Hier is de lijst met 197 zeer goede restaurants die voor u zijn geselecteerd door Delta Web
RESTAURANT Auberge De Herborist







Langoustines warm/koud. Filet mignon Rossini.
RESTAURANT Bibois









Belfurn Black Angus ribeye gegrild met kruidenboter of gebakken op de wijze van de chef. Zeetong, torteloni met Nobashi garnaal, wortel, peterselie, hazelnootboter. Vegetarische hoofdgerechten - Baby kreeft menu (4 gang.) aan 66€ (90€ wijn inb.).
RESTAURANT Les Brigittines 'Aux Marches de la Chapelle'






Zenne Pot. Scheermessen uit Normandië met verse aromaten . Rundswang gesmoord gedurende 5 uur in Cantillon gueuze.
RESTAURANT Château de Namur










(In seizoen: wild, skrei, baby kreeft, hopscheuten) - Langzaam gegaarde eend uit Challans, selderijdeclinatie, pittig sausje. Ambachtelijke gerookte Gembloux zalm, komkommer, dille, witte kaas - kort gebakken zeebaarsfilet, blokjes van zuidelijke groenten . Noordzeetong meunière - Kalfskoteletten uit Corrèze (300gr) met seizoensmaken.
RESTAURANT Colette






Vier bereidingen van langoustines (tartaar, ravioli-groene kool-ganzenlever, filodeeg-basilicum, gebakken, consommé-vanille). Krokant gebakken kalfszwezerik doperwt, Europese kreeft.
RESTAURANT La Cuisine du Naxhelet






In seizoen: asperges, aardbeien, baby kreeft, skrei, hopscheuten.
RESTAURANT Danny Vanderhoven






Bouillabaisse. Gillardeau oester n° 3, 6 stuks. Rund Simmental.
RESTAURANT dEssensi






Asperges met gepocheerd ei, espuma van miso en dash. Speenvarken ribstuk (ontbeend), jonge koolblaadjes, vinaigrette van hazelnootboter, pommes fondants, zilte groentjes Bout (ontbeend), bloemkool, honing, dashi-azijn, hazelnoten.
RESTAURANT Divino Gusto





RESTAURANT L'Espièglerie





RESTAURANT La Ferme du Château





RESTAURANT La Ferme du Faubourg






Menu 5 gang. all-in enkel in de week (middag & avond).
RESTAURANT La Fermette






De menu's wissellen om de 6 weken.
RESTAURANT La Feuille d'Or








RESTAURANT Les Frères Romano






Ierse rundfilet, bearnaise. Huisgemaakte ganzenlever.