schilfers van parmezaan en notensla. Kabeljauw met spinazie.